• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • talpi

Rezultate pentru

Talpi - Import export

 1. INGOM S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania INGOM S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile supplies for shoe factories and shoemakers, tpu soles, soles, gravitix, rubber soles, comfort soles, pvc soles, bottom assembly for footware, și pvc foundations. Are sediul în Petriolo, Italia.

 2. SEMELLE CLAIE

  Franta

  Compania SEMELLE CLAIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather soles, comfort soles, și gel insoles. Are sediul în Bussang, Franta.

 3. EUROVALUNA S.R.L.

  Italia

  Compania EUROVALUNA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile orthopaedic arch supports, și manufacture of shoe soles. Are sediul în San Gimignano, Italia.

 4. EASYFEETSTORE OÜ

  Estonia

  Compania EASYFEETSTORE OÜ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 5. BESSA SOLAS

  Portugalia

  Compania BESSA SOLAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile prefabricated shoe bottoms, și manufacture of shoe soles. Are sediul în Lagares, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PLASTICUERO S.L.U

  Spania

  Compania PLASTICUERO S.L.U, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile comfort soles, și sole factories. Are sediul în Villena (alicante), Spania.

 2. ANTONIO PONCE HERRERO S.L

  Spania

  Compania ANTONIO PONCE HERRERO S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heels. Are sediul în Sax-Alicante, Spania.

 3. INGOM S.P.A.

  Italia

  Compania INGOM S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile supplies for shoe factories and shoemakers, soles, rubber soles, și comfort soles. Are sediul în Petriolo, Italia.

 4. NAGARSA SL

  Spania

  Compania NAGARSA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. Are sediul în Crevillente, Spania.

 5. FIRMA P & T S.C. PAWEŁ ŻAK, JAKUB ŻAK

  Polonia

  Compania FIRMA P & T S.C. PAWEŁ ŻAK, JAKUB ŻAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. Are sediul în Kalwaria Zebrzydowska, Polonia.

 1. GRUPO SANTIÑO

  Spania

  Compania GRUPO SANTIÑO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. Are sediul în Monóvar, Spania.

 2. ATLANTA - COMPONENTES PARA CALÇADO, LDA.

  Portugalia

  Compania ATLANTA - COMPONENTES PARA CALÇADO, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, Talpi, Calapoduri, Talpi, bottom assembly for footware, și prefabricated shoe bottoms. Are sediul în Lixa, Portugalia.

 1. SERTSAN TABAN SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Compania SERTSAN TABAN SAN VE TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papuci, și Papuci. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. VAPESOL - FABRICA DE COMPONENTES PARA CALCADO, UNIPESSOAL, LDA

  Portugalia

  Compania VAPESOL - FABRICA DE COMPONENTES PARA CALCADO, UNIPESSOAL, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Talpi, Talpi, și bottom assembly for footware. Are sediul în Revinhade-Felgueiras, Portugalia.

 3. VANCAL, LDA

  Portugalia

  Compania VANCAL, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile large format digital printing, și thermal sublimation of synthetic fabrics and rigid materials. Are sediul în Santa Maria Da Feira, Portugalia.

 4. GIVANS FONDI SAS

  Italia

  Compania GIVANS FONDI SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. Are sediul în Monte Urano, Italia.

 5. BEN WOOD SHOES SPAIN S.L.

  Spania

  Compania BEN WOOD SHOES SPAIN S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile anatomically-shaped clogs. Are sediul în Sax, Spania.

 6. JLF GROUPE

  Franta

  Compania JLF GROUPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Talpi, Talpi, bottom assembly for footware, upper manufacturers, și working of uppers. Are sediul în Villebois Lavalette, Franta.

 7. J. DE BEUKELAER

  Belgia

  Compania J. DE BEUKELAER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather soles, footbeds for shoes, athletic insoles, și sole manufacturers. Are sediul în Deurne, Belgia.

 8. BRUCARE

  Belgia

  Compania BRUCARE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte pentru picioare sensibile, Materiale medicale, Pedichiura - instrumente, Incaltaminte pentru picioare sensibile, comfort soles, Materiale medicale, și Pedichiura - instrumente. Are sediul în Overijse, Belgia.

 1. AEC - ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE EMPRESAS DE CALZADO

  Spania

  Compania AEC - ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE EMPRESAS DE CALZADO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Talpi, și Talpi. Are sediul în Elche, Spania.

 2. DONGWAN MINGOS LIMITED

  China

  Compania DONGWAN MINGOS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. Are sediul în Dongguan, China.

 3. SKS SOLES

  Grecia

  Compania SKS SOLES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. Are sediul în Athens, Grecia.

 4. FABRISOLAS - COMPONENTES PARA CALÇADO, LDA.

  Portugalia

  Compania FABRISOLAS - COMPONENTES PARA CALÇADO, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bottom assembly for footware, și plastic soles. Are sediul în Povoa De Lanhoso, Portugalia.

 5. DOSOLE OUTSOLE COMPANY

  China

  Compania DOSOLE OUTSOLE COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. Are sediul în Jinjiang, China.

 6. TANNERY IRIMAGZI SOLE LEATHER & VAKETA DERI

  Turcia

  Compania TANNERY IRIMAGZI SOLE LEATHER & VAKETA DERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. Are sediul în Denizli, Turcia.

 7. KADIR ÖKÇE

  Turcia

  Compania KADIR ÖKÇE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile working of uppers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. PGP INDE D.O.O.

  Slovenia

  Compania PGP INDE D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. Are sediul în Trzic, Slovenia.

 9. BAYRAK TABAN

  Turcia

  Compania BAYRAK TABAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. A.F.SOUSA ARTIGOS P/ CALÇADO UNIPESSOAL LDA

  Portugalia

  Compania A.F.SOUSA ARTIGOS P/ CALÇADO UNIPESSOAL LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talpi. Are sediul în Barcelos, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit