• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tenis - articole

Rezultate pentru

Tenis - articole - Import export

 1. TENISDECAMP.RO

  Romania

  Siteul tenisdecamp.ro a fost lansat in anul 2007 si s-a impus rapid ca unul din cele mai cunoscute site-uri de tenis din Romania. Site-ul tenisdecamp.ro prezinta: - cele mai noi stiri din tenis, 7 zile din 7 (peste 14.600 de stiri in baza de date); - rezultate si scoruri live de la turneele aflate in desfasurare; - clasamente ATP si WTA simplu/dublu actualizate saptamanal; - calendarul turneelor ATP & WTA; - informatii si pozitionare pe harta cluburi si terenuri de tenis; - fotografii de la cele mai importante turnee de tenis; - pagini de profil pentru cei mai importanti jucatori si jucatoare din Romania; - o sectiune importanta a site-ului este dedicata jucatorilor de tenis amatori, acestia beneficiind de facilitati de gasire a unui partener de tenis.

 2. SABRHERO LTD

  Regatul Unit

  Compania SABRHERO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Genti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tenis - imbracaminte, Tenis - articole, tennis racket, tennis bags, Tenis - imbracaminte, și Tenis - articole. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. DEPORTES ACE

  Spania

  Compania DEPORTES ACE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tennis balls. Are sediul în Móstoles, Spania.

 4. DISTRI SPORT INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania DISTRI SPORT INTERNATIONAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Golf - articole, Sport - articole, Golf - articole, tennis racket, Sport - articole, și badminton rackets. Are sediul în Aartselaar, Belgia.

 5. OTARO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Germania

  Compania OTARO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile skiing and winter sports goods, și tennis gear. Are sediul în Hassloch, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TENISKRAKÓW

  Polonia

  Compania TENISKRAKÓW, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - articole. Are sediul în Kraków, Polonia.

 2. UNPADEL ECOMMERCE

  Italia

  Compania UNPADEL ECOMMERCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tennis racket, tennis gear, și tennis court design. Are sediul în Milano, Italia.

 3. MALAKAPADEL S.L.

  Spania

  Compania MALAKAPADEL S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - articole. Are sediul în Malaga, Spania.

 4. R2RTENNIS.CO.UK

  Regatul Unit

  Compania R2RTENNIS.CO.UK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - articole. Are sediul în Oakham, Regatul Unit.

 5. RACQUET DEPOT UK

  Regatul Unit

  Compania RACQUET DEPOT UK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - articole. Are sediul în Emsworth, Regatul Unit.

 1. SERENA PADEL

  Spania

  Compania SERENA PADEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - articole. Are sediul în Villanueva De La Serena ( Badajoz ), Spania.

 2. INTERSPORT (SCHWEIZ) AG

  Elvetia

  Compania INTERSPORT (SCHWEIZ) AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jeans si imbracaminte sport, Birou - furnituri, Body building - materiale, Tenis - articole, Jeans si imbracaminte sport, Birou - furnituri, Body building - materiale, și Tenis - articole. Are sediul în Ostermundigen, Elvetia.

 1. OLIMP SP ZOO

  Polonia

  Compania OLIMP SP ZOO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Schi, sporturi de iarna - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camasi sport, Mingi, Tenis - articole, Incaltaminte pentru sport, Camasi sport, Mingi, Tenis - articole, și Incaltaminte pentru sport. Are sediul în Myslowice, Polonia.

 2. SPORT BÖCKMANN GMBH

  Germania

  Compania SPORT BÖCKMANN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Echitatie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alpinism - articole, Schi, sporturi de iarna - articole, Tenis - articole, Alpinism - articole, Schi, sporturi de iarna - articole, și Tenis - articole. Are sediul în Holdorf, Germania.

 3. COMPRAX GMBH

  Elvetia

  Compania COMPRAX GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Squash - articole, Golf - articole, Squash - articole, și Golf - articole. Are sediul în Kirchberg, Elvetia.

 4. GREAVES SPORTS LTD

  Regatul Unit

  Compania GREAVES SPORTS LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Box - articole si echipament, Sport - articole, Box - articole si echipament, și Sport - articole. Are sediul în Glasgow, Regatul Unit.

 5. LIFE SPORTS B.V.

  Olanda

  Compania LIFE SPORTS B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Golf - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Schi, sporturi de iarna - articole, Tenis - articole, Schi, sporturi de iarna - articole, și Tenis - articole. Are sediul în Rijswijk Zh, Olanda.

 6. INTERIMPORT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania INTERIMPORT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alpinism - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tenis - articole, Schi, sporturi de iarna - articole, Tenis - articole, și Schi, sporturi de iarna - articole. Are sediul în Rottendorf, Germania.

 7. AKTIESELSKABET PRESENCO

  Danemarca

  Compania AKTIESELSKABET PRESENCO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Schi, sporturi de iarna - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sport - articole, Tenis - articole, Sport - articole, și Tenis - articole. Are sediul în Kolding, Danemarca.

 8. X-TEND B.V.

  Olanda

  Compania X-TEND B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alpinism - articole, Tenis - articole, Alpinism - articole, și Tenis - articole. Are sediul în Zwolle, Olanda.

 1. TENGO SPORTING GOODS GMBH

  Germania

  Compania TENGO SPORTING GOODS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tenis - articole, Golf - articole, Tenis - articole, și Golf - articole. Are sediul în Grefrath, Germania.

 2. MYTENNISSTORE

  Regatul Unit

  Compania MYTENNISSTORE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tennis shoes, și tennis racket. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 3. BRUCE & WALKER LTD

  Regatul Unit

  Compania BRUCE & WALKER LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Golf - articole, Sport - articole, Golf - articole, și Sport - articole. Are sediul în Huntingdon, Regatul Unit.

 4. ASB SPORT SPERK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ASB SPORT SPERK GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Schi, sporturi de iarna - articole, Alpinism - articole, Schi, sporturi de iarna - articole, și Alpinism - articole. Are sediul în Ottobrunn, Germania.

 5. WEISS CANNON GMBH

  Germania

  Compania WEISS CANNON GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tenis - articole, și Tenis - articole. Are sediul în Uhingen, Germania.

 6. W & D STRINGS

  Regatul Unit

  Compania W & D STRINGS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - articole. Are sediul în Emsworth, Regatul Unit.

 7. B.C.E.(DISTRIBUTORS) LIMITED

  Regatul Unit

  Compania B.C.E.(DISTRIBUTORS) LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tenis - articole, și Tenis - articole. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 8. N T T A S

  Estonia

  Compania N T T A S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tenis de masa - articole, și Tenis de masa - articole. Are sediul în Narva, Estonia.

 9. PACIFIC-ENTERMARK-VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania PACIFIC-ENTERMARK-VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tenis - articole, și Tenis - articole. Are sediul în Hochdorf, Germania.

 10. KIRSCHBAUM SPORTARTIKEL GMBH

  Germania

  Compania KIRSCHBAUM SPORTARTIKEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tenis - articole, și Tenis - articole. Are sediul în Witten, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit