• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ticketing

Rezultate pentru

Ticketing - Import export

 1. ADVANSYS D.O.O.

  Slovenia

  Compania ADVANSYS D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jocuri arcade. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ticketing, casinos, slot machines, și Ticketing. Are sediul în Solkan, Slovenia.

 2. HAYAT TEKNOLOJI BILGISAYAR SISTEMLERI

  Turcia

  Compania HAYAT TEKNOLOJI BILGISAYAR SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. OFFINICARDS

  Belgia

  Compania OFFINICARDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ticketing, Ticketing, și microchip cards. Are sediul în Dessel, Belgia.

 4. MARANT CARDS BELGIUM

  Belgia

  Compania MARANT CARDS BELGIUM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile greeting cards, Customisable greetings card, și cards. Are sediul în Aartselaar, Belgia.

 5. TLS-BOCA SYSTEMS - TICKET & LABELING SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Compania TLS-BOCA SYSTEMS - TICKET & LABELING SOLUTIONS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în Immenhausen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CEZAME

  Franta

  Compania CEZAME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calatorii de afaceri - organizare, Ticketing, Congresses and seminars, Calatorii de afaceri - organizare, incentive travel, și Ticketing. Are sediul în BOULOGNE-BILLANCOURT, Franta.

 2. PERIVASSIS

  Grecia

  Compania PERIVASSIS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ticketing, bus hire with driver, și Ticketing. Are sediul în Hersonissos, Grecia.

 3. DOT TECHNOLOGIE

  Franta

  Compania DOT TECHNOLOGIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în Paris, Franta.

 4. ORBIS TICKETS SRL

  Italia

  Compania ORBIS TICKETS SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecusoane, insigne de politist si insigne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ticketing, ticket office services, ticketing service for performances, online ticket service for film viewings, și Ticketing. Are sediul în Roma, Italia.

 5. DIGITICK - SATORI BILLETTERIE

  Franta

  Compania DIGITICK - SATORI BILLETTERIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ticketing service for performances. Are sediul în Paris, Franta.

 1. LIMBAZU CULTURE HOUSE

  Letonia

  Compania LIMBAZU CULTURE HOUSE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii culturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Ticketing, Operatori turistici, Voiaj si turism, Ticketing, și Operatori turistici. Are sediul în LIMABAZI, Letonia.

 2. FILATELIA MONGE

  Spania

  Compania FILATELIA MONGE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ticketing, collection coins, old stamps, Ticketing, și old medal. Are sediul în Barcelona, Spania.

 1. ACTIONTICKETS.DE

  Germania

  Compania ACTIONTICKETS.DE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. STAVROPOULOS TOURS

  Grecia

  Compania STAVROPOULOS TOURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ticketing, luxury tourist coach rental with driver, rental of minibuses and buses for sports events, și Ticketing. Are sediul în Nafplio, Grecia.

 3. ROMTIPPS.DE

  Olanda

  Compania ROMTIPPS.DE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în Breda, Olanda.

 4. LVIV TOURISTIC

  Ucraina

  Compania LVIV TOURISTIC, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Investitii - consiliere, plane tickets, private aircraft hire, Voiaj si turism, și Investitii - consiliere. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 5. TOURISTTICKET

  Spania

  Compania TOURISTTICKET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în Puerto Del Carmen, Spania.

 6. AEGEAN, I.STAVRIANOS-G.PETROU

  Grecia

  Compania AEGEAN, I.STAVRIANOS-G.PETROU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hidroglisor, Ticketing, Voiaj si turism, shipping agency, Hidroglisor, Ticketing, și Voiaj si turism. Are sediul în Agios Konstantinos, Grecia.

 7. KARTENBÜRO POLZER: TICKETS & KONZERTKARTEN

  Austria

  Compania KARTENBÜRO POLZER: TICKETS & KONZERTKARTEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile concerts, și ticket reservation. Are sediul în Salzburg, Austria.

 8. ECLIPSE-CARDS

  Belgia

  Compania ECLIPSE-CARDS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartografie, Puericultura - articole, Cartografie, cards, Decorations Gifts, și Puericultura - articole. Are sediul în Ranst, Belgia.

 1. RELIANCE TRAVELS

  Regatul Unit

  Compania RELIANCE TRAVELS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. DOULI RAFINA TRAVEL

  Grecia

  Compania DOULI RAFINA TRAVEL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ticket office services. Are sediul în Rafina, Grecia.

 3. UAB "INTERNETO PARTNERIS"

  Lituania

  Compania UAB "INTERNETO PARTNERIS", este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile online booking, și plane tickets. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 4. TICKET ROYALE

  Regatul Unit

  Compania TICKET ROYALE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. STARLINE TOURISM

  Turcia

  Compania STARLINE TOURISM, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ticketing, și Ticketing. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. BESTE GARDINEN

  Germania

  Compania BESTE GARDINEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile event planning. Are sediul în Augsburg, Germania.

 7. TRAVEL CONTINENTS

  Regatul Unit

  Compania TRAVEL CONTINENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în London, Regatul Unit.

 8. GO2BARCELONA

  Olanda

  Compania GO2BARCELONA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în Breda, Olanda.

 9. RELOADBASE B.V.

  Olanda

  Compania RELOADBASE B.V., care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 10. PAPETERIE DE MANDEURE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PAPETERIE DE MANDEURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manufacturer of 100%-cellulose board, Magnetic tickets solutions for public transport, Manufacturer of data processing board, Manufacturer of statistical board, Paper for magnetic ticketing, Packaging for spirits, luxury packaging manufacturer, Manufacturer of food industry packaging, și Cosmetic packaging manufacturer. Are sediul în Mandeure, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit