• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit

Rezultate pentru

Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit - Import export

 1. MTFIBERTECH / ELECIE STORE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MTFIBERTECH / ELECIE STORE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - material electric si electronic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile materiale electrice, Cabluri electrice, Intrerupatoare, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, materiale electrice, Cabluri electrice, Intrerupatoare, și Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. Are sediul în Ruelisheim, Franta.

 2. ENVYTECH

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ENVYTECH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronica - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Senzori, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, Componente electrice si electronice, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, Raspberry Pi, industrial electronic automatic mechanisms, Microcontrollers, temperature measurement instruments, și rack. Are sediul în Rambouillet, Franta.

 3. CONRAD ELECTRONIC ITALIA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CONRAD ELECTRONIC ITALIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie industriala, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, domotics, automation, automatic mechanisms, Feronerie industriala, batteries, home automation systems, și Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. Are sediul în Bollate, Italia.

 4. C.C.T. S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania C.C.T. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, Angrenaje, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, și Angrenaje. Are sediul în Sannazzaro De' Burgondi, Italia.

 5. LM NEW TECHNOLOGY

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania LM NEW TECHNOLOGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuire - material, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, Echipamente de aspirare industriale, Lacuire - material, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, și Echipamente de aspirare industriale. Are sediul în Cortona, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PRELUDE

  Belgia

  Compania PRELUDE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automation facilities. Are sediul în Liège, Belgia.

 2. SACOM SUD SAS INSTALLATORE CAME AUTOMAZIONE CANCELLI

  Italia

  Compania SACOM SUD SAS INSTALLATORE CAME AUTOMAZIONE CANCELLI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, automatic controls for barriers and car parks, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, automatic devices for car parks, și automatic grilles. Are sediul în Cercola, Italia.

 3. ITALTRONIC SRL

  Italia

  Compania ITALTRONIC SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - componente si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, automated systems for buildings, cases for electrical panels, și Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. Are sediul în Padova, Italia.

 4. DEVARCHI - PHILIPPE LEMAITRE

  Franta

  Compania DEVARCHI - PHILIPPE LEMAITRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri de studii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interfoane - sisteme, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, IP access control, Interfoane - sisteme, home automation systems, și Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. Are sediul în Vedene, Franta.

 5. ARVIDA

  Turcia

  Compania ARVIDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, galvanized steel blind, motor operated automatic blinds, și Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. Are sediul în Izmir, Turcia.

 1. NIBBLE

  Portugalia

  Compania NIBBLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile GPS, systems, equipment and products for mobile communication, și GPS. Are sediul în Trofa, Portugalia.

 2. ELLIS AUDIO VISUAL TECHNOLOGY

  Portugalia

  Compania ELLIS AUDIO VISUAL TECHNOLOGY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile home cinema, home automation systems, audio - video - lightning, și Energy Management Software. Are sediul în Almancil, Portugalia.

 1. TECHNOPLAN GEBÄUDETECHNIK INH. ULRICH WEGNER

  Germania

  Compania TECHNOPLAN GEBÄUDETECHNIK INH. ULRICH WEGNER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. Are sediul în Schloß Holte-Stukenbrock, Germania.

 2. ELETTROWORLD IMPIANTI ELETTRICI E ANTIFURTO DI PALELLA AGATINO CARMELO

  Italia

  Compania ELETTROWORLD IMPIANTI ELETTRICI E ANTIFURTO DI PALELLA AGATINO CARMELO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - echipamente de distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, design and installation of theft security systems, video surveillance systems, și prompt intervention. Are sediul în Monza, Italia.

 3. WIR ELEKTRONIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WIR ELEKTRONIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. Are sediul în Stadtlohn, Germania.

 4. G.E.M. IMPIANTI S.R.L.

  Italia

  Compania G.E.M. IMPIANTI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul INSTALATII ELECTRICE. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, photovoltaic systems, electrical systems, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, și civil electrical systems. Are sediul în Montemarciano, Italia.

 5. ELETTRO TC SRL

  Italia

  Compania ELETTRO TC SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul INSTALATII ELECTRICE. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, Automation, consulting, sales and maintenance for telephony - data networks, technological systems, și Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. Are sediul în Trevignano, Italia.

 6. FIRST GENERAL TECHNOLOGY INC.

  Taiwan (ROC)

  Compania FIRST GENERAL TECHNOLOGY INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile meters - water system flow meters, și gas mass flow controllers. Are sediul în Tainan, Taiwan (ROC).

 7. B&B IMPIANTI S.R.L.

  Italia

  Compania B&B IMPIANTI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Electricitate - lucrari, Centrale hidroelectrice, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Longare, Italia.

 8. IOT'ERA

  Franta

  Compania IOT'ERA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile integrators, video surveillance systems, project management assistance, și technical consultants on building constructions. Are sediul în Eysines, Franta.

 1. DEEP SYSTEMS

  Maroc

  Compania DEEP SYSTEMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Video surveillance and home automation solutions. Are sediul în Marrakech, Maroc.

 2. DOMOTI-CARE

  Italia

  Compania DOMOTI-CARE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Safety systems, automation for handicapped people, Video surveillance and home automation solutions, și anti-intrusion system. Are sediul în San Martino Siccomario, Italia.

 3. DOMONEXT DOMÓTICA SMART HOME IOT INST. E ASSIST. TÉCNICA

  Portugalia

  Compania DOMONEXT DOMÓTICA SMART HOME IOT INST. E ASSIST. TÉCNICA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile video-intercom installation. Are sediul în Coimbra, Portugalia.

 4. WAISENSE

  Spania

  Compania WAISENSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile home automation systems, și minor plumbing jobs. Are sediul în Málaga, Spania.

 5. CUSTOM CONTROLS

  Regatul Unit

  Compania CUSTOM CONTROLS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile home automation systems, și home cinema. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. FM CASA SICURA

  Italia

  Compania FM CASA SICURA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi interioare pentru case, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, Usi interioare pentru case, floors prefinished, și Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. Are sediul în Venezia Lido, Italia.

 7. URBANO SRL - IMPIANTI ELETTRICI

  Italia

  Compania URBANO SRL - IMPIANTI ELETTRICI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, industrial automation, system design, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, și civil electrical systems. Are sediul în Tradate, Italia.

 8. SPUTNIK LLC

  Rusia

  Compania SPUTNIK LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Supraveghere - servicii, Usi automate si controlul accesului, Controlarea accesului - instalatii si material, Sisteme video de supraveghere, Supraveghere - servicii, Usi automate si controlul accesului, Controlarea accesului - instalatii si material, și Sisteme video de supraveghere. Are sediul în Moscow, Rusia.

 9. ETHICS

  Belgia

  Compania ETHICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, photovoltaic systems, Lighting, și electricity (plant) sector appraisals. Are sediul în Spontin, Belgia.

 10. HOMEFUTURA BARCELONA

  Spania

  Compania HOMEFUTURA BARCELONA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile home-cinema and home-theatre system, și energy saving. Are sediul în Barcelona, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit - Import export

Număr de rezultate

8.356 Intreprinderile