• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • taximetrie - firme

Rezultate pentru

Taximetrie - firme - Import export

 1. INFINITY LUXE

  Franta

  Verified by europages badge

  Infinity Luxe Chauffeur provides businesses and individuals personal transport services and airport-station transfers with shuttles throughout the world. A unique and bespoke professional private driver service. Luxury vehicles accessible to everyone. 24/7. We also provide a concierge service for all your needs during your trips as well as exceptional transport with our Prestige offer. Booking your driver online is just a click away.

 2. KONECT2DRIVE - MY PARIS TRANSFER

  Franta

  Verified by europages badge

  Welcome to My Paris Transfer, your trusted private transport service in Paris. We are proud to offer you a wide range of transport services to meet all your travel requirements. At My Paris Transfer, our main aim is to offer you the best possible travelling experience, with our emphasis on quality, comfort and customer satisfaction. Our competitive rates are designed to offer you excellent value for money, because we firmly believe that service quality should never come as a trade-off with your budget. At My Paris Transfer, we undertake to offer you a quality ride, with professional, experienced drivers who have all been vetted by the Paris police department. You can travel in complete confidence, in the knowledge that your driver is trained to work with due regard and care, thus ensuring your safety and comfort during your journey. We make it a point of honour to provide quality customer service, available round the clock, to answer your questions, solve your concerns and help you make your reservation. In addition, we offer a variety of vehicle categories to meet your specific needs, for when you travel alone, as a family or in a group.

 3. VTC FRANCE EUROPE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania VTC FRANCE EUROPE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oficiu de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taximetrie - firme, Transport rutier de pasageri, Taximetrie - firme, și Transport rutier de pasageri. Are sediul în La Guerche De Bretagne, Franta.

 4. S.A.S.U ALFA-JET

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania S.A.S.U ALFA-JET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. Are sediul în Nice, Franta.

 5. TAXIS COSTABLANCA ALICANTE

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania TAXIS COSTABLANCA ALICANTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile passenger transport by taxi, goods taxi, private taxi, VIP airport transfer, International taxi service, National taxi service, chauffeur-driven hire cars, Taxi, și International transfers. Are sediul în Alicante, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LILOO DRIVER

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LILOO DRIVER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taximetrie - firme, și Taximetrie - firme. Are sediul în Trappes, Franta.

 2. ACELIGHT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ACELIGHT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. Are sediul în Le Mee-Sur-Seine, Franta.

 3. TAXI CAZA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TAXI CAZA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. Are sediul în Tarasteix, Franta.

 4. ELEGANCE CAR TAXI

  Romania

  Servicii taxi București, transferuri de aeroport și închirieri auto cu șofer, Premium & Business numai cu mașini Mercedes-Benz. Toți conducătorii noştri auto sunt profesioniști experimentați, cu o atitudine decentă și agreabilă, licențiați, autorizați si complet asigurați ca șoferi taximetriști și ca șoferi pentru transportul public de persoane. Seriozitatea și punctualitatea ne reprezintă in toate serviciile oferite. Vehiculele noastre sunt exclusiv Mercedes-Benz, într-o perfectă stare tehnică, foarte curate, bine întreținute, autorizate si asigurate pentru transportul persoanelor pe drumurile publice in regim taximetru sau de închiriere. NU PLĂTEŞTI NIMIC ÎN AVANS! Toate plățile se fac la șofer - cu excepția rezervărilor intercity pe distanțe foarte mari. Confirmarea o primești în cel mai scurt timp posibil, prin email, SMS ori telefon. Ai la dispoziție o gamă largă de mașini: berline, limuzine și van-uri, capabile să satisfacă cele mai exigente criterii de confort și siguranță. Fiecare transfer de aeroport actualizat continuu la timpul real de aterizare, prin monitorizarea zborului in timp real de către șofer. Regim de lucru, suport telefonic și relații cu clienții 24/7. Prețuri și tarife fixe, prestabilite, indiferent de vreme, trafic sau sărbători. Plata cu carduri, contactless și cashless in fiecare mașină. Servicii personalizate pe tipuri de evenimente, VIP-uri și întâlniri de afaceri, sunt doar câteva din ofertele noastre.

 5. ELITE CAR PRESTIGE

  Franta

  Compania ELITE CAR PRESTIGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi securizate, private taxi, passenger transport by taxi, goods taxi, și Transporturi securizate. Are sediul în Nice, Franta.

 1. SILVER CABS GRANTHAM

  Regatul Unit

  Compania SILVER CABS GRANTHAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile VIP airport transfer. Are sediul în Grantham,lincolnshire, Regatul Unit.

 2. LONDON AIRPORT TAXI

  Regatul Unit

  Compania LONDON AIRPORT TAXI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. Are sediul în Ruislip, Regatul Unit.

 1. JANA SARL

  Franta

  Compania JANA SARL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere autoturisme, Inchiriere autoturisme cu sofer, vehicle rental, Inchiriere autoturisme, transport agency, și Inchiriere autoturisme cu sofer. Are sediul în La Ferte-Sous-Jouarre, Franta.

 2. TAXI SIERRE 3960

  Elvetia

  Compania TAXI SIERRE 3960, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. Are sediul în Sierre, Elvetia.

 3. NEWTON TAXI ISTANBUL

  Turcia

  Compania NEWTON TAXI ISTANBUL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. AGENTE SERVICE TRANSFERS S.L.

  Spania

  Compania AGENTE SERVICE TRANSFERS S.L., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile private taxi. Are sediul în Mil Palmeras, Spania.

 5. TAXI FORMIA NCC SERVICE DI ALFREDO TAFFURI

  Italia

  Compania TAXI FORMIA NCC SERVICE DI ALFREDO TAFFURI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile taxis, și private taxi. Are sediul în Formia, Italia.

 6. TOPLIMO

  Belgia

  Compania TOPLIMO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare - calatorii internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calatorii de afaceri - organizare, Taximetrie - firme, Calatorii de afaceri - organizare, Taximetrie - firme, shuttle service, și Airport transfer. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 7. FIRST PRESTIGE PARIS

  Franta

  Compania FIRST PRESTIGE PARIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere autoturisme cu sofer, Inchiriere autoturisme cu sofer, car with driver for company executives, Chauffeur-driven luxury car rental, și minivan rental with driver. Are sediul în Bièvres, Franta.

 8. TDB TAXI

  Spania

  Compania TDB TAXI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. Are sediul în Barcelona, Spania.

 1. LIBERTY TRANS - MOTO TAXI PARIS

  Franta

  Compania LIBERTY TRANS - MOTO TAXI PARIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taximetrie - firme, Inchiriere autoturisme cu sofer, Taximetrie - firme, car with driver, Inchiriere autoturisme cu sofer, și motorbike taxi service. Are sediul în Velizy, Franta.

 2. STATION CARS SURBITON LTD

  Regatul Unit

  Compania STATION CARS SURBITON LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. Are sediul în Surbiton, Regatul Unit.

 3. ANTALYA AIRPORT TRANSFER

  Turcia

  Compania ANTALYA AIRPORT TRANSFER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tourist Transport. Are sediul în Antalya, Turcia.

 4. GLOBE AIRPORT LIMOUSINE TRAVEL TOURS GLOBETRANSPORTE GMBH (SUPPLIER).

  Elvetia

  Compania GLOBE AIRPORT LIMOUSINE TRAVEL TOURS GLOBETRANSPORTE GMBH (SUPPLIER)., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. Are sediul în Ch-Zürich, Elvetia.

 5. DILIGENTLY

  Franta

  Compania DILIGENTLY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aeroporturi, Taximetrie - firme, Aeroporturi, private taxi, Taximetrie - firme, și car with driver. Are sediul în Pacy Sur Eure, Franta.

 6. ELITE DRIVERS HERTFORDSHIRE LTD

  Regatul Unit

  Compania ELITE DRIVERS HERTFORDSHIRE LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. Are sediul în Welwyn Garden City, Regatul Unit.

 7. LE TRANSPORTEUR

  Franta

  Compania LE TRANSPORTEUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taximetrie - firme, Automobile - asigurari, passenger transport by taxi, Taximetrie - firme, Automobile - asigurari, și car with driver for company executives. Are sediul în Montereau Fault Yonne, Franta.

 8. TAXI SUMY

  Ucraina

  Compania TAXI SUMY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taxiuri aeriene - servicii pentru pasageri, Traduceri comerciale, airport services for passengers, limousine rentals, Taxiuri aeriene - servicii pentru pasageri, și Traduceri comerciale. Are sediul în Sumy, Ucraina.

 9. TAXI ROUEN - E - TAXI ROUEN CONVENTIONNÉ 76

  Franta

  Compania TAXI ROUEN - E - TAXI ROUEN CONVENTIONNÉ 76, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. Are sediul în Rouen, Franta.

 10. MALAGA AIRPORT MINIBUS

  Spania

  Compania MALAGA AIRPORT MINIBUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bus and minibus with driver, și passenger transport by taxi. Are sediul în Malaga, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Taximetrie - firme - Import export

Număr de rezultate

5.851 Intreprinderile