• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tapiserii artizanale

Rezultate pentru

Tapiserii artizanale - Import export

 1. SHADDAI

  Spania

  Compania SHADDAI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, și Covoare artizanale. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. HOMLY INC

  Statele Unite ale Americii

  Compania HOMLY INC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile baskets, și hand-decorated pottery. Are sediul în Ohio, Statele Unite ale Americii.

 3. XANADU EVOLUTION E.K.

  Germania

  Compania XANADU EVOLUTION E.K., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paintings and artwork, artists' canvasses, și sauna cabins. Are sediul în Chemnitz, Germania.

 4. PARENTESI QUADRA

  Spania

  Compania PARENTESI QUADRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpets to measure, carpets knotted by hand, și wool rugs. Are sediul în Valencia, Spania.

 5. STYLEGREEN SCHWEIZ

  Elvetia

  Compania STYLEGREEN SCHWEIZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale flowers and plants, green plants, artificial plants, și Dehydrated plants. Are sediul în Lostorf, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ARS GRAPHICA

  Germania

  Compania ARS GRAPHICA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. Are sediul în Schermbeck, Germania.

 2. FIBERTEX

  Belgia

  Compania FIBERTEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii artizanale, Acoperiri textile pentru pereti, Tapiserii artizanale, curtains and blinds, și Acoperiri textile pentru pereti. Are sediul în Wevelgem, Belgia.

 3. ALFOMBRATE

  Spania

  Compania ALFOMBRATE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile european carpets, wool rugs, și valuable carpets. Are sediul în Crevillent, Spania.

 4. RAWYAL

  India

  Compania RAWYAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Indian wall hangings, Bedspreads and curtains, dividers, și 100% cotton curtains. Are sediul în Jaipur, India.

 5. DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUUR VAN WANDTAPIJTEN

  Belgia

  Compania DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUUR VAN WANDTAPIJTEN, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Covoare si mochete, și antique tapestries. Are sediul în Mechelen, Belgia.

 1. BENIOUARAN CARPET

  Maroc

  Compania BENIOUARAN CARPET, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. Are sediul în Marrakech, Maroc.

 2. KATHARINA WIEBE

  Germania

  Compania KATHARINA WIEBE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, items for mural decorations, și Mobilier - articole si accesorii decorative. Are sediul în Hamm, Germania.

 1. PRONTO INTERVENTO FABBRI

  Italia

  Compania PRONTO INTERVENTO FABBRI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile armoured doors opened, și locks opened. Are sediul în San Donato Milanese, Italia.

 2. SOMBRILLAS AITOUR

  Spania

  Compania SOMBRILLAS AITOUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile esparto fabrics. Are sediul în Algeciras Cadiz, Spania.

 3. ARTIGIANATO ARTISTICO VENEZIANO S.N.C. BABINI VINCENZO

  Italia

  Compania ARTIGIANATO ARTISTICO VENEZIANO S.N.C. BABINI VINCENZO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oglinzi decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Artizanat, Tapiserii artizanale, Artizanat, și Tapiserii artizanale. Are sediul în Venezia, Italia.

 4. MAS DI GRILLI GUIDO

  Italia

  Compania MAS DI GRILLI GUIDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tapestry, și paraments. Are sediul în COMO, Italia.

 5. THE STITCHING STUDIO

  Regatul Unit

  Compania THE STITCHING STUDIO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. Are sediul în Mansfield, Regatul Unit.

 6. CASA TAPETES FOFAL LDA.

  Portugalia

  Compania CASA TAPETES FOFAL LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 7. BYS INTERNATIONAL (CHINA) CO., LTD

  China

  Compania BYS INTERNATIONAL (CHINA) CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. Are sediul în Beijing, China.

 8. TRICANA - TAPEÇARIA REGIONAL DE COIMBRA, S.A.

  Portugalia

  Compania TRICANA - TAPEÇARIA REGIONAL DE COIMBRA, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Artizanat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii artizanale, și Tapiserii artizanale. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 1. TAPETAUTO - JOAQUIM MARQUES & FILHOS LDA.

  Portugalia

  Compania TAPETAUTO - JOAQUIM MARQUES & FILHOS LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. Are sediul în Paços De Brandão, Portugalia.

 2. CARPET SENSE LDA.

  Portugalia

  Compania CARPET SENSE LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. Are sediul în Arcozelo, Portugalia.

 3. ACACIA GIUSEPPE S.R.L.

  Italia

  Compania ACACIA GIUSEPPE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Artizanat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii artizanale, și Tapiserii artizanale. Are sediul în Gubbio (Pg), Italia.

 4. TAPEÇARIAS FERREIRA DE SA LDA.

  Portugalia

  Compania TAPEÇARIAS FERREIRA DE SA LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. Are sediul în Espinho, Portugalia.

 5. M&T SRL

  Italia

  Compania M&T SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tapestry. Are sediul în Alserio, Italia.

 6. SIMARLAR TEXTEIS LAR LDA.

  Portugalia

  Compania SIMARLAR TEXTEIS LAR LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. Are sediul în Póvoa De Santo Adrião, Portugalia.

 7. HENTSCHEL GMBH

  Germania

  Compania HENTSCHEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Artizanat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii artizanale, și Tapiserii artizanale. Are sediul în Weyhe, Germania.

 8. FUNDACION REAL FABRICA DE TAPICES

  Spania

  Compania FUNDACION REAL FABRICA DE TAPICES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Artizanat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii artizanale, și Tapiserii artizanale. Are sediul în Madrid, Spania.

 9. HANGZHOU MEINA DECORATE CO.,LTD

  China

  Compania HANGZHOU MEINA DECORATE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. Are sediul în HANGZHOU, China.

 10. ORIGINAL & ESPECIAL TAPEÇARIAS UNIPESSOAL LDA.

  Portugalia

  Compania ORIGINAL & ESPECIAL TAPEÇARIAS UNIPESSOAL LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii artizanale. Are sediul în Espinho, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit