• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • textile tehnice utilizate in domeniul medical

Rezultate pentru

Textile tehnice utilizate in domeniul medical - Import export

 1. BESTGIFT - BGEUROPE

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania BESTGIFT - BGEUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prosoape si prosoape de baie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice utilizate in domeniul medical, Textile - import-export, Tesaturi de uz profesional sau industrial, Lenjerii pentru colectivitati, textiles for hotels, Textile tehnice utilizate in domeniul medical, home textile products, Textile - import-export, și supplies for restaurants. Are sediul în Porto, Portugalia.

 2. TRELLEBORG

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania TRELLEBORG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice utilizate in domeniul medical, Panza de uz medical, Textile tehnice utilizate in domeniul medical, Panza de uz medical, Polyurethane Manufacturers, Medical support surfaces, Polyurethane coated fabrics, PU coated fabrics, și PU coated fabrics UK. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 3. ANTONIA CONF SRL

  Romania

  We meet the needs of medical and non-medical institutions with a wide range of equipment, disposable and reusable products intended for protection against pathogenic and infectious agents. The presented products are made of quality materials that meet the requirements and quality and safety standards of the European Directives on personal protective clothing and are sold both in Romania and in other countries.

 4. ADA FIOS, SA

  Portugalia

  Compania ADA FIOS, SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice, și Textile tehnice. Are sediul în Santo Tirso, Portugalia.

 5. TUEM SAGLIK YATIRIMLARI VE DIS TIC A.S.

  Turcia

  Compania TUEM SAGLIK YATIRIMLARI VE DIS TIC A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de unica folosinta pentru chirurgie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice utilizate in domeniul medical, și Textile tehnice utilizate in domeniul medical. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ORTHER HIGIENE Y PROTECCIÓN S.L.

  Spania

  Compania ORTHER HIGIENE Y PROTECCIÓN S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile disposable clothing. Are sediul în Málaga, Spania.

 2. NUNATAK TEKNIK TEKSTIL VE DIS TICARET AS

  Turcia

  Compania NUNATAK TEKNIK TEKSTIL VE DIS TICARET AS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Military supplies and accessories, NBC protective clothing, mountaineering equipment, și outdoor clothing. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. HANIMAGA MEDICAL PRODUCTS

  Turcia

  Compania HANIMAGA MEDICAL PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. Are sediul în Samsun, Turcia.

 4. ELLIPSA MEDICAL SERVICES GMBH

  Germania

  Compania ELLIPSA MEDICAL SERVICES GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. Are sediul în Regensburg, Germania.

 5. ARBEITSSCHUTZ - MEHR GMBH

  Germania

  Compania ARBEITSSCHUTZ - MEHR GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. Are sediul în Gütersloh, Germania.

 1. ELLERMANN GMBH

  Germania

  Compania ELLERMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pereti despartitori, Masti de protectie, Pereti despartitori, și Masti de protectie. Are sediul în Rietberg, Germania.

 2. SATIATA GMBH

  Germania

  Compania SATIATA GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. Are sediul în Kassel, Germania.

 1. RIVERTEX TECHNICAL FABRICS GROUP

  Olanda

  Compania RIVERTEX TECHNICAL FABRICS GROUP, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi gumate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice utilizate in domeniul medical, Textile tehnice industriale, laminated fabrics, Textile tehnice utilizate in domeniul medical, Textile tehnice industriale, și Fabrics for uniforms. Are sediul în Culemborg, Olanda.

 2. BIONZ BIOTECNOLOGIA

  Portugalia

  Compania BIONZ BIOTECNOLOGIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice, și Textile tehnice. Are sediul în Póvoa De Lanhoso, Portugalia.

 3. FERCOS - INDUSTRIA DE TERMOCOLANTES, LDA.

  Portugalia

  Compania FERCOS - INDUSTRIA DE TERMOCOLANTES, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice pentru industria transporturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice utilizate in domeniul medical, Textile tehnice utilizate in domeniul medical, Hot-melt coating, și gluing of fabric and non-fabrics. Are sediul în Rio Tinto, Gondomar, Portugalia.

 4. LIBACCE

  Turcia

  Compania LIBACCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hospital bedding textiles, breathable waterproof membranes, waterproof fabrics for technical and industrial use, și home textile products. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. NEW TEXTILES, LDA

  Portugalia

  Compania NEW TEXTILES, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. Are sediul în Guimarães, Portugalia.

 6. BRANDCITY GMBH

  Germania

  Compania BRANDCITY GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. Are sediul în München, Germania.

 7. STELLA GRUP DIS TICARET LTD

  Turcia

  Compania STELLA GRUP DIS TICARET LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. PROTECHNIC

  Franta

  Compania PROTECHNIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare - heliogravura, thermo-setting adhesives, technical fabric coupling, Imprimare - heliogravura, și Non woven hot-melts. Are sediul în Cernay, Franta.

 1. DEMOTEKS MEDICAL TEXTILE

  Turcia

  Compania DEMOTEKS MEDICAL TEXTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fabric for surgical prostheses, și military uniforms. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. C-TEX HANDELS GMBH

  Austria

  Compania C-TEX HANDELS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. Are sediul în Wien, Austria.

 3. TRELLEBORG

  Regatul Unit

  Compania TRELLEBORG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice, Panza de uz medical, polyurethane manufacture, Textile tehnice, și Panza de uz medical. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 4. ERGO MEDICAL TEXTILE

  Turcia

  Compania ERGO MEDICAL TEXTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. Are sediul în Denizli, Turcia.

 5. REINEMAILLE

  Franta

  Compania REINEMAILLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Straps and elastic fabrics for orthopedics, și orthopaedic corsetry. Are sediul în Brignais, Franta.

 6. S2FI - CONSEILS ET SOLUTIONS TEXTILES

  Franta

  Compania S2FI - CONSEILS ET SOLUTIONS TEXTILES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice utilizate in domeniul medical, și Textile tehnice utilizate in domeniul medical. Are sediul în Francheville, Franta.

 7. MEDI-RIVA - TEXTEIS GERIATRICOS, LDA.

  Portugalia

  Compania MEDI-RIVA - TEXTEIS GERIATRICOS, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice, textiles for hotels, și Textile tehnice. Are sediul în Caldas De Vizela, Portugalia.

 8. DOGA MINERAL MEDICAL

  Turcia

  Compania DOGA MINERAL MEDICAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile disposable shirts, și protective coveralls. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. CATEKS D.D.

  Croatia

  Compania CATEKS D.D., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi amestec. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panza de uz medical, Textile tehnice utilizate in domeniul medical, Panza de uz medical, military clothing, municipal police uniforms, și Textile tehnice utilizate in domeniul medical. Are sediul în Čakovec, Croatia.

 10. Trevira GmbH

  Germania

  Compania Trevira GmbH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre artificiale si sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice, Textile tehnice utilizate in domeniul medical, Textile tehnice, și Textile tehnice utilizate in domeniul medical. Are sediul în Bobingen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit