• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tocatoare

Rezultate pentru

Tocatoare - Import export

 1. BARCHINKAR

  Iran

  Compania BARCHINKAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea fructelor si legumelor - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare, și Tocatoare. Are sediul în Alborz Karaj, Iran.

 2. AGRO AVRASYA MAQUINARIA AGRICOLA

  Turcia

  Compania AGRO AVRASYA MAQUINARIA AGRICOLA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si accesorii agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare, manure spreaders, Tocatoare, și Balers. Are sediul în Mugla, Turcia.

 3. CANGINI BENNE S.R.L.

  Italia

  Compania CANGINI BENNE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în Sarsina, Italia.

 4. SABRE ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania SABRE ITALIA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în Isola Vicentina, Italia.

 5. PRATOVERDE S.R.L.

  Italia

  Compania PRATOVERDE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în Due Carrare, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SUZHOU MERCK SCIENCE & TECHNOLOGY CO.,LTD

  Canada

  Compania SUZHOU MERCK SCIENCE & TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocatoare. Are sediul în Toronto, Canada.

 2. STEA

  Italia

  Compania STEA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în Trescore Balneario, Italia.

 3. GGP ITALY S.P.A.

  Italia

  Compania GGP ITALY S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în Castelfranco Veneto, Italia.

 4. ITALY BITREE S.R.L.

  Italia

  Compania ITALY BITREE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în San Giovanni Lupatoto, Italia.

 5. TECNO GARDEN S.R.L.

  Italia

  Compania TECNO GARDEN S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în Limena, Italia.

 1. FALKET DI GIANOLA PAOLO

  Italia

  Compania FALKET DI GIANOLA PAOLO, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în Premana, Italia.

 2. CHERUBIN S.R.L.

  Italia

  Compania CHERUBIN S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în San Martino Al Tagliamento, Italia.

 1. FOMMA

  Franta

  Compania FOMMA, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocatoare si masini de tocat carne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare, și Tocatoare. Are sediul în Malakoff, Franta.

 2. ANTONELLI MARCO

  Italia

  Compania ANTONELLI MARCO, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în Paruzzaro, Italia.

 3. GREEN POINT S.N.C. DI DORIGO MATTEO ED ENRICO

  Italia

  Compania GREEN POINT S.N.C. DI DORIGO MATTEO ED ENRICO, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în Pieve Di Soligo, Italia.

 4. IL CERCHIO VERDE S.N.C.

  Italia

  Compania IL CERCHIO VERDE S.N.C., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în Lucca, Italia.

 5. OMNIA CENTER S.R.L.

  Italia

  Compania OMNIA CENTER S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în Vicenza, Italia.

 6. GIORDANO

  Italia

  Compania GIORDANO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în Cairo Montenotte, Italia.

 7. MODERN ARBORICULTURE INSTITUTE - M.A.I. S.R.L.

  Italia

  Compania MODERN ARBORICULTURE INSTITUTE - M.A.I. S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în Varese, Italia.

 8. ASTORRI

  Italia

  Compania ASTORRI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în Greccio, Italia.

 1. F.A.E.G. S.A.S. DI PIROLA MAURO & C.

  Italia

  Compania F.A.E.G. S.A.S. DI PIROLA MAURO & C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în Calco, Italia.

 2. LINEA VERDE DI GARIBOTTO IACOPO

  Italia

  Compania LINEA VERDE DI GARIBOTTO IACOPO, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în Casarza Ligure, Italia.

 3. GERMA S.R.L.

  Italia

  Compania GERMA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în Paese, Italia.

 4. POLLIO GIUSEPPE

  Italia

  Compania POLLIO GIUSEPPE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în Massa Lubrense, Italia.

 5. SØVDE EIENDOM AS

  Norvegia

  Compania SØVDE EIENDOM AS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare, și Tocatoare. Are sediul în Rygge, Norvegia.

 6. AGROTRACK 2000 KFT

  Ungaria

  Compania AGROTRACK 2000 KFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare, și Tocatoare. Are sediul în Kerkabarabas, Ungaria.

 7. MAQUINARIA SOLITEC S.L.

  Spania

  Compania MAQUINARIA SOLITEC S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare, și Tocatoare. Are sediul în Sentmenat, Spania.

 8. MOTOR.PEDO KFT

  Ungaria

  Compania MOTOR.PEDO KFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare, și Tocatoare. Are sediul în Budaors, Ungaria.

 9. AIFA S.R.L.

  Italia

  Compania AIFA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Tocatoare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, și Tocatoare. Are sediul în Fiume Veneto, Italia.

 10. PC STÅL APS

  Danemarca

  Compania PC STÅL APS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare, și Tocatoare. Are sediul în Thorsø, Danemarca.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Tocatoare - Import export

Număr de rezultate

194 Intreprinderile