• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tencuieli brute

Rezultate pentru

Tencuieli brute - Import export

 1. WILLIAM BAIN & SONS LTD

  Regatul Unit

  Compania WILLIAM BAIN & SONS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli - antreprenori, Tencuieli brute, Creation of plaster cornices, Tencuieli - antreprenori, și Tencuieli brute. Are sediul în Edinburgh, Regatul Unit.

 2. JCP CONCEPT

  Belgia

  Compania JCP CONCEPT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli brute. Are sediul în Awans, Belgia.

 3. BURG & KIRCH

  Luxemburg

  Compania BURG & KIRCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Tencuieli brute, Zugraveli - antreprenori, Tencuieli brute, partitions, și heat insulation. Are sediul în Muenschecker, Luxemburg.

 4. AR.DE.LUX

  Luxemburg

  Compania AR.DE.LUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli brute, Lemn si mobilier - prelucrare si protectie, industrial painting, Tencuieli brute, wall coverings, și Lemn si mobilier - prelucrare si protectie. Are sediul în Hivange, Luxemburg.

 5. STUKADOORSBEDRIJF DOMHOF

  Olanda

  Compania STUKADOORSBEDRIJF DOMHOF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli brute, și Tencuieli brute. Are sediul în De Heurne, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SAFFIERSTUKADOOR

  Olanda

  Compania SAFFIERSTUKADOOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli brute, și Tencuieli brute. Are sediul în Assendelft, Olanda.

 2. METAL DEPLOYE BELGE

  Belgia

  Compania METAL DEPLOYE BELGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Tencuieli brute, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, și Tencuieli brute. Are sediul în Liege, Belgia.

 3. SCHOONHEYDT

  Belgia

  Compania SCHOONHEYDT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placarea fatadelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli brute, façade scraping, plaster retouching, Tencuieli brute, și case hardening. Are sediul în Dworp, Belgia.

 4. JOOS WEYLAND

  Belgia

  Compania JOOS WEYLAND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de ciment - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli brute, case hardening, ceilings and false ceilings, și Tencuieli brute. Are sediul în Balen, Belgia.

 5. KM STYLE

  Bulgaria

  Compania KM STYLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli brute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Lucrari de intretinere - firme, Produse de intretinere menajera ecologica, Finisari, Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Lucrari de intretinere - firme, Produse de intretinere menajera ecologica, și Finisari. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 1. WILLCO PRODUCTS

  Belgia

  Compania WILLCO PRODUCTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli brute, Tencuieli brute, și primer. Are sediul în Nieuwerkerken, Belgia.

 2. CONSTECA

  Belgia

  Compania CONSTECA, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli brute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Supplier of stretch ceilings, și plaster retouching. Are sediul în Londerzeel, Belgia.

 1. CAPAROL BELGIUM

  Belgia

  Compania CAPAROL BELGIUM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli brute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Articole pentru pictura, Vopsele si lacuri, și Articole pentru pictura. Are sediul în Heusden-Zolder, Belgia.

 2. ROMBAUX PLAFONNAGE

  Belgia

  Compania ROMBAUX PLAFONNAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli brute, Placarea fatadelor, Tencuieli brute, suspended ceiling, Placarea fatadelor, și insulation. Are sediul în Heer, Belgia.

 3. HERES S.R.L.

  Italia

  Compania HERES S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala cu ipsos, Tencuieli brute, Tencuiala cu ipsos, și Tencuieli brute. Are sediul în Quinto Di Treviso, Italia.

 4. METALVAREFABRIKEN BALTIC A/S

  Danemarca

  Compania METALVAREFABRIKEN BALTIC A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Tencuieli brute, Construcții industriale, Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Tencuieli brute, și Construcții industriale. Are sediul în Koebenhavn S, Danemarca.

 5. ISOBAT ET CIE

  Franta

  Compania ISOBAT ET CIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Tencuieli brute, Finisari, Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Tencuieli brute, și Finisari. Are sediul în Neuvillers Sur Fave, Franta.

 6. HAGA BAU- UND PUTZ GES.M.B.H.

  Austria

  Compania HAGA BAU- UND PUTZ GES.M.B.H., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolatie fonica - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolare termica - materiale, Tencuieli brute, Tencuiala cu ipsos, Izolare termica - materiale, Tencuieli brute, și Tencuiala cu ipsos. Are sediul în Tulfes, Austria.

 7. CALCEFORTE S.R.L.

  Italia

  Compania CALCEFORTE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala cu ipsos, Tencuieli brute, Tencuiala cu ipsos, și Tencuieli brute. Are sediul în Poggio Torriana, Italia.

 8. PREMIX S.P.A.

  Italia

  Compania PREMIX S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala cu ipsos, Tencuieli brute, Tencuiala cu ipsos, și Tencuieli brute. Are sediul în Melilli, Italia.

 1. MIRA EHITUSMATERJALID OÜ

  Estonia

  Compania MIRA EHITUSMATERJALID OÜ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli brute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortaruri si cimenturi refractare, Impermeabilizanti pentru constructii, Mortaruri si cimenturi refractare, și Impermeabilizanti pentru constructii. Are sediul în Harjumaa, Estonia.

 2. FANTINI SANDRO

  Italia

  Compania FANTINI SANDRO, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala cu ipsos, Tencuieli brute, Tencuiala cu ipsos, și Tencuieli brute. Are sediul în Corchiano, Italia.

 3. STOMIX SLOVENSKO, S.R.O.

  Slovacia

  Compania STOMIX SLOVENSKO, S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli brute, Tencuiala cu ipsos, Tencuieli brute, și Tencuiala cu ipsos. Are sediul în Banska Bystrica, Slovacia.

 4. HOTEL MARINA

  Italia

  Compania HOTEL MARINA, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala cu ipsos, Tencuieli brute, Tencuiala cu ipsos, și Tencuieli brute. Are sediul în Cesenatico, Italia.

 5. DUE BI. INTONACI S.R.L.

  Italia

  Compania DUE BI. INTONACI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala cu ipsos, Tencuieli brute, Tencuiala cu ipsos, și Tencuieli brute. Are sediul în Castrezzato, Italia.

 6. NEW EDIL POINT S.R.L.

  Italia

  Compania NEW EDIL POINT S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala cu ipsos, Tencuieli brute, Tencuiala cu ipsos, și Tencuieli brute. Are sediul în Arluno, Italia.

 7. LASSELSBERGER-KNAUF D.O.O.

  Croatia

  Compania LASSELSBERGER-KNAUF D.O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciment si aditivi, Tencuieli brute, Ciment si aditivi, și Tencuieli brute. Are sediul în Durdevac, Croatia.

 8. L'EDILGESSI S.R.L.

  Italia

  Compania L'EDILGESSI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala cu ipsos, Tencuieli brute, Tencuiala cu ipsos, și Tencuieli brute. Are sediul în Comun Nuovo, Italia.

 9. WILLI RAAB GMBH

  Germania

  Compania WILLI RAAB GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuieli calorifuge, Tencuieli brute, Tencuieli calorifuge, și Tencuieli brute. Are sediul în Eschau, Germania.

 10. GEORG HUMMEL GMBH

  Germania

  Compania GEORG HUMMEL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli brute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala cu ipsos, Stafaj si stuc, Tencuiala cu ipsos, și Stafaj si stuc. Are sediul în Zirndorf, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit