• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • telescoape

Rezultate pentru

Telescoape - Import export

 1. KIRKPATRICK

  Belgia

  Compania KIRKPATRICK, care își desfășoară activitatea în domeniul Telescoape. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incubatoare, fittings, micromechanics, Incubatoare, și maintenance. Are sediul în La Hulpe, Belgia.

 2. DELALIEUX

  Belgia

  Compania DELALIEUX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate fotografice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telescoape, binoculars, Telescoape, digital cameras, și camera accessories. Are sediul în Coulliet, Belgia.

 3. HARRISON TELESCOPES LTD

  Regatul Unit

  Compania HARRISON TELESCOPES LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Telescoape. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile binoculars. Are sediul în Kent, Regatul Unit.

 4. VELLARDI FLAVIO

  Italia

  Compania VELLARDI FLAVIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telescoape. Are sediul în Rosa', Italia.

 5. TRESOR MAGDALENA FRONTCZAK

  Polonia

  Compania TRESOR MAGDALENA FRONTCZAK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Telescoape. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile astronomy telescopes. Are sediul în Postomino, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OLYMPUS SCHWEIZ AG

  Elvetia

  Compania OLYMPUS SCHWEIZ AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Telescoape, Papetarie - articole, și Telescoape. Are sediul în Volketswil, Elvetia.

 2. PROXIS, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania PROXIS, SPOL. S R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Telescoape. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Optica - instrumente, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, și Optica - instrumente. Are sediul în Praha 8, Republica Ceha.

 3. CLARK MASTS SYSTEMS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania CLARK MASTS SYSTEMS LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat de urgenta si de siguranta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telescoape, și Telescoape. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. GHV TRADING, SPOL. S R. O.

  Republica Ceha

  Compania GHV TRADING, SPOL. S R. O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telescoape, și Telescoape. Are sediul în Brno-Zabovresky, Republica Ceha.

 5. EDU-TOYS GMBH

  Germania

  Compania EDU-TOYS GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de instrumente de precizie, Telescoape, Import-export de instrumente de precizie, și Telescoape. Are sediul în Troisdorf, Germania.

 1. THOMSON DISPLAYS POLSKA SP. Z.O.O

  Polonia

 2. AMAS ELECTRIC LTD.

  Romania

  Distribuitor autorizat si PARTENER pentru STABILUS GmbH, vindem Arcuri cu gaz si Amortizoare hidraulice de vibratie (Arcuri cu gaz = Echilibroare pe gaz = Telescoape de compensare = Pistoane pe gaz ), fabricate de firma germana, in Romania si Bulgaria. Arcurile cu gaz tip LIFT-O-MAT / INTER-STOP / HYDRO-STOP, ideale pentru a ridica, a cobori, a misca si a regla, printr-o miscare controlata, amortizata. Arcurile cu gaz tip STAB-O-MAT / STAB-O-BLOC Column, pentru reglarea variabila si securizare in orice pozitie. Arcurile cu gaz tip STAB-O-SHOC, amortizeaza vibratiile si miscarile; optimizeaza imbinarea partilor de prindere . The authorised distributor of german company STABILUS GmbH who is a global leader în the gas springs and dampers production. STABILUS gas springs and dampers are recognised for their successful applications în areas such as: industry, vehicle, furniture, medical and rehabilitation technology, swivel chairs etc. o ignored STABILUS offers through Amas Electric Ltd. technical support în design and installation for several applications. Distributor of industrial guidance lasers "low cost", especially for the tires factories.

 1. STAR NOVEL DI ZAMPINI DARIO

  Italia

  Compania STAR NOVEL DI ZAMPINI DARIO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile telescopes, wholesale optical instruments, și optical devices. Are sediul în Arbizzano, Italia.