• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • telescaune

Rezultate pentru

Telescaune - Import export

 1. POLAINZ GMBH

  Germania

  Compania POLAINZ GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Telescaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, lifts and hoists for the building trade, elevators, goods lifts for the disabled, și Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. Are sediul în Mainz, Germania.

 2. JIANGNAN MACHINERY CO.,LTD.

  China

  Compania JIANGNAN MACHINERY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telescaune. Are sediul în suzhou, China.

 3. ALINDA B.V.

  Olanda

  Compania ALINDA B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telescaune, Chirurgie - aparate si echipamente, Telescaune, și Chirurgie - aparate si echipamente. Are sediul în Nuenen, Olanda.

 4. LIFTMONT S.N.C.

  Italia

  Compania LIFTMONT S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, Telescaune, Teleschiuri, și Telescaune. Are sediul în Gais, Italia.

 5. BIG HOME INTERNATIONAL CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania BIG HOME INTERNATIONAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telescaune. Are sediul în Taiping Dist., Taichung City, Taiwan (ROC).

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BURIGO ITALO S.R.L.

  Italia

  Compania BURIGO ITALO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleschiuri, Telescaune, Teleschiuri, și Telescaune. Are sediul în Longarone, Italia.

 2. SEIK S.R.L.

  Italia

 3. FAVA S.R.L.

  Italia

 4. DOPPELMAYR ITALIA S.R.L.

  Italia

 5. S.A.C.M.I.F. S.R.L.

  Italia

 1. DITTA DEL ZENERO MIRCO

  Italia

 2. POLLAZZON ANNA MARIA

  Italia

 1. S.A.C.M.I.F. ENGINEERING S.R.L.

  Italia

 2. SHZ SÄCHSISCHE HEBE- UND ZURRTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  SHZ Sächsische Hebe- und Zurrtechnik GmbH in Großröhrsdorf near Dresden has been at your service since 2002 in the search for high quality products manufactured in Germany. We manufacture lashing straps, lifting belts and round slings and are one of the most prominent companies in Europe in this area. It is not just because of the quality of our lashing straps, the other products from our range and our excellent service that we offer that we have continued to grow over the past few years and are constantly expanding our range and our service portfolio. We offer a number of solutions in the following areas: Load securing, textile slings, chains and cables, lifting devices.

 3. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EUROSTONE HERMELER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Manipulare continua a marfurilor - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Masini-unelte de taiat, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini-unelte pentru modelarea metalelor - piese si accesorii, Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii, Teleferice, telescaune, telecabine, Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, Materiale si echipament feroviar, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Haltern Am See, Germania.

 4. DOPPELMAYR SEILBAHNEN GMBH

  Austria

  Compania DOPPELMAYR SEILBAHNEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manipulare continua a marfurilor - sisteme, cable car/gondola, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, și cable car. Are sediul în Wolfurt, Austria.

 5. C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA

  Italia

  Compania C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleferice, telescaune, telecabine, industrial systems, și Teleferice, telescaune, telecabine. Are sediul în Acqui Terme, Italia.

 6. ZINGRICH CABLETRANS GMBH

  Elvetia

  Compania ZINGRICH CABLETRANS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. Are sediul în Reichenbach Im Kandertal, Elvetia.

 7. KUKA AUTOMATISERING + ROBOTS

  Belgia

  Compania KUKA AUTOMATISERING + ROBOTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleferice, telescaune, telecabine, Robotica, Teleferice, telescaune, telecabine, Robotica, software, și positioners. Are sediul în Houthalen, Belgia.

 8. ALFONS THOMAS

  Belgia

  Compania ALFONS THOMAS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, Remorci pentru utilaje industriale, Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, Breakdown truck with telescopic crane, Remorci pentru utilaje industriale, și special and equipped motor vehicles. Are sediul în Merchtem, Belgia.

 1. SCHMIDT INNOVATIVE TECHNIK GMBH

  Germania

  Compania SCHMIDT INNOVATIVE TECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. ZURRFIX GMBH HEBE- UND ZURRGURTE

  Germania

  Compania ZURRFIX GMBH HEBE- UND ZURRGURTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, și Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. Are sediul în Dornstadt, Germania.

 3. COMFORTLIFT ORONA

  Belgia

  Compania COMFORTLIFT ORONA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleferice, telescaune, telecabine, Teleferice, telescaune, telecabine, și stair lifts. Are sediul în Waregem, Belgia.

 4. ZUTHER ANLAGENBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ZUTHER ANLAGENBAU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, și Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. Are sediul în Karwitz, Germania.

 5. AQUARIUS GERMANY GMBH

  Germania

  Compania AQUARIUS GERMANY GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Manipulare continua a marfurilor - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Reprografie - utilaje si materiale, Teleferice, telescaune, telecabine, Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Reprografie - utilaje si materiale, Teleferice, telescaune, telecabine, și Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. Are sediul în Bremen, Germania.

 6. ATELIER DUMON

  Belgia

  Compania ATELIER DUMON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, car parking system, machine building, și pallet movers. Are sediul în Brugge, Belgia.

 7. POMA (SA)

  Franta

  Compania POMA (SA), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cable cars - systems. Are sediul în Voreppe, Franta.

 8. BEERSE METAALWERKEN

  Belgia

  Compania BEERSE METAALWERKEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleferice, telescaune, telecabine, Oteluri si metale - modelare si taiere, Modelarea otelurilor si a metalelor, Teleferice, telescaune, telecabine, Oteluri si metale - modelare si taiere, Modelarea otelurilor si a metalelor, și metal warping. Are sediul în Beerse, Belgia.

 9. CROSBY EUROPE

  Belgia

  Compania CROSBY EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, hydraulic lifts, electric lifts, și lifts and hoists for the building trade. Are sediul în Heist-Op-Den-Berg, Belgia.

 10. MONTAZ EQUIPEMENT

  Franta

  Compania MONTAZ EQUIPEMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Teleferice, telescaune, telecabine. Are sediul în La Ravoire, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit