• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tinichigerie de precizie

Rezultate pentru

Tinichigerie de precizie - Import export

 1. BBS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  BBS GmbH, based in Freiberg am Neckar, Germany, has over 75 years of experience in the field of industrial heating technology, thermal post-combustion and boiler design. BBS GmbH was established in 2004 through the merger between BAY Wärmetechnik GmbH and Bay Engineering und Consulting. The new company united the production of industrial boiler systems with the expertise required for engineering modern energy systems and environmental technology. In addition to manufacturing serial products, we also develop and manufacture boilers and apparatus for special applications employed in the cosmetics, chemical and petrochemical industries. Our scope of operation includes steam boilers, hot water boilers and thermal oil boilers. Pure steam generators and waste heat steam boilers for a wide range of applications are also part of our product portfolio.

 2. BERLIER

  Franta

  Compania BERLIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie de precizie, Indoirea otelurilor si a metalelor, mici piese metalice, Tinichigerie de precizie, Indoirea otelurilor si a metalelor, mici piese metalice, și conveyors. Are sediul în Saint Paul En Jarez, Franta.

 3. MECASPRING

  Belgia

  Compania MECASPRING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resorturi de inalta precizie, Resorturi hidraulice, Tinichigerie de precizie, Resorturi de inalta precizie, Resorturi hidraulice, flat springs, și Tinichigerie de precizie. Are sediul în Herstal, Belgia.

 4. SORTI FLAMINIO CARPENTERIA DI SORTI RENATO S.A.S.

  Italia

  Compania SORTI FLAMINIO CARPENTERIA DI SORTI RENATO S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie grea, metal calendering, heavy metal structural work, Tinichigerie grea, și structural metalwork. Are sediul în Lallio, Italia.

 5. BAUMIER SA

  Franta

  Compania BAUMIER SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie de precizie, Tinichgerie navala, Tinichigerie de precizie, Tinichgerie navala, și subcontracting and mechanized welding. Are sediul în La Garde, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SERVIS BOJLERA GE

  Serbia

  Compania SERVIS BOJLERA GE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie de precizie. Are sediul în Belgarde, Serbia.

 2. PLEGUIN METAL SL

  Spania

  Compania PLEGUIN METAL SL, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile punching tools cut by laser, metal bending, sheet metal punching, și metal welding. Are sediul în Elche, Spania.

 3. SATIL

  Franta

  Compania SATIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vibro-filters, și vibrating screens. Are sediul în Chambery, Franta.

 4. HAG TECH

  Franta

  Compania HAG TECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Mecanica generala - cu materialele clientului, Tinichigerie de precizie, Gaurire - masini-unelte, Mecanica generala - cu materialele clientului, Tinichigerie de precizie, și precision machining. Are sediul în Beaumont Hague, Franta.

 5. SERVI LOIRE INDUSTRIE

  Franta

  Compania SERVI LOIRE INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie de precizie, Tinichigerie in aliaje usoare, Tinichigerie de precizie, Tinichigerie in aliaje usoare, boilerwork mechanized welding, și mechanically welded constructions. Are sediul în Ancenis, Franta.

 1. CEACSA, S.L.

  Spania

  Compania CEACSA, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie in metale inoxidabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie de precizie, stainless steel dished end-plates, Metal work, Tinichigerie de precizie, și heat treatment of metals. Are sediul în Montmeló, Spania.

 2. SOPTOL SAS

  Franta

  Compania SOPTOL SAS, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie industriala, Tinichigerie de precizie, Tinichigerie industriala, și Tinichigerie de precizie. Are sediul în Ham, Franta.

 1. METAL PERFORMANCES

  Franta

  Compania METAL PERFORMANCES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie in metale inoxidabile, stainless steel machining, sheet and pipe work, și Tinichigerie in metale inoxidabile. Are sediul în Le Beignon, Franta.

 2. JAKUBOWSKI SARL

  Franta

  Compania JAKUBOWSKI SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie de precizie, Tinichigerie de precizie, Steel and stainless steel boilermaking, metal boilerwork, și industrial boilermaking. Are sediul în Thiers, Franta.

 3. SAVCO S.A.

  Franta

  Compania SAVCO S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie de precizie, industrial boilermaking, machines for boiler-making, boilerworks machinery overhaul, și Tinichigerie de precizie. Are sediul în Saverdun, Franta.

 4. BRIVET MECANO SOUDURE

  Franta

  Compania BRIVET MECANO SOUDURE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie in metale inoxidabile, Tinichigerie pentru aeronautica, Tinichgerie navala, Tinichigerie in metale inoxidabile, Stainless steel metalwork, Tinichigerie pentru aeronautica, și Tinichgerie navala. Are sediul în Pontchateau, Franta.

 5. MECANIQUE DE PRECISION DU BARROIS

  Franta

  Compania MECANIQUE DE PRECISION DU BARROIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica fina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Tinichigerie de precizie, Oteluri si metale - prelucrare, Tinichigerie de precizie, spark erosion, și metrology. Are sediul în Ligny En Barrois, Franta.

 6. TFE - TOLERIE FINE ELECTRONIQUE

  Franta

  Compania TFE - TOLERIE FINE ELECTRONIQUE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie de precizie. Are sediul în Lamballe Cedex, Franta.

 7. MANCHINOX

  Franta

  Compania MANCHINOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie de precizie, Tinichigerie de precizie, și stainless steel boilerwork for the construction industry. Are sediul în Villedieu-Les-Poeles, Franta.

 8. BRETAGNE LASER

  Franta

  Compania BRETAGNE LASER, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Indoirea otelurilor si a metalelor, Indoirea otelurilor si a metalelor, și metal welding. Are sediul în Guer, Franta.

 1. TRA-C ATLANTIC

  Franta

  Compania TRA-C ATLANTIC, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie in aliaje usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie de precizie, Tinichigerie de precizie, și stainless steel boilerwork for decoration. Are sediul în Carquefou Cedex, Franta.

 2. LOIRE INOX INDUSTRIE

  Franta

  Compania LOIRE INOX INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie, Tevarie industriala, Tevi si conducte - metale neferoase, Tinichigerie de precizie, Tinichigerie, Tevarie industriala, Tevi si conducte - metale neferoase, și Tinichigerie de precizie. Are sediul în Ancenis Cedex, Franta.

 3. AFCA SA

  Franta

  Compania AFCA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sheet metalwork, special panel work, și fine sheet metalwork subcontracting. Are sediul în LUDRES CEDEX, Franta.

 4. CLAUDE INDUSTRIES

  Franta

  Compania CLAUDE INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie de precizie, fine sheet metalwork subcontracting, Tinichigerie de precizie, laser cutting conversion centres, și metal punching. Are sediul în Pontchateau, Franta.

 5. STORK

  Belgia

  Compania STORK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Energie - instalatii si echipamente de productie, Inginerie - asamblori industriali, industrial maintenance, Energie - instalatii si echipamente de productie, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 6. TRONCY

  Franta

  Compania TRONCY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Tevarie industriala, Tinichigerie, Tinichigerie de precizie, Tevi si conducte - metale neferoase, Tevarie industriala, Tinichigerie, și Tinichigerie de precizie. Are sediul în Genelard, Franta.

 7. A2S INDUSTRIE

  Franta

  Compania A2S INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie de precizie, Tinichigerie grea, industrial boilermaking, Tinichigerie de precizie, și Tinichigerie grea. Are sediul în Limours En Hurepoix, Franta.

 8. FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ

  Belgia

  Compania FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie de precizie, Feronerie industriala si pentru constructii, Scari de evacuare, Tinichigerie de precizie, Feronerie industriala si pentru constructii, control cabinets - electricity, și Scari de evacuare. Are sediul în Namur, Belgia.

 9. COMO TOLERIE

  Franta

  Compania COMO TOLERIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie de precizie, Tinichigerie in aliaje usoare, Tinichigerie de precizie, Tinichigerie in aliaje usoare, laser cutting for stainless steel, și laser cutting units. Are sediul în Ancenis, Franta.

 10. PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L.

  Spania

  Compania PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichgerie navala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie de precizie, Tinichigerie, Tinichigerie in aliaje usoare, Tinichigerie in metale inoxidabile, Tinichigerie de precizie, Tinichigerie, Tinichigerie in aliaje usoare, și Tinichigerie in metale inoxidabile. Are sediul în As Pontes-A Coruña, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit