• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tft displays

Rezultate pentru

Tft displays - Import export

 1. ADKOM ELEKTRONIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ADKOM ELEKTRONIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - componente si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 7-segment displays, Alphanumeric displays, CFL/LED backlighting for LCDs, Liquid-crystal displays, Custom displays, Development of electronics, Electroluminescent/background lighting for LCDs, E-paper displays (EPD), și LCD display modules. Are sediul în Rechberghausen, Germania.

 2. SHENZHEN HAOXIN TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LTD.

  China

  Compania SHENZHEN HAOXIN TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Afisaj electronic - panouri si ecrane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tft displays, lcd displays, led displays, și Led module. Are sediul în Shenzhen, China.

 3. EIZO TECHNOLOGIES GMBH

  Germania

  Compania EIZO TECHNOLOGIES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Monitoare pentru calculator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tft displays, și Computer components (processors, RAM, hard drives). Are sediul în Geretsried, Germania.

 4. CRAFT DATA GMBH

  Germania

  Compania CRAFT DATA GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente optoelectronice, SMD light emitting diodes, Componente optoelectronice, și tft displays. Are sediul în Lentföhrden, Germania.