• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tramvaie - materiale si echipamente

Rezultate pentru

Tramvaie - materiale si echipamente - Import export

 1. AKIN RAILWAY VEHICLES PARTS (AKIN MAKINA OTO. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.)

  Turcia

  Compania AKIN RAILWAY VEHICLES PARTS (AKIN MAKINA OTO. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tramvaie - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hot forging, Alloy cast iron, spare parts, și machining. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. DAXI SA

  Belgia

  Compania DAXI SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tramvaie - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si echipament feroviar, locomotives, railway points equipment, Materiale si echipament feroviar, și railway track devices. Are sediul în Jumet, Belgia.

 3. ULRICH MÜLLER MASCHINENHANDEL

  Germania

  Compania ULRICH MÜLLER MASCHINENHANDEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tramvaie - materiale si echipamente. Are sediul în Pfungstadt, Germania.

 4. LOHR INDUSTRIE

  Franta

  Compania LOHR INDUSTRIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci si bene pentru vehicule industriale, Transport rutier - servicii logistice, Tramvaie - materiale si echipamente, Remorci si bene pentru vehicule industriale, Transport rutier - servicii logistice, și Tramvaie - materiale si echipamente. Are sediul în Hangenbieten, Franta.

 5. IBRE SARL

  Franta

  Compania IBRE SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, Rail brake disc, și cast iron foundry. Are sediul în Sens, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ESKO, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania ESKO, SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și railroad vehicles. Are sediul în Praha 5 , Republica Ceha.

 2. MEYUS TRAVERSES

  Belgia

  Compania MEYUS TRAVERSES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Glisiere de siguranta, Tramvaie - materiale si echipamente, Glisiere de siguranta, și Ornamental stones. Are sediul în Klerken, Belgia.

 3. PERMAQUIP LTD (PERMAQUIP MANUFACTURING LIMITED)

  Regatul Unit

  Compania PERMAQUIP LTD (PERMAQUIP MANUFACTURING LIMITED), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Ripon, Regatul Unit.

 4. AQUARIUS RAILROAD TECH LTD

  Regatul Unit

  Compania AQUARIUS RAILROAD TECH LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Ripon, Regatul Unit.

 5. RAIL TECH

  Regatul Unit

  Compania RAIL TECH, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 1. BOMBARDIER TRANSPORTATION

  Regatul Unit

  Compania BOMBARDIER TRANSPORTATION, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Plymouth, Regatul Unit.

 2. H J SKELTON & CO LTD

  Regatul Unit

  Compania H J SKELTON & CO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Thatcham, Regatul Unit.

 1. K G J PRICE RAILWAY CONTRACTORS LTD

  Regatul Unit

  Compania K G J PRICE RAILWAY CONTRACTORS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Caerphilly, Regatul Unit.

 2. SIGNAL HOUSE LTD

  Regatul Unit

  Compania SIGNAL HOUSE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Leighton Buzzard, Regatul Unit.

 3. S C G SOLUTIONS

  Regatul Unit

  Compania S C G SOLUTIONS, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Stourbridge, Regatul Unit.

 4. PLASSER UK LTD

  Regatul Unit

  Compania PLASSER UK LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. SELECTEQUIP LTD

  Regatul Unit

  Compania SELECTEQUIP LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Lichfield, Regatul Unit.

 6. VERKEHRSBETRIEBE LUZERN AG

  Elvetia

  Compania VERKEHRSBETRIEBE LUZERN AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, Tramvaie - materiale si echipamente, Autocare si autobuze, și Tramvaie - materiale si echipamente. Are sediul în Luzern, Elvetia.

 7. L H GROUP SERVICES

  Regatul Unit

  Compania L H GROUP SERVICES, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Burton-On-Trent, Regatul Unit.

 8. KNORR-BREMSE SYSTEMS FOR COMMERCIAL VEHICLES LTD

  Regatul Unit

  Compania KNORR-BREMSE SYSTEMS FOR COMMERCIAL VEHICLES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Melksham, Regatul Unit.

 1. JOHN MCLEOD

  Regatul Unit

  Compania JOHN MCLEOD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Alford, Regatul Unit.

 2. RICHMOND INTERIOR SUPPLIES LTD

  Regatul Unit

  Compania RICHMOND INTERIOR SUPPLIES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Rochdale, Regatul Unit.

 3. Q H I RAIL LTD

  Regatul Unit

  Compania Q H I RAIL LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Harpenden, Regatul Unit.

 4. TRACKLINK UK LTD

  Regatul Unit

  Compania TRACKLINK UK LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Godalming, Regatul Unit.

 5. TRACTION ADVERTISER

  Regatul Unit

  Compania TRACTION ADVERTISER, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Diss, Regatul Unit.

 6. R BANCE & CO LTD

  Regatul Unit

  Compania R BANCE & CO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Surbiton, Regatul Unit.

 7. DERBY ENGINEERING UNIT

  Regatul Unit

  Compania DERBY ENGINEERING UNIT, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Derby, Regatul Unit.

 8. GEISMAR (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania GEISMAR (UK) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Northampton, Regatul Unit.

 9. PROGRESS RAIL SERVICES (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania PROGRESS RAIL SERVICES (UK) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 10. PROGRESS RAIL SERVICES

  Regatul Unit

  Compania PROGRESS RAIL SERVICES, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Tramvaie - materiale si echipamente - Import export

Număr de rezultate

14.439 Intreprinderile