• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tambure si bobine pentru cabluri

Rezultate pentru

Tambure si bobine pentru cabluri - Import export

 1. MAXGO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MAXGO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tambure si bobine pentru cabluri. Are sediul în Hattingen, Germania.

 2. FIRMA STEINNAGEL

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FIRMA STEINNAGEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tambure si bobine pentru cabluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn industrial, Wooden joint components made from wood, wooden frames, Wood products for industry, CNC machining in wood, Custom-made wooden parts, Finger-jointed wooden parts, cable reels, și Wooden reels. Are sediul în Geseke, Germania.

 3. SVENSSON GROUP SARL

  Franta

  Compania SVENSSON GROUP SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tambure si bobine pentru cabluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cables - spools and reels, coilers, heat-shrinking caps for packing, și packing cartons. Are sediul în Domevre Sur Aviere, Franta.

 4. FGT CARTONNAGE INJECTION PLASTIQUE

  Franta

  Compania FGT CARTONNAGE INJECTION PLASTIQUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tambure si bobine pentru cabluri, Tambure si bobine pentru cabluri, spools for the textile industry, coils, și cardboard reels. Are sediul în Saint-Etienne, Franta.

 5. EDS LOGISTIC

  Franta

  Compania EDS LOGISTIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tambure si bobine pentru cabluri. Are sediul în Jeumont, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PANOPACK

  Franta

  Compania PANOPACK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tambure si bobine pentru cabluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje - societati, wooden boxes, Ambalaje - societati, și downcoilers. Are sediul în Bart, Franta.

 2. ARNO FUCHS GMBH

  Germania

  Compania ARNO FUCHS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Metalurgie - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, Tambure si bobine pentru cabluri, Wire strippers, Crimping machines, automatic, Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, și Tambure si bobine pentru cabluri. Are sediul în Esslingen, Germania.

 3. GALIS GLOBAL LLC

  Ucraina

  Compania GALIS GLOBAL LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tambure si bobine pentru cabluri. Are sediul în Khust, Ucraina.

 4. TECHNOMAR & ADREM LTD

  Estonia

  Compania TECHNOMAR & ADREM LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tambure si bobine pentru cabluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri dure, Placi de lemn, Panouri placate si contraplacate, Panouri dure, Placi de lemn, și Panouri placate si contraplacate. Are sediul în Maardu, Estonia.

 5. EUREEL

  Olanda

  Compania EUREEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de rebobinat si de bobinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tambure si bobine pentru cabluri, și Tambure si bobine pentru cabluri. Are sediul în Valkenburg, Olanda.

 1. OZREELS AMBALAJ

  Turcia

  Compania OZREELS AMBALAJ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tambure si bobine pentru cabluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cable reels. Are sediul în Kayseri-Osb, Turcia.

 2. BAGCILAR AGAC URUNLERI SAN. VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania BAGCILAR AGAC URUNLERI SAN. VE TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tambure si bobine pentru cabluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cable reels, și Wooden reels. Are sediul în Bursa, Turcia.

 1. JACOBS REELS

  Belgia

  Compania JACOBS REELS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tambure si bobine pentru cabluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile veneering, și Cables - spools and reels. Are sediul în Meeuwen-Gruitrode, Belgia.

 2. NORDKAPP-SL

  Spania

  Compania NORDKAPP-SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tambure si bobine pentru cabluri. Are sediul în Barcelona, Spania.

 3. UP BELVNESHPRODUCT

  Belarus

  Compania UP BELVNESHPRODUCT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tambure si bobine pentru cabluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile winding, și needles for medical use. Are sediul în Minskiy R-N, Tarasovo, Belarus.

 4. STEMMANN-TECHNIK GMBH

  Germania

  Compania STEMMANN-TECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tambure si bobine pentru cabluri, Informatica - articole si furnituri, Tambure si bobine pentru cabluri, și Informatica - articole si furnituri. Are sediul în Schüttorf, Germania.

 5. ROLNICZA SPOLDZIELNIA PRODUKCYJNA STRZYZOWICE

  Polonia

  Compania ROLNICZA SPOLDZIELNIA PRODUKCYJNA STRZYZOWICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tambure si bobine pentru cabluri, Constructii metalice usoare, Tambure si bobine pentru cabluri, și Constructii metalice usoare. Are sediul în Strzyzowice, Polonia.

 6. WEINGÄRTNER KABEL GMBH

  Germania

  Compania WEINGÄRTNER KABEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tambure si bobine pentru cabluri, Cabluri si fire electrice si telefonice, Tambure si bobine pentru cabluri, și Cabluri si fire electrice si telefonice. Are sediul în Eutingen, Germania.

 7. NKT HOLDING A/S

  Danemarca

  Compania NKT HOLDING A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tambure si bobine pentru cabluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si fire electrice si telefonice, Linii de inalta tensiune, Cabluri si fire electrice si telefonice, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în Brondby, Danemarca.

 8. ELETTROMECCANICA CENNI DI CENNI FRANCO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania ELETTROMECCANICA CENNI DI CENNI FRANCO & C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Transformatoare, convertoare si redresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tambure si bobine pentru cabluri, Transformatoare electrice, Tambure si bobine pentru cabluri, și Transformatoare electrice. Are sediul în Campi Bisenzio, Italia.

 1. COS.B.I. COSTRUZIONE BOBINE ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania COS.B.I. COSTRUZIONE BOBINE ITALIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tambure si bobine pentru cabluri, Montarea si demontarea instalatiilor industriale, Tambure si bobine pentru cabluri, și Montarea si demontarea instalatiilor industriale. Are sediul în CADEO, Italia.

 2. BOBINE ROMANO S.R.L.

  Italia

  Compania BOBINE ROMANO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse de baza pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de ambalare, Tambure si bobine pentru cabluri, Servicii de ambalare, și Tambure si bobine pentru cabluri. Are sediul în Cervinara, Italia.

 3. VOLKER ALTHOFF INH. THORSTEN ALTHOFF E.K.

  Germania

  Compania VOLKER ALTHOFF INH. THORSTEN ALTHOFF E.K., care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri preasamblate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tambure si bobine pentru cabluri, Conducte pentru cabluri, Tambure si bobine pentru cabluri, și Conducte pentru cabluri. Are sediul în Hagen, Germania.

 4. ELETTROMECCANICA TRENTINA S.N.C. DI ANDERMACHE SILVIO E C.

  Italia

  Compania ELETTROMECCANICA TRENTINA S.N.C. DI ANDERMACHE SILVIO E C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare electrice si piese, Tambure si bobine pentru cabluri, Motoare electrice si piese, și Tambure si bobine pentru cabluri. Are sediul în Trento, Italia.

 5. DREWMAT SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania DREWMAT SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tambure si bobine pentru cabluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cables - spools and reels. Are sediul în Myslenice, Polonia.

 6. I.T.I.

  Italia

  Compania I.T.I., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tambure si bobine pentru cabluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine si solenoizi, reels for wire drawing mills, și Bobine si solenoizi. Are sediul în Formigine, Italia.

 7. TECNO BI S.R.L.

  Italia

  Compania TECNO BI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tambure si bobine pentru cabluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine si solenoizi, road transport of merchandise, și Bobine si solenoizi. Are sediul în Boffalora D'adda, Italia.

 8. LAMELA ELECTRIC, A.S., ODSTEPNY ZAVOD KABELOVNA CHYSE

  Republica Ceha

  Compania LAMELA ELECTRIC, A.S., ODSTEPNY ZAVOD KABELOVNA CHYSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si fire electrice si telefonice, Tambure si bobine pentru cabluri, Cabluri si fire electrice si telefonice, și Tambure si bobine pentru cabluri. Are sediul în Chyse, Republica Ceha.

 9. COUTTY JEAN (SA)

  Franta

  Compania COUTTY JEAN (SA), care își desfășoară activitatea în domeniul Tambure si bobine pentru cabluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - ambalaje, Dopuri si capace din material plastic, Plastic - ambalaje, și Dopuri si capace din material plastic. Are sediul în Oyonnax, Franta.

 10. LAPP-MULLER

  Franta

  Compania LAPP-MULLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tambure si bobine pentru cabluri, și Tambure si bobine pentru cabluri. Are sediul în Grimaud, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit