• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • targuri- expozitii- saloane - organizare

Rezultate pentru

Targuri- expozitii- saloane - organizare - Import export

 1. COM2COM

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania COM2COM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri pentru expozitii, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Constructii prefabricate si industrializate, Standuri pentru expozitii, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, Targuri, expozitii, saloane - organizare, și Constructii prefabricate si industrializate. Are sediul în Kapelle-Op-Den-Bos, Belgia.

 2. MARTINE FOR ÉVENTS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MARTINE FOR ÉVENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comunicare, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Marketing, Comunicare, Targuri, expozitii, saloane - organizare, și Marketing. Are sediul în Paris, Franta.

 3. PACK EXPO

  Romania

  Pack Expo 2016 - Eveniment in Europa de Sud-Est care reuneste echipamente industriale, consumabile si solutii de ambalare , etichetare si depozitare, se va desfasura in perioada 27 - 30 septembrie 2016, in Pavilionul Central din Romexpo - Bucuresti. Va invitam la Pack Expo - Eveniment semnificativ in zona Balcanilor care reuneste tehnologii, materii prime si consumabile pentru productia de ambalaje, solutii de ambalare, etichetare si codificare, manipulare si depozitare pentru toate industriile! Pentru mai multe informatii despre Pack Expo 2016, va rugam sa vizitati site-ul: www.pack-expo.ro Thematic Pack Expo Important event in South Eastern Europe that brings together raw materials and supplies for packaging production, packaging solutions, labeling and coding, handling and storage for all the industries. Thematic Pack Expo 2016 • Raw materialis: paper and cardboard, plastic, metal, wood, glass, ceramics, textiles, composite materials; Equipment for packaging production; Machinery for dosing, filling and packaging; • Equipment for sanitary packing; Equipment for labeling and marking; Equipment for stacking; • Complete Packaging Lines and Machines; Conveyors; Logstics and storage; • Labels; Packaging; Packaging design; Packaging recycling; • Softweare solutions for the production and packaging process for packaging; Research and design; Associations and specialized magazines. http: //www.pack-expo.ro/en

 4. BABY BOOM SHOW

  Romania

  Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0 - 7 ani si viitoare mamici, se desfasoara de doua ori pe an in Pavilionul Central din Romexpo, Bucuresti. Tematica Baby Boom Show reuneste cei mai importanti producatori, importatori, distribuitori si furnizori de servicii pentru copii si viitoare mamici. Reduceri atractive Pe langa discount-uri exclusive oferite numai la Baby Boom Show, tombolele cu premii atractive vin sa rasplateasca vizitatorii. Un eveniment preferat de parintii din Romania Baby Boom Show este un eveniment plin de culoare - doar aici aducem cele mai variate produse pentru mamici si copii. Un eveniment al diversitatii - cu locuri de joaca si mini-spectacole, seminarii, clinica de recuperare. Un eveniment cu multa informatie, unde descoperi tot ce trebuie sa stii pentru tine, sarcina sau copii mici! Evenimentul aduce cumparatorului o experienta unica prin intalnirea directa cu vanzatorii si producatorii, care fac apel la parinti, bunici, copii; cu divertismentul, atractiile si premiile orientate spre famile; sanatatea si wellness-ul pentru mama si copil. Reunirea ofertelor exclusive, activitatilor si concursurilor, a expozantilor numerosi si a cursurilor informative fac ca Baby Boom Show sa fie cel mai atractiv eveniment pentru copii si parinti.

 5. IN FIERI SRL

  Italia

  Compania IN FIERI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri de expozitie - conceptie si montaj, stand fittings, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, și stand and window fitting to rent. Are sediul în Torino, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. O.MIND CREATIVES

  Grecia

  Compania O.MIND CREATIVES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Presa speciala - editare, Targuri si expozitii, Editare de publicitate - conceptie si realizare, advertising, Presa speciala - editare, Targuri si expozitii, și Editare de publicitate - conceptie si realizare. Are sediul în Nea Smyrni, Grecia.

 2. EUROTRADE FAIR

  Olanda

  Compania EUROTRADE FAIR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile International trade, și end of line clothing stock. Are sediul în Leeuwarden, Olanda.

 3. AMR ANAGRAMAS METÁLICOS

  Spania

  Compania AMR ANAGRAMAS METÁLICOS, care își desfășoară activitatea în domeniul Insigne, stegulete si trofee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecusoane, insigne de politist si insigne, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, chemical engraving, Ecusoane, insigne de politist si insigne, Targuri, expozitii, saloane - organizare, și Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Castalla-Alicante, Spania.

 4. RAPPICH SYSTEMBAU GMBH & CO KG

  Germania

  Compania RAPPICH SYSTEMBAU GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - targuri si saloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri, expozitii, saloane - organizare, Agentii de publicitate, Standuri pentru expozitii, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Agentii de publicitate, stand fittings, și Standuri pentru expozitii. Are sediul în Callenberg, Germania.

 5. EXPOPOLIS

  Belgia

  Compania EXPOPOLIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expozitii - organizare si instalatii, Referinte si promovarea web site-urilor, Standuri pentru expozitii, Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, Expozitii - organizare si instalatii, Referinte si promovarea web site-urilor, Standuri pentru expozitii, și Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Beauvechain, Belgia.

 1. SALZBURG CONVENTION BUREAU

  Austria

  Compania SALZBURG CONVENTION BUREAU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. Are sediul în Salzburg, Austria.

 2. EURL THIERRY PUPIER

  Franta

  Compania EURL THIERRY PUPIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri de expozitie - conceptie si montaj, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Mobilier pentru expozitii, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, Targuri, expozitii, saloane - organizare, prefabricated display booths, și Mobilier pentru expozitii. Are sediul în Pomeys, Franta.

 1. STUDIO154 S.N.C.

  Italia

  Compania STUDIO154 S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de modeling, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Agentii de modeling, și Targuri, expozitii, saloane - organizare. Are sediul în Roma, Italia.

 2. COSMETIC 360

  Franta

  Compania COSMETIC 360, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. Are sediul în Chartres, Franta.

 3. ACCORT

  Belgia

  Compania ACCORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organisation of company events. Are sediul în Loncin, Belgia.

 4. RGBAV AUDIOVISUALES S.L.

  Spania

  Compania RGBAV AUDIOVISUALES S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri, expozitii, saloane - organizare, event organisation advice, conference organisation, și Targuri, expozitii, saloane - organizare. Are sediul în Valencia, Spania.

 5. SAEZ DECOM S.L.

  Spania

  Compania SAEZ DECOM S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fire-retardant fabrics for technical and industrial use. Are sediul în Barcelona, Spania.

 6. EXPONOR - FEIRA INTERNACIONAL DO PORTO

  Portugalia

  Compania EXPONOR - FEIRA INTERNACIONAL DO PORTO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri, expozitii, saloane - organizare, Targuri, expozitii, saloane - organizare, trade fair and exhibition service, și trade fair, show and conference organisation services. Are sediul în Matosinhos, Portugalia.

 7. BWS EVENT SUPPORT SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania BWS EVENT SUPPORT SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile technical support, technical fittings for events, stage, și Stage set building. Are sediul în Kraków, Polonia.

 8. STUDIO GRAPHIQUE DELPHINE LAHALLE

  Franta

  Compania STUDIO GRAPHIQUE DELPHINE LAHALLE, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Presa speciala - editare, Targuri, expozitii, saloane - organizare, leaflets - brochures - catalogues, graphic design, Presa speciala - editare, și Targuri, expozitii, saloane - organizare. Are sediul în Nantes, Franta.

 1. MESSE FRANKFURT FRANCE

  Franta

  Compania MESSE FRANKFURT FRANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. Are sediul în Paris, Franta.

 2. STAND.MA

  Maroc

  Compania STAND.MA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile events organisation agency, și webmarketing strategy. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 3. OUTFORT

  Belgia

  Compania OUTFORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Spectacole - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri, expozitii, saloane - organizare, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, function room rental, și catering - services. Are sediul în Hoboken, Belgia.

 4. ADMIRE

  Belgia

  Compania ADMIRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Targuri, expozitii, saloane - organizare, events organisation agency, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, și Targuri, expozitii, saloane - organizare. Are sediul în Beersel, Belgia.

 5. BRANDLITE GMBH

  Germania

  Compania BRANDLITE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Design - consultanti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de publicitate, Sisteme informatice, consiliere, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Agentii de publicitate, Sisteme informatice, consiliere, și Targuri, expozitii, saloane - organizare. Are sediul în Köln, Germania.

 6. PRESTIGE RRPP

  Spania

  Compania PRESTIGE RRPP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. Are sediul în Madrid, Spania.

 7. JOUDY GROUP MESSEVERMARKTUNG

  Germania

  Compania JOUDY GROUP MESSEVERMARKTUNG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri pentru expozitii, business travel, și Standuri pentru expozitii. Are sediul în Bonn, Germania.

 8. CASTILLO DE MONTEVIEJO

  Spania

  Compania CASTILLO DE MONTEVIEJO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. Are sediul în Madrid, Spania.

 9. IMPE CATERING

  Belgia

  Compania IMPE CATERING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Spectacole - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri, expozitii, saloane - organizare, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, și quality award. Are sediul în Heule, Belgia.

 10. BOCHOLTER BROUWERIJMUSEUM

  Belgia

  Compania BOCHOLTER BROUWERIJMUSEUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Spectacole - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri, expozitii, saloane - organizare, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, museum guides, și display windows. Are sediul în Bocholt, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru

Filtre

Rezultate pentru

Targuri- expozitii- saloane - organizare - Import export

Număr de rezultate

3.395 Intreprinderile