• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • telex

Rezultate pentru

Telex - Import export

 1. 3GMAX ELECTRONICS TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania 3GMAX ELECTRONICS TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Telex. Are sediul în New Asia International Electronic Digital City, Xidi Se, China.

 2. TELEX SRL

  Italia

  Compania TELEX SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile telephone exchanges, telephone components and accessories, și information technology sector consultancy. Are sediul în Roma, Italia.

 3. VERDANT TELEMETRY & ANTENNA SYSTEMS PVT. LTD.

  India

  Compania VERDANT TELEMETRY & ANTENNA SYSTEMS PVT. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telex. Are sediul în Ernakulam, India.

 4. QINGDAO E-JIAXUN OPTICAL&ELECTRICAL INFO CO.,LTD.

  China

  Compania QINGDAO E-JIAXUN OPTICAL&ELECTRICAL INFO CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telex. Are sediul în Qingdao, China.

 5. REX-ROTARY VERTRIEBSGESELLSCHAFT ESSEN MBH

  Germania

  Compania REX-ROTARY VERTRIEBSGESELLSCHAFT ESSEN MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Telex. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faxuri, Scannere, birotica, Faxuri, și Scannere, birotica. Are sediul în Essen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PERSONALVORSORGESTIFTUNG DER SCHWEIZERISCHEN TELETEXT AG

  Elvetia

  Compania PERSONALVORSORGESTIFTUNG DER SCHWEIZERISCHEN TELETEXT AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telex, și Telex. Are sediul în Biel, Elvetia.

 2. RPF, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania RPF, S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telex, și Telex. Are sediul în Odry, Republica Ceha.

 3. INTERMEDIA SUPPLIES LIMITED

  Regatul Unit

  Compania INTERMEDIA SUPPLIES LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telex, și Telex. Are sediul în Ferndown, Regatul Unit.

 4. TELEX S.R.L.

  Italia

 5. DIE TELEFONHELDEN

  Germania

  Compania DIE TELEFONHELDEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefon, telex, fax - servicii. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 1. TELEFONSERVICE VIPO DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania TELEFONSERVICE VIPO DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefon, telex, fax - servicii. Are sediul în München, Germania.

 2. OSNATEL GMBH

  Germania

  Compania OSNATEL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefon, telex, fax - servicii, mobile radio assistance, mobile radio installation, și Telefon, telex, fax - servicii. Are sediul în Osnabrück, Germania.

 1. CRM48

  Algeria

  Compania CRM48, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefon, telex, fax - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie publicitara, Serigrafie publicitara, și equipment leasing. Are sediul în Sétif, Algeria.

 2. APM - ASSISTANCE PHONE MARKETING

  Spania

  Compania APM - ASSISTANCE PHONE MARKETING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefon, telex, fax - servicii, și Telefon, telex, fax - servicii. Are sediul în Barcelone, Spania.

 3. TELKEA

  Luxemburg

  Compania TELKEA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefon, telex, fax - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii - servicii, Telecomunicatii - servicii, Landline and mobile telephony equipment, datacenter, și company networks. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 4. SONAUTO

  Belgia

  Compania SONAUTO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefon, telex, fax - servicii, Automobile - componente si piese electrice si electronice, technical consultants on electrical and electronics aspects, telecommunications consultancy, Telefon, telex, fax - servicii, și Automobile - componente si piese electrice si electronice. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. ACL SERVICES SA

  Luxemburg

  Compania ACL SERVICES SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefon, telex, fax - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Call center-uri, și Call center-uri. Are sediul în Bertrange, Luxemburg.

 6. DAS KONTOR BÜROSERVICE GMBH

  Germania

  Compania DAS KONTOR BÜROSERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul E-mail - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scannere, birotica, Telefon, telex, fax - servicii, Scannere, birotica, Telefon, telex, fax - servicii, și office automation. Are sediul în Hamburg, Germania.

 7. DE LEADOPVOLGERS

  Olanda

  Compania DE LEADOPVOLGERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefon, telex, fax - servicii. Are sediul în Enschede, Olanda.

 8. 6.12 TELEFOONSERVICE

  Olanda

  Compania 6.12 TELEFOONSERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefon, telex, fax - servicii. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 1. BUSINESS CENTER WALLONIE

  Belgia

  Compania BUSINESS CENTER WALLONIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefon, telex, fax - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie mobila, Furnizori de acces Internet, Telefonie mobila, și Furnizori de acces Internet. Are sediul în Mont-Sur-Marchienne, Belgia.

 2. NUMERICABLE

  Belgia

  Compania NUMERICABLE, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefon, telex, fax - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnizori de acces Internet, Telecomunicatii - servicii, Furnizori de acces Internet, și Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. SCARLET

  Belgia

  Compania SCARLET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefon, telex, fax - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnizori de acces Internet, Telecomunicatii - servicii, Furnizori de acces Internet, și Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Evere, Belgia.

 4. PAYPHONE NET LTD

  Grecia

  Compania PAYPHONE NET LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefon, telex, fax - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile telecommunications services, și Machinery and equipment - import-export. Are sediul în Patra, Grecia.

 5. VOO

  Belgia

  Compania VOO, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefon, telex, fax - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnizori de acces Internet, Telecomunicatii - servicii, Furnizori de acces Internet, și Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Ans, Belgia.

 6. INFOCENTRUM SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania INFOCENTRUM SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefon, telex, fax - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Multimedia - servicii Internet si Intranet, Informatica - cabluri, Telecomunicatii - aparate periferice, Multimedia - servicii Internet si Intranet, Informatica - cabluri, și Telecomunicatii - aparate periferice. Are sediul în Poznan, Polonia.

 7. CLICK2CALL

  Belgia

  Compania CLICK2CALL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefon, telex, fax - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Call management software, și phone call management services. Are sediul în Esneux, Belgia.

 8. MAEL BOURBLANC

  Franta

  Compania MAEL BOURBLANC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefoane mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnizori de acces Internet, Telefon, telex, fax - servicii, Internet connection, Furnizori de acces Internet, și Telefon, telex, fax - servicii. Are sediul în Colmar, Franta.

 9. BILLI

  Belgia

  Compania BILLI, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefon, telex, fax - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie mobila, Furnizori de acces Internet, Telefonie mobila, și Furnizori de acces Internet. Are sediul în Braine L'alleud, Belgia.

 10. LIEBESZAUBER4YOU

  Germania

  Compania LIEBESZAUBER4YOU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefon, telex, fax - servicii. Are sediul în Weiden, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit