• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • textile - utilaje de finisare- imprimare si vopsire

Rezultate pentru

Textile - utilaje de finisare- imprimare si vopsire - Import export

 1. MACCHINE CARU' S.R.L.

  Italia

  Compania MACCHINE CARU' S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Textile machine manufacture, machinery for automatic fabric cutting, și Laser engraving machines. Are sediul în Lonate Pozzolo, Italia.

 2. BIANCALANI TEXTILE MACHINERY

  Italia

  Compania BIANCALANI TEXTILE MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machinery for treating and finishing fabrics, machines for treating and finishing textile fibres, machine installation for textile industry, și research and development for the textile sector. Are sediul în Prato, Italia.

 3. ONURAY

  Turcia

  Compania ONURAY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, finishing and dyeing textile fibers and yarns, și finishing and dyeing of fabrics and textile products. Are sediul în Bursa, Turcia.

 4. ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Laboratoare - aparate si instrumente, machinery for textile products, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și Laboratoare - aparate si instrumente. Are sediul în Çerkezkoy/tekirdag, Turcia.

 5. BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH

  Austria

  Compania BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. Are sediul în Ternitz, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA

  Portugalia

  Compania YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, sizing for the textile industry, knitwear, men's bedroom attire, și Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. Are sediul în Braga, Portugalia.

 2. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Spania

  Compania COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Masini de cusut industriale si accesorii, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, și Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Esparreguera-Barcelona, Spania.

 3. MARIO CROSTA

  Italia

  Compania MARIO CROSTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, textile machinery, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, și Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. Are sediul în Busto Arsizio, Italia.

 4. GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD.

  Germania

  Compania GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. Are sediul în Großostheim, Germania.

 5. HENRI PETIT & CIE

  Franta

  Compania HENRI PETIT & CIE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, și Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. Are sediul în Aubenas, Franta.

 1. OFFICINA MASTER S.P.A

  Italia

  Compania OFFICINA MASTER S.P.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și Finisarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Prato, Italia.

 2. MISTER TEE

  Belgia

  Compania MISTER TEE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea tesaturilor, Imprimarea tesaturilor, customised polo shirts, custom t - shirts, și custom uniforms. Are sediul în Liège, Belgia.

 1. NOSEDA S.R.L.

  Italia

  Compania NOSEDA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, și textile dyeing machines. Are sediul în Tavernerio, Italia.

 2. DORU MAKINA VE DIS TICARET

  Turcia

  Compania DORU MAKINA VE DIS TICARET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, finishing and dyeing textile fibers and yarns, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, finishing and dyeing of fabrics and textile products, și textile dyeing machines. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, inkjet file printing, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, cutting machines and equipment for the clothing industry, și ink-jet printer. Are sediul în Herrsching, Germania.

 4. RED CARPET S.R.L.

  Italia

  Compania RED CARPET S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, thread decatizing machines, și decatising fabrics and textile products. Are sediul în Carre', Italia.

 5. L.A.I.P. S.R.L.

  Italia

  Compania L.A.I.P. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, și textile dyeing machines. Are sediul în Prato, Italia.

 6. MACTEC S.R.L.

  Italia

  Compania MACTEC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. Are sediul în Bellocchi Di Fano, Italia.

 7. MECATEX S.R.L.

  Italia

  Compania MECATEX S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și machines and equipment for spinning and twisting. Are sediul în Terranuova Bracciolini, Italia.

 8. BONAS TEXTILE MACHINERY

  Belgia

  Compania BONAS TEXTILE MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Marke, Belgia.

 1. MAYSER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania MAYSER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite si modele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Palarii si sepci, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Foams, synthetic, Palarii si sepci, sensors, și Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. Are sediul în Lindenberg I. Allgäu, Germania.

 2. ALLIANCE MACHINES TEXTILES

  Franta

  Compania ALLIANCE MACHINES TEXTILES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile finishing machines for hide and leathers. Are sediul în Miribel, Franta.

 3. MINERPOLIN TEKSTIL TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania MINERPOLIN TEKSTIL TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dyed fabric, și fabrics and materials. Are sediul în Çanakkale, Turcia.

 4. PRINTSOME

  Spania

  Compania PRINTSOME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. Are sediul în Barcelona, Spania.

 5. GRANDIS SRL

  Italia

  Compania GRANDIS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Autoclave, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, textile dyeing machines, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Autoclave, și Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. Are sediul în Paderno Dugnano, Italia.

 6. DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S.

  Turcia

  Compania DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD

  China

  Compania NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Ningbo, China.

 8. DANTI PAOLO & C. S.R.L.

  Italia

  Compania DANTI PAOLO & C. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea produselor textile, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și Finisarea produselor textile. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 9. ANDRITZ ASSELIN THIBEAU

  Franta

  Compania ANDRITZ ASSELIN THIBEAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și textile industry. Are sediul în Elbeuf, Franta.

 10. SUPERBA SAS

  Franta

  Compania SUPERBA SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines for treating and finishing textile fibres, weaving, și weaving looms. Are sediul în Mulhouse, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru

Filtre

Rezultate pentru

Textile - utilaje de finisare- imprimare si vopsire - Import export

Număr de rezultate

1.107 Intreprinderile