• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tinichgerie navala

Rezultate pentru

Tinichgerie navala - Import export

 1. AGNELLO METALLURGICA SRL

  Italia

  Compania AGNELLO METALLURGICA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taiere cu jet de plasma - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, certified metal carpentry, Tinichgerie navala, și sheets made to measure. Are sediul în Termini Imerese, Italia.

 2. COTERENA SL

  Spania

  Compania COTERENA SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, Tinichgerie navala, shipyards, Repairs and maintenance, ship, și Onshore cogeneration. Are sediul în Vigo-Pontevedra, Spania.

 3. FUTUR NÀUTIC SL

  Spania

  Compania FUTUR NÀUTIC SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, naval construction / shipbuilding, shipyards, Tinichgerie navala, și shipyards. Are sediul în BARCELONA, Spania.

 4. BAUMIER SA

  Franta

  Compania BAUMIER SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie de precizie, Tinichgerie navala, Tinichigerie de precizie, Tinichgerie navala, și subcontracting and mechanized welding. Are sediul în La Garde, Franta.

 5. AEMN

  Franta

  Compania AEMN, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie in cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie de precizie, Tinichgerie navala, Tinichigerie in metale inoxidabile, Tinichigerie de precizie, Tinichgerie navala, Tinichigerie in metale inoxidabile, și tig welding. Are sediul în Cordemais, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. C.M.M. COSTRUZIONI MECCANICHE MONTIRONE S.R.L.

  Italia

  Compania C.M.M. COSTRUZIONI MECCANICHE MONTIRONE S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, și Tinichgerie navala. Are sediul în Montirone, Italia.

 2. BRIVET MECANO SOUDURE

  Franta

  Compania BRIVET MECANO SOUDURE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie in metale inoxidabile, Tinichigerie pentru aeronautica, Tinichgerie navala, Tinichigerie in metale inoxidabile, Stainless steel metalwork, Tinichigerie pentru aeronautica, și Tinichgerie navala. Are sediul în Pontchateau, Franta.

 3. TISSOT SAS

  Franta

  Compania TISSOT SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie - asamblori industriali, Intretinere industriala, Tinichgerie navala, Inginerie - asamblori industriali, industrial assemblies, Intretinere industriala, și Tinichgerie navala. Are sediul în Cahors, Franta.

 4. STEELWORKSOLUTIONS.LTD

  Malta

  Compania STEELWORKSOLUTIONS.LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii tubulare, Tinichgerie navala, welding, heavy metal structural work, Constructii tubulare, și Tinichgerie navala. Are sediul în St Julian's, Malta.

 5. C.N.I. CONSORZIO NAVALE INDUSTRIALE SRL

  Italia

  Compania C.N.I. CONSORZIO NAVALE INDUSTRIALE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, machining, și Tinichgerie navala. Are sediul în Santa Maria La Carità, Italia.

 1. PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L.

  Spania

  Compania PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichgerie navala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie de precizie, Tinichigerie, Tinichigerie in aliaje usoare, Tinichigerie in metale inoxidabile, Tinichigerie de precizie, Tinichigerie, Tinichigerie in aliaje usoare, și Tinichigerie in metale inoxidabile. Are sediul în As Pontes-A Coruña, Spania.

 2. TOMSTEEL SARL

  Franta

  Compania TOMSTEEL SARL, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, Intretinere industriala, industrial pipes, Tinichgerie navala, Intretinere industriala, și Locksmithing. Are sediul în Cambo-Les-Bains, Franta.

 1. IRUMAR

  Spania

  Compania IRUMAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichgerie navala. Are sediul în Galdakao, Spania.

 2. AALBORG INDUSTRIES A/S

  Danemarca

  Compania AALBORG INDUSTRIES A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, Schimbatoare de caldura, Radiatoare cu lamele, Cazane industriale, Tinichgerie navala, Schimbatoare de caldura, Radiatoare cu lamele, și Cazane industriale. Are sediul în Aalborg, Danemarca.

 3. METALARREDO S.R.L.

  Italia

  Compania METALARREDO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, products and supplies for chemist's, și Tinichgerie navala. Are sediul în Triuggio, Italia.

 4. C.F.I. S.N.C. DI MORANI PIETRO & C.

  Italia

  Compania C.F.I. S.N.C. DI MORANI PIETRO & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, drawing metals, și Tinichgerie navala. Are sediul în Bareggio, Italia.

 5. ARMAFER S.R.L.

  Italia

  Compania ARMAFER S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, metal components and parts for the building trade, și Tinichgerie navala. Are sediul în Bergamo, Italia.

 6. CALDERERIA DE HUMANES SA

  Spania

  Compania CALDERERIA DE HUMANES SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie pentru aeronautica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, Concasoare si corpuri de macinare, Mine si cariere - utilaje si material, Tinichigerie grea, Tinichgerie navala, Concasoare si corpuri de macinare, Mine si cariere - utilaje si material, și Tinichigerie grea. Are sediul în Humanes De Madrid, Spania.

 7. C.F.A.

  Italia

  Compania C.F.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, metal components and parts for the building trade, și Tinichgerie navala. Are sediul în Penne, Italia.

 8. OFFICINA FRATELLI BERTOLOTTI S.P.A.

  Italia

  Compania OFFICINA FRATELLI BERTOLOTTI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, terminals for electric lines and cables, și Tinichgerie navala. Are sediul în Volpiano, Italia.

 1. O.M.A.

  Italia

  Compania O.M.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, drawing metals, și Tinichgerie navala. Are sediul în Arco, Italia.

 2. TECAM S.R.L.

  Italia

  Compania TECAM S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, și Tinichgerie navala. Are sediul în Cuneo, Italia.

 3. ALFA AUTOMATION S.R.L.

  Italia

  Compania ALFA AUTOMATION S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, și Tinichgerie navala. Are sediul în Gottolengo, Italia.

 4. LEONI NELLO

  Italia

  Compania LEONI NELLO, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, și Tinichgerie navala. Are sediul în Valsamoggia, Italia.

 5. MANCINO MASSIMO

  Italia

  Compania MANCINO MASSIMO, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, Feronerie, Tinichgerie navala, și Feronerie. Are sediul în Alice Castello, Italia.

 6. BASSO FRANCO S.R.L.

  Italia

  Compania BASSO FRANCO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, Ferestre din aluminiu, Tinichgerie navala, și Ferestre din aluminiu. Are sediul în Fontaniva, Italia.

 7. MORINA FRANCO

  Italia

  Compania MORINA FRANCO, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, și Tinichgerie navala. Are sediul în Bricherasio, Italia.

 8. F.LLI TINARELLI & C. DI TINARELLI GASPARE S.N.C.

  Italia

  Compania F.LLI TINARELLI & C. DI TINARELLI GASPARE S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, metal structural work products, și Tinichgerie navala. Are sediul în Imola, Italia.

 9. LAVORAZIONE FERRO D.B.

  Italia

  Compania LAVORAZIONE FERRO D.B., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, metal components and parts for the building trade, și Tinichgerie navala. Are sediul în Montichiari, Italia.

 10. BIANCIOTTO GUIDO

  Italia

  Compania BIANCIOTTO GUIDO, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, staircase, și Tinichgerie navala. Are sediul în Pinerolo, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit