• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ticketing

Rezultate pentru

Ticketing - Import export

 1. ADVANSYS D.O.O.

  Slovenia

  Compania ADVANSYS D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jocuri arcade. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ticketing, casinos, slot machines, și Ticketing. Are sediul în Solkan, Slovenia.

 2. PNR STATUS BUZZ

  India

  Compania PNR STATUS BUZZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în Navi Mumbai, India.

 3. CEZAME

  Franta

  Compania CEZAME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calatorii de afaceri - organizare, Ticketing, Congresses and seminars, Calatorii de afaceri - organizare, incentive travel, și Ticketing. Are sediul în BOULOGNE-BILLANCOURT, Franta.

 4. OFFINICARDS

  Belgia

  Compania OFFINICARDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ticketing, Ticketing, și microchip cards. Are sediul în Dessel, Belgia.

 5. DIGITICK - SATORI BILLETTERIE

  Franta

  Compania DIGITICK - SATORI BILLETTERIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ticketing service for performances. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DOT TECHNOLOGIE

  Franta

  Compania DOT TECHNOLOGIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în Paris, Franta.

 2. TLS-BOCA SYSTEMS - TICKET & LABELING SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Compania TLS-BOCA SYSTEMS - TICKET & LABELING SOLUTIONS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în Immenhausen, Germania.

 3. MARANT CARDS BELGIUM

  Belgia

  Compania MARANT CARDS BELGIUM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile greeting cards, Customisable greetings card, și cards. Are sediul în Aartselaar, Belgia.

 4. RATEL TOURS

  Tunisia

  Compania RATEL TOURS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ticketing, și Ticketing. Are sediul în Les Berges Du Lac1, Tunisia.

 5. PERIVASSIS

  Grecia

  Compania PERIVASSIS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ticketing, bus hire with driver, și Ticketing. Are sediul în Hersonissos, Grecia.

 1. HAYAT TEKNOLOJI BILGISAYAR SISTEMLERI

  Turcia

  Compania HAYAT TEKNOLOJI BILGISAYAR SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. EVENTBOOKINGS

  Australia

  Compania EVENTBOOKINGS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ticketing, event planning, events, events management, și Ticketing. Are sediul în Keysborough, Australia.

 1. LVIV TOURISTIC

  Ucraina

  Compania LVIV TOURISTIC, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Investitii - consiliere, plane tickets, private aircraft hire, Voiaj si turism, și Investitii - consiliere. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 2. ONLINE PNR STATUS

  India

  Compania ONLINE PNR STATUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în Airoli, India.

 3. STAVROPOULOS TOURS

  Grecia

  Compania STAVROPOULOS TOURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ticketing, luxury tourist coach rental with driver, rental of minibuses and buses for sports events, și Ticketing. Are sediul în Nafplio, Grecia.

 4. TUNISIA QUEEN TRAVEL

  Tunisia

  Compania TUNISIA QUEEN TRAVEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ticketing, și Ticketing. Are sediul în Hammamet, Tunisia.

 5. ROMTIPPS.DE

  Olanda

  Compania ROMTIPPS.DE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în Breda, Olanda.

 6. FILATELIA MONGE

  Spania

  Compania FILATELIA MONGE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ticketing, collection coins, old stamps, Ticketing, și old medal. Are sediul în Barcelona, Spania.

 7. LIMBAZU CULTURE HOUSE

  Letonia

  Compania LIMBAZU CULTURE HOUSE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii culturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Ticketing, Operatori turistici, Voiaj si turism, Ticketing, și Operatori turistici. Are sediul în LIMABAZI, Letonia.

 8. ACTIONTICKETS.DE

  Germania

  Compania ACTIONTICKETS.DE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în Berlin, Germania.

 1. AEGEAN, I.STAVRIANOS-G.PETROU

  Grecia

  Compania AEGEAN, I.STAVRIANOS-G.PETROU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hidroglisor, Ticketing, Voiaj si turism, shipping agency, Hidroglisor, Ticketing, și Voiaj si turism. Are sediul în Agios Konstantinos, Grecia.

 2. KARTENBÜRO POLZER: TICKETS & KONZERTKARTEN

  Austria

  Compania KARTENBÜRO POLZER: TICKETS & KONZERTKARTEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile concerts, și ticket reservation. Are sediul în Salzburg, Austria.

 3. ECLIPSE-CARDS

  Belgia

  Compania ECLIPSE-CARDS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartografie, Puericultura - articole, Cartografie, cards, Decorations Gifts, și Puericultura - articole. Are sediul în Ranst, Belgia.

 4. TOURISTTICKET

  Spania

  Compania TOURISTTICKET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în Puerto Del Carmen, Spania.

 5. QWEQWEQ

  Statele Unite ale Americii

  Compania QWEQWEQ, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în New York, Statele Unite ale Americii.

 6. UAB "INTERNETO PARTNERIS"

  Lituania

  Compania UAB "INTERNETO PARTNERIS", este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile online booking, și plane tickets. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 7. STARLINE TOURISM

  Turcia

  Compania STARLINE TOURISM, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ticketing, și Ticketing. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. RELIANCE TRAVELS

  Regatul Unit

  Compania RELIANCE TRAVELS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în London, Regatul Unit.

 9. DOULI RAFINA TRAVEL

  Grecia

  Compania DOULI RAFINA TRAVEL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ticket office services. Are sediul în Rafina, Grecia.

 10. TICKET ROYALE

  Regatul Unit

  Compania TICKET ROYALE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. Are sediul în London, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit