• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • teleschiuri

Rezultate pentru

Teleschiuri - Import export

 1. CALISICI MAKINA ELEKTRIK OTOMASYON SAN. TIC. LTD.STI.

  Turcia

  Compania CALISICI MAKINA ELEKTRIK OTOMASYON SAN. TIC. LTD.STI., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleschiuri. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. REITERALM & FAGERALM BERGBAHNEN

  Austria

  Compania REITERALM & FAGERALM BERGBAHNEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleschiuri. Are sediul în Schladming, Austria.

 3. CHALET BEAU SOLEIL

  Franta

  Compania CHALET BEAU SOLEIL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleschiuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile o-rings, și extreme sports. Are sediul în Richebourg, Franta.

 4. BESKID SPORT ARENA

  Polonia

  Compania BESKID SPORT ARENA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleschiuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ski-lift. Are sediul în Szczyrk, Polonia.

 5. ASTER, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania ASTER, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, Informatica - software, Teleschiuri, și Informatica - software. Are sediul în Jicín, Republica Ceha.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. COMPAGNIE DU MONT-BLANC

  Franta

  Compania COMPAGNIE DU MONT-BLANC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Teleschiuri, și Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Chamonix, Franta.

 2. SKI PARK RUZOMBEROK A.S.

  Slovacia

  Compania SKI PARK RUZOMBEROK A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, Hotel, Teleschiuri, și Hotel. Are sediul în Ruzomberok, Slovacia.

 3. PENZIÓN STARÁ FARA

  Slovacia

  Compania PENZIÓN STARÁ FARA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, Hotel, Teleschiuri, și Hotel. Are sediul în Makov , Slovacia.

 4. SACHTICKY, A. S.

  Slovacia

  Compania SACHTICKY, A. S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Teleschiuri, Instalatii sportive, și Teleschiuri. Are sediul în Banská Bystrica , Slovacia.

 5. JASED, S.R.O.

  Slovacia

  Compania JASED, S.R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, Sport si timp liber, Teleschiuri, și Sport si timp liber. Are sediul în Belá - Dulice , Slovacia.

 1. LIFTMONT S.N.C.

  Italia

  Compania LIFTMONT S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, Telescaune, Teleschiuri, și Telescaune. Are sediul în Gais, Italia.

 2. MIRO TOURS S.R.O.

  Slovacia

  Compania MIRO TOURS S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, Agentii de voiaj, Teleschiuri, și Agentii de voiaj. Are sediul în Námestovo , Slovacia.

 1. SCHWIENBACHER COSTRUZIONI MECCANICHE S.R.L.

  Italia

  Compania SCHWIENBACHER COSTRUZIONI MECCANICHE S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica generala - cu materialele clientului, Teleschiuri, Mecanica generala - cu materialele clientului, și Teleschiuri. Are sediul în Lana, Italia.

 2. DOPPELMAYR LANOVÉ DRÁHY, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania DOPPELMAYR LANOVÉ DRÁHY, SPOL. S R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, și Teleschiuri. Are sediul în Brno , Republica Ceha.

 3. STE D'EXPLOITATION DE LA VALLEE DES BELLEVILLE

  Franta

  Compania STE D'EXPLOITATION DE LA VALLEE DES BELLEVILLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, și Teleschiuri. Are sediul în St Martin De Belleville, Franta.

 4. BONERA, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania BONERA, S.R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, și Teleschiuri. Are sediul în Brno , Republica Ceha.

 5. SSZ BLAHUTA SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania SSZ BLAHUTA SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, și Teleschiuri. Are sediul în Ostrava - Kuncice, Republica Ceha.

 6. SEILBAHN KOMPERDELL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania SEILBAHN KOMPERDELL GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleschiuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleferice, telescaune, telecabine, și Teleferice, telescaune, telecabine. Are sediul în Serfaus, Austria.

 7. SEMVAL

  Franta

  Compania SEMVAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, și Teleschiuri. Are sediul în Valmeinier, Franta.

 8. J+B MIKESKA - ING. JAN MIKESKA

  Republica Ceha

  Compania J+B MIKESKA - ING. JAN MIKESKA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, și Teleschiuri. Are sediul în Frenstát Pod Radhostem , Republica Ceha.

 1. TRANSUNIT, S.R.O.

  Slovacia

  Compania TRANSUNIT, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, și Teleschiuri. Are sediul în Bardejov , Slovacia.

 2. SKI AREÁL MOSTY U JABLUNKOVASKI BESKYDY, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania SKI AREÁL MOSTY U JABLUNKOVASKI BESKYDY, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, și Teleschiuri. Are sediul în Mosty U Jablunkova, Republica Ceha.

 3. FATRA SKI, S.R.O.

  Slovacia

  Compania FATRA SKI, S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, și Teleschiuri. Are sediul în Vrútky , Slovacia.

 4. MONTAIR CHRUDIM, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania MONTAIR CHRUDIM, SPOL. S R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, Construcții industriale, Teleschiuri, și Construcții industriale. Are sediul în Chrudim, Republica Ceha.

 5. STE ELECTRO MECANIQUE ELECTRONIQUE ROGER

  Franta

  Compania STE ELECTRO MECANIQUE ELECTRONIQUE ROGER, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, și Teleschiuri. Are sediul în Passy, Franta.

 6. SOC DES TELEPORTES BETTEX MONT-D'ARBOIS - S T M B A

  Franta

  Compania SOC DES TELEPORTES BETTEX MONT-D'ARBOIS - S T M B A, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, și Teleschiuri. Are sediul în St Gervais Les Bains, Franta.

 7. HORSKÁ BOUDA CIHALKA

  Republica Ceha

  Compania HORSKÁ BOUDA CIHALKA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, și Teleschiuri. Are sediul în Olesnice V Orlických Horách, Republica Ceha.

 8. BURIGO ITALO S.R.L.

  Italia

  Compania BURIGO ITALO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, Telescaune, Teleschiuri, și Telescaune. Are sediul în Longarone, Italia.

 9. ARRAKIS, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania ARRAKIS, S.R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, și Teleschiuri. Are sediul în Zaclér, Republica Ceha.

 10. BARVITA S.R.O. - APARTMÁNY U SJEZDOVEK

  Republica Ceha

  Compania BARVITA S.R.O. - APARTMÁNY U SJEZDOVEK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, și Teleschiuri. Are sediul în Hradec Králové, Republica Ceha.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit