• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • telecomunicatii - aparate periferice

Rezultate pentru

Telecomunicatii - aparate periferice - Import export

 1. GAIA COM

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania GAIA COM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comutator, și Comutator. Are sediul în Loire-Authion, Franta.

 2. JMEI SOLUTION-ELECTRONIC-RADIO TRANSMISSION

  Belgia

  Compania JMEI SOLUTION-ELECTRONIC-RADIO TRANSMISSION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. Are sediul în Marloie, Belgia.

 3. INTERTRONICS DISCOUNTER

  Olanda

  Compania INTERTRONICS DISCOUNTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antene parabolice, Telecomunicatii - aparate periferice, Antene parabolice, Telecomunicatii - aparate periferice, satellite tv, și anti-theft alarm with GPS positioner and tracer. Are sediul în Hoensbroek, Olanda.

 4. PROSUM

  Franta

  Compania PROSUM, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii - aparate periferice, Informatica - software, Informatica - periferice pentru computere, Telecomunicatii - aparate periferice, Informatica - software, și Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Noiseau, Franta.

 5. AINA WIRELESS FINLAND OY

  Finlanda

  Compania AINA WIRELESS FINLAND OY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile radio equipments, systems and equipment for telecommunications and telephony, articles for telecommunications, și services for telecommunications and telephony. Are sediul în Salo, Finlanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RFCOM

  Italia

  Compania RFCOM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for telecommunications and telephony, și own production. Are sediul în Montagna In Valtellina, Italia.

 2. CLOUDSIP

  Germania

  Compania CLOUDSIP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. SMARTPHONEARTIKELEN.NL

  Olanda

  Compania SMARTPHONEARTIKELEN.NL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile iPhone 4S accessories. Are sediul în Sneek, Olanda.

 4. OFFIMEX

  Belgia

  Compania OFFIMEX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, photocopiers, digital printers, și scanners. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. ABK SERVICE

  Belgia

  Compania ABK SERVICE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faxuri, Faxuri, office machines, automation items, și Printing - machines and equipment. Are sediul în Ledeberg, Belgia.

 1. NEXO GLOBAL MANAGEMENTS, S.L.

  Spania

  Compania NEXO GLOBAL MANAGEMENTS, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile services for telecommunications and telephony, technical flooring, și telecommunications consultancy. Are sediul în Paterna, Spania.

 2. TELUS

  Polonia

  Compania TELUS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cabling, și light guides. Are sediul în Piaseczno, Polonia.

 1. OXSIA

  Franta

  Compania OXSIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adsl modems. Are sediul în Pornic, Franta.

 2. LOEWE GALLERY

  Belgia

  Compania LOEWE GALLERY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefoane mobile, Instalatii de sonorizare, Televizoare, Telefoane mobile, multimedia products, Instalatii de sonorizare, și Televizoare. Are sediul în Opwijk, Belgia.

 3. SEFOR SOLUTIONS, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania SEFOR SOLUTIONS, S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Radare si radionavigatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Semnalizare - sisteme si instalatii, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Telecomunicatii - aparate periferice, Informatica - suporturi de stocare a datelor, Semnalizare - sisteme si instalatii, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Telecomunicatii - aparate periferice, și Informatica - suporturi de stocare a datelor. Are sediul în Prague, Republica Ceha.

 4. TELCON SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania TELCON SP. Z O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mobile phone battery, sail loft, și battery chargers for mobile phones. Are sediul în Łódź, Polonia.

 5. ETR - ENTREPRISE TÉLÉPHONE ROBINI

  Franta

  Compania ETR - ENTREPRISE TÉLÉPHONE ROBINI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si fire electrice si telefonice, Telefonie pe Internet, Telefonie - materiale si sisteme, Cabluri si fire electrice si telefonice, Telefonie pe Internet, și Telefonie - materiale si sisteme. Are sediul în Nice, Franta.

 6. LEVI TELECOMS

  Regatul Unit

  Compania LEVI TELECOMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Telecomunicatii - aparate periferice, Telefoane mobile, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Telecomunicatii - aparate periferice, broadband connectivity, și Telefoane mobile. Are sediul în Westcliff-On-Sea, Regatul Unit.

 7. TALBOT BUSINESS SOLUTIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania TALBOT BUSINESS SOLUTIONS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Telecomunicatii - aparate periferice, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, și Telecomunicatii - aparate periferice. Are sediul în Doncaster, Regatul Unit.

 8. ROUND SOLUTIONS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ROUND SOLUTIONS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile GPS, wireless antennas, radio communication links, GPS, și gps surveys. Are sediul în Neu-Isenburg, Germania.

 1. PROMASTERS LLC

  Emiratele Arabe Unite

  Compania PROMASTERS LLC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mobile phones, mobile phone accessories, și apparatus supplied to the trade and consumer electronics sector. Are sediul în Al Qusais, Emiratele Arabe Unite.

 2. LINK COMMUNICATIONS SYSTEMS LTD

  Regatul Unit

  Compania LINK COMMUNICATIONS SYSTEMS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Telecomunicatii - aparate periferice, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, și Telecomunicatii - aparate periferice. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. CLEMESSY

  Franta

  Compania CLEMESSY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electrical engineering, și technical assessment. Are sediul în Mulhouse, Franta.

 4. LOUKIL COM

  Tunisia

  Compania LOUKIL COM, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie - materiale si sisteme, Telecomunicatii - aparate periferice, Retele informatizate - instalare si administrare, Informatica - cabluri, Telefonie - materiale si sisteme, Telecomunicatii - aparate periferice, Retele informatizate - instalare si administrare, și Informatica - cabluri. Are sediul în TUNIS CARTHAGE, Tunisia.

 5. TURIA

  Spania

  Compania TURIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile archives on telematic networks, wire cables, și optical fibre cables. Are sediul în Valencia, Spania.

 6. AXES COMMUNICATION RESEAUX DISTRIBUTION

  Franta

  Compania AXES COMMUNICATION RESEAUX DISTRIBUTION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri - accesorii, Telecomunicatii - aparate periferice, Cabluri - accesorii, Telecomunicatii - aparate periferice, și fibre optics. Are sediul în Mundolsheim, Franta.

 7. CONNECT IT COMMUNICATIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania CONNECT IT COMMUNICATIONS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Telecomunicatii - aparate periferice, Telefoane mobile, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Telecomunicatii - aparate periferice, și Telefoane mobile. Are sediul în Medway, Regatul Unit.

 8. LA MAISON DU TELEPHONE

  Belgia

  Compania LA MAISON DU TELEPHONE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faxuri, Telefonie mobila, Faxuri, Telefonie mobila, Smartphone, și telephone exchanges. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 9. COLORFONE BV

  Olanda

  Compania COLORFONE BV, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile domotics, smartphone accessory, și Peripherals, computer. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 10. DAT REPAIR GMBH

  Germania

  Compania DAT REPAIR GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - lucrari, Informatica - software, Telecomunicatii - aparate periferice, Telefoane mobile, Electricitate - lucrari, Informatica - software, Telecomunicatii - aparate periferice, și Telefoane mobile. Are sediul în Flensburg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Telecomunicatii - aparate periferice - Import export

Număr de rezultate

2.676 Intreprinderile