• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • targuri si expozitii - amenajarea standurilor

Rezultate pentru

Targuri si expozitii - amenajarea standurilor - Import export

 1. FANTASTIC MOTORS®

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FANTASTIC MOTORS®, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transfer turntables, Motorized turntable, Manual turntable, Piloted turntable, Rotating photo platform, Rotating platform, Rotating platforms, Rotating platform for cars, și Turntable 300-kg payload. Are sediul în Chabeuil, Franta.

 2. ALPHABET STAND SERVICE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ALPHABET STAND SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri pentru expozitii, Targuri si expozitii, Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, Standuri pentru expozitii, Targuri si expozitii, și Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în La Farlède, Franta.

 3. COM2COM

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania COM2COM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri pentru expozitii, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Constructii prefabricate si industrializate, Standuri pentru expozitii, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, Targuri, expozitii, saloane - organizare, și Constructii prefabricate si industrializate. Are sediul în Kapelle-Op-Den-Bos, Belgia.

 4. STIK & CO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania STIK & CO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri pentru expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, și Standuri de expozitie - conceptie si montaj. Are sediul în Courbevoie, Franta.

 5. CUSTOM STAND SPAIN

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania CUSTOM STAND SPAIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile printed matter for shows and events - design. Are sediul în Madrid, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ST VITRINEN TRAUTMANN GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ST VITRINEN TRAUTMANN GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 2. DIWA-PROMOTIONSYSTEME GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DIWA-PROMOTIONSYSTEME GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Emsdetten, Germania.

 3. EXPO OUTLINE MESSEBAU UND EVENT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EXPO OUTLINE MESSEBAU UND EVENT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Altenstadt, Germania.

 4. C.O.P MESSE & DISPLAY GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania C.O.P MESSE & DISPLAY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în München, Germania.

 5. MESSEBAU SÜD GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MESSEBAU SÜD GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Ostelsheim, Germania.

 1. SHOPDESIGN KATTHÖFER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SHOPDESIGN KATTHÖFER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Hagen, Germania.

 2. DESIGN & MESSEBAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DESIGN & MESSEBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Mannheim, Germania.

 1. COMBINO GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania COMBINO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Weilheim, Germania.

 2. BCM VERANSTALTUNGSTECHNIK GMBH

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania BCM VERANSTALTUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Lyss, Elvetia.

 3. SCHWARZMAYR VERANSTALTUNGSTECHNIK

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania SCHWARZMAYR VERANSTALTUNGSTECHNIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Utzenaich, Austria.

 4. DEHA REKLAMCILIK SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania DEHA REKLAMCILIK SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si echipamente urbane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banci pentru gradini publice si parcuri, Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, Street furniture, Banci pentru gradini publice si parcuri, bus stop, outdoor metal furniture, laser cutting, architectural wayfinding, și Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 5. SMARTLED PROTON EVENT- & MEDIENTECHNIK GMBH MEDIENTECHNIK GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania SMARTLED PROTON EVENT- & MEDIENTECHNIK GMBH MEDIENTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Graz, Austria.

 6. VIRTUALCONGRESS.DE BY LTM LICHT TON MEDIENTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania VIRTUALCONGRESS.DE BY LTM LICHT TON MEDIENTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Remchingen, Germania.

 7. INTERFIERE SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania INTERFIERE SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri de expozitie - conceptie si montaj, Stand design, equipment for trade fairs and stands, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, event organisation, sets built, și trade fair services and organisation. Are sediul în Moncalieri, Italia.

 8. BRINKMANN WERBUNG + MESSEBAU

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BRINKMANN WERBUNG + MESSEBAU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Winsen (luhe), Germania.

 1. ARTE E STRUTTURE SEMPLIFICATA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ARTE E STRUTTURE SEMPLIFICATA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Caronno Pertusella, Italia.

 2. KRAUSS WERBEGESTALTUNG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KRAUSS WERBEGESTALTUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Oberpframmern, Germania.

 3. GRAPHTEC DESIGN S.R.L.

  Romania

  Graphtec, producător de mobilier comercial și POSM. Avem o diversitate largă de proiecte cu firme de renume din România și străinătate. Cu un catalalog de produse unice de peste 40000 introduse în peste 25 de țări. Suntem producători din 1998 pentru firme: IMM-uri și corporații multinaționale. Oferim pachet de servicii full În-House: Consultanță, Design, Proiectare, Producție, Instalare. Producem mobilier comercial, semnalistică, POSM, stații de benzinărie, toteme, standuri expoziționale, amenajări magazine pentru diverse industrii: Retail, Alimentar, Cosmetică, Benzinării, Horeca, Financiar, Educație, Băuturi, Electronice, IT, Evenimente, Transport și Telecomunicații. Avantajul de lucra cu Graphtec expertiza noastră îmbinată cu seriozitatea, confidențialitatea și flexibilitatea oferită. Focusul nostru este de a vă oferi mereu soluții ideale și a avea un parteneriat pe termen lung. Standardul nostru de calitate ne recomandă prin lucrările noastre de referință cu partnerii noștrii: Coca-Cola, Pepsi, PMI, JTI, BAT, Avon, Imaginarium, Ursus, Samsung, Vodafone și mulți alții. Pentru clienții care caută produse personalizate deja concepute avem un shop online în care vă puteți alege produsul, culoarea și noi îl putem personaliza cu brandul vostru. Pentru clienții care caută un proiect unicat și personalizat 100% pe cerințele firmei putem repoduce design sau executa design original. Ne trebuie un brief, iar noi ne putem ocupa de restul pentru ca firma dvs. să ai aibe succes.

 4. BABY BOOM SHOW

  Romania

  Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0 - 7 ani si viitoare mamici, se desfasoara de doua ori pe an in Pavilionul Central din Romexpo, Bucuresti. Tematica Baby Boom Show reuneste cei mai importanti producatori, importatori, distribuitori si furnizori de servicii pentru copii si viitoare mamici. Reduceri atractive Pe langa discount-uri exclusive oferite numai la Baby Boom Show, tombolele cu premii atractive vin sa rasplateasca vizitatorii. Un eveniment preferat de parintii din Romania Baby Boom Show este un eveniment plin de culoare - doar aici aducem cele mai variate produse pentru mamici si copii. Un eveniment al diversitatii - cu locuri de joaca si mini-spectacole, seminarii, clinica de recuperare. Un eveniment cu multa informatie, unde descoperi tot ce trebuie sa stii pentru tine, sarcina sau copii mici! Evenimentul aduce cumparatorului o experienta unica prin intalnirea directa cu vanzatorii si producatorii, care fac apel la parinti, bunici, copii; cu divertismentul, atractiile si premiile orientate spre famile; sanatatea si wellness-ul pentru mama si copil. Reunirea ofertelor exclusive, activitatilor si concursurilor, a expozantilor numerosi si a cursurilor informative fac ca Baby Boom Show sa fie cel mai atractiv eveniment pentru copii si parinti.

 5. IMPRESSA 2M 2013

  Romania

  Impressa 2M it’s a Romanian company and it’s active for 6 years now on the exhibition branch collaborating with companies from Italy, Germany and Romania. We assemble and dismantle stands with 4 specialized teams continuously improved. Our men work with machines, tools and all the endowment required for exhibitions (vacuum cleaners, hand tools, pallet truck, etc.). In our teams are carpenters, painters, electricians, locksmiths and cleaning personnel. We assemble stands after the projects of the companies we are collaborating with, producing them in our carpentry workshop. The materials that we are using are raw or melaminated pal, octanorm, mezzo or other types used in exhibitions, we laminate and apply graphics on any material and we give life to our clients projects. In our qualified personnel are colleagues speaking English, French, Hungarian and German. Shortly we are an exceptional team for exceptional situations.

 6. TRK SYSTEM STOISKA TARGOWE I HANDLOWE

  Polonia

  Compania TRK SYSTEM STOISKA TARGOWE I HANDLOWE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 7. CRIATOPO PUBLICIDADE LDA

  Portugalia

  Compania CRIATOPO PUBLICIDADE LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Firme luminoase si panouri publicitare luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, și Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în Odivelas, Portugalia.

 8. ELEVATE INDUSTRIAL CO., LTD.

  China

  Compania ELEVATE INDUSTRIAL CO., LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oferte promotionale - articole, lanyards, Advertising accessories, Oferte promotionale - articole, și Promotional item. Are sediul în XIAMEN, China.

 9. GM PRODUCTIONS

  Belgia

  Compania GM PRODUCTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri de expozitie - conceptie si montaj, Standuri pentru expozitii, stand assembly, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, bags, și Standuri pentru expozitii. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 10. GIV CREATOR

  Ucraina

  Compania GIV CREATOR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catarge pentru steaguri, display units, prefabricated display booths, beach flags, și Catarge pentru steaguri. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Targuri si expozitii - amenajarea standurilor - Import export

Număr de rezultate

1.985 Intreprinderile