• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • termorezistente

Rezultate pentru

Termorezistente - Import export

 1. ZRE - Z.R.E. ELECTRIC HEATERS

  Italia

  Verified by europages badge

  Z.R.E., Zecchi Electrical Heaters was founded in 1962 and now operates in the new plant at San Gillio in the province of Turin since 2004. With its extensive investments over the years in new technologies, machinery and human resources, the company has enormous experience in its sector, encompassing the design and manufacture of electric heaters, protective sleeves for plastification cylinders and insulated mattresses that deliver considerable energy savings.

 2. FELLER ENGINEERING GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FELLER ENGINEERING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Termorezistente. Are sediul în Rödermark, Germania.

 3. KLETTI GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KLETTI GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Termorezistente. Are sediul în Sandhausen, Germania.

 4. KRAUS SYSTEMTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania KRAUS SYSTEMTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Termorezistente. Are sediul în Bochum, Germania.

 5. SALUS CONTROLS GMBH

  Germania

  Compania SALUS CONTROLS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Termorezistente. Are sediul în Mühlheim, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. JUMO MESS- UND REGELGERÄTE GMBH

  Austria

  Compania JUMO MESS- UND REGELGERÄTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Termorezistente. Are sediul în Wien, Austria.

 2. AZBIL EUROPE NV

  Germania

  Compania AZBIL EUROPE NV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Termorezistente. Are sediul în Hallbergmoos, Germania.

 3. TECON AG MESS- UND REGELTECHNIK

  Elvetia

  Compania TECON AG MESS- UND REGELTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Termorezistente. Are sediul în Oberuzwil, Elvetia.

 4. MAIKONTROL

  Spania

  Compania MAIKONTROL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Termorezistente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thermocouples, și temperature probes. Are sediul în Barakaldo, Spania.

 5. ELOTECH INDUSTRIEELEKTRONIK GMBH

  Germania

  Compania ELOTECH INDUSTRIEELEKTRONIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Termorezistente. Are sediul în Hilden, Germania.

 1. PIXSYS GMBH

  Germania

  Compania PIXSYS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Termorezistente. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 2. ITAQUÁ RESISTÊNCIAS ELÉTRICAS

  Brazilia

  Compania ITAQUÁ RESISTÊNCIAS ELÉTRICAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Termorezistente. Are sediul în Itaquaquecetuba, Brazilia.

 1. PROSONDAS

  Spania

  Compania PROSONDAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Termorezistente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thermocouples, thermoresistances, și temperature probes. Are sediul în Manzanares El Real, Spania.

 2. SAUTER-CUMULUS GMBH

  Germania

  Compania SAUTER-CUMULUS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Valve pentru robinetarie sanitara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Robinetarie industriala, Termorezistente, Senzor pirometric, Robinetarie industriala, Termorezistente, și Senzor pirometric. Are sediul în Freiburg, Germania.

 3. MEGA ISI

  Turcia

  Compania MEGA ISI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Termorezistente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezistente, export, Rezistente, thermal control, și thermal insulation material. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. THERMOMETER SCHMIDT INDUSTRIELL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania THERMOMETER SCHMIDT INDUSTRIELL GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Termorezistente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Semnalizare - sisteme si instalatii, Radare si radionavigatie, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Semnalizare - sisteme si instalatii, și Radare si radionavigatie. Are sediul în Kaufungen, Germania.

 5. HEROTEC GMBH

  Germania

  Compania HEROTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Termorezistente, Senzor pirometric, Termorezistente, și Senzor pirometric. Are sediul în Ahlen, Germania.

 6. SETER SRL

  Italia

  Compania SETER SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cupluri termoelectrice, Termorezistente, Cupluri termoelectrice, și Termorezistente. Are sediul în Fiorano Modenese, Italia.

 7. GIULIANI GIUSEPPE

  Italia

  Compania GIULIANI GIUSEPPE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Termorezistente, thermocouples, și Termorezistente. Are sediul în Mesero, Italia.

 8. PROSENSOR

  Franta

  Compania PROSENSOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Termorezistente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezistente, Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente, Rezistente, și Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente. Are sediul în Amanvillers, Franta.

 1. TEDICON

  Italia

  Compania TEDICON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Termorezistente, temperature sensors, și Termorezistente. Are sediul în Casoria, Italia.

 2. TROLESE OTELLO

  Italia

  Compania TROLESE OTELLO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si fire electrice si telefonice, Termorezistente, Cabluri si fire electrice si telefonice, și Termorezistente. Are sediul în Ponte San Nicolo', Italia.

 3. TERMICS

  Italia

  Compania TERMICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Termorezistente, thermometers, și Termorezistente. Are sediul în Castelverde, Italia.

 4. MESEL S.L

  Spania

  Compania MESEL S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Termorezistente. Are sediul în Barcelona, Spania.

 5. TEKNO MARINE SYSTEMS S.N.C.

  Italia

  Compania TEKNO MARINE SYSTEMS S.N.C., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Termorezistente, thermocouples, și Termorezistente. Are sediul în Genova, Italia.

 6. STE JEANNOT

  Franta

  Compania STE JEANNOT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Termorezistente, și Termorezistente. Are sediul în Neyron, Franta.

 7. MERVYN GRIFFITHS

  Regatul Unit

  Compania MERVYN GRIFFITHS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Termorezistente, și Termorezistente. Are sediul în Pontypool, Regatul Unit.

 8. SENSOTHERM TEMPERATURSENSORIK GMBH

  Germania

  Compania SENSOTHERM TEMPERATURSENSORIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Termorezistente, și Termorezistente. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 9. R2 SERVIS

  Turcia

  Compania R2 SERVIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Termorezistente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile semiconductor equipment. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. INDUTTORI (S.R.L.)

  Italia

  Compania INDUTTORI (S.R.L.), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Termorezistente, și Termorezistente. Are sediul în Grugliasco (TO), Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit