• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tractoare pentru viticultura

Rezultate pentru

Tractoare pentru viticultura - Import export

 1. AGROMEHANIKA D.D.

  Slovenia

  Compania AGROMEHANIKA D.D., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si accesorii agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tractoare pentru viticultura, Aspersoare agricole, Tractoare si remorci agricole, Tractoare pentru viticultura, Aspersoare agricole, și Tractoare si remorci agricole. Are sediul în Kranj, Slovenia.

 2. MTD FRANCE

  Franta

  Compania MTD FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tractoare pentru viticultura, Tractoare pentru horticultura, Tractoare pentru viticultura, Tractoare pentru horticultura, și forestry tractors. Are sediul în St Etienne Du Rouvray, Franta.

 3. AASE LANDBRUK AS

  Norvegia

  Compania AASE LANDBRUK AS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tractoare cu senile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tractoare pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Tractoare pentru drumuri inguste, Tractoare si remorci agricole, Tractoare pentru viticultura, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Tractoare pentru drumuri inguste, și Tractoare si remorci agricole. Are sediul în Sandnes, Norvegia.

 4. KLG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KLG GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii pentru irigatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tractoare si remorci agricole, Tractoare pentru viticultura, Masini pentru curatarea drumurilor publice, Pluguri pentru zapada, Tractoare si remorci agricole, Tractoare pentru viticultura, Masini pentru curatarea drumurilor publice, și Pluguri pentru zapada. Are sediul în Stein, Germania.

 5. BOURGOGNE VITI SERVICE

  Franta

  Compania BOURGOGNE VITI SERVICE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tractoare pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fertilisation. Are sediul în Beaune Cedex, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MACCHINE AGRICOLE BIAGIO FIRULLO

  Italia

  Compania MACCHINE AGRICOLE BIAGIO FIRULLO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tractoare pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile export of agricultrual machinery, și farm machinery repair shops. Are sediul în Vittoria, Italia.

 2. SUPERFINE GROUP HOLDINGS

  Nigeria

  Compania SUPERFINE GROUP HOLDINGS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tractoare pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile goods trading services. Are sediul în Aba, Nigeria.

 3. BECK-BALLUM I/S V/KARL ERIK BECK O G SOREN BECK

  Danemarca

  Compania BECK-BALLUM I/S V/KARL ERIK BECK O G SOREN BECK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tractoare si remorci agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tractoare pentru viticultura, și Tractoare pentru viticultura. Are sediul în Bredebro, Danemarca.

 4. MASCHINENFABRIK DEXHEIMER GMBH

  Germania

  Compania MASCHINENFABRIK DEXHEIMER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tractoare pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tractoare pentru drumuri inguste, și Tractoare pentru drumuri inguste. Are sediul în Wallertheim, Germania.

 5. WESSENDORF VERWALTUNGS GMBH

  Germania

  Compania WESSENDORF VERWALTUNGS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tractoare pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tractoare si remorci agricole, și Tractoare si remorci agricole. Are sediul în Ochtrup, Germania.

 1. AGROKER ES LOGISZTIKAI KFT

  Ungaria

  Compania AGROKER ES LOGISZTIKAI KFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tractoare pentru viticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tractoare si remorci agricole, și Tractoare si remorci agricole. Are sediul în Kecskemet, Ungaria.

 2. NINGBO USJ TRANSMISSION CO.,LTD

  China

  Compania NINGBO USJ TRANSMISSION CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tractoare pentru viticultura. Are sediul în Ningbo, China.

 1. MOGES AMHA GENERAL IMPORT & EXPORT PLC

  Etiopia

  Compania MOGES AMHA GENERAL IMPORT & EXPORT PLC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tractoare pentru viticultura. Are sediul în Mekelle, Tigray, Etiopia.

 2. MT - MAQUINAS E TRACTORES, S.A.

  Portugalia

 3. TRACTO MARCHE CHATELLERAUDAIS ETS BEJENNE

  Franta

 4. SOCIÉTÉ D'AGRICULTURE ET DE VITICULTURE

  Elvetia

  Compania SOCIÉTÉ D'AGRICULTURE ET DE VITICULTURE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, Tractoare si remorci agricole, Agricultura - instalatii si echipamente, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Viticultura - masini si materiale, și Tractoare si remorci agricole. Are sediul în Cornaux Ne, Elvetia.

 5. CONSTRUCTION HUMEAU

  Franta

  Compania CONSTRUCTION HUMEAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Tractoare si remorci agricole, Viticultura - masini si materiale, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Tractoare si remorci agricole, și Viticultura - masini si materiale. Are sediul în St Pierre Montlimart, Franta.

 6. AGRI TECHNOLOGY

  Franta

  Compania AGRI TECHNOLOGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tractoare si remorci agricole, Viticultura - masini si materiale, Tractoare si remorci agricole, supplies for do-it-yourself work, grinding of cutting tools, și Viticultura - masini si materiale. Are sediul în Arveyres, Franta.