• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • taioare pentru femei

Rezultate pentru

Taioare pentru femei - Import export

 1. ETHICA FASHION STORE

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Welcome To: Ethicafashionstore.com Ethicafashionstore.com is a B2C and B2B online platform for top brands, retailers, individual buyers, and wholesalers from the fashion industry. We have been supplying Wholesale Women’s and Men’s and Children Clothing and beauty cosmetics for over 3 years, and mainly focus on women’s apparel, shoes, and other fashion items, our products are selling very well in global markets such as the UK, Europe, America, Australia, Japan, South America, South Africa, Southeast Asia, South Korea along with other consumer markets. Our business covers more than 200 countries and regions around the world, we have the rich knowledge and resources to supply retailers, e-tailers, and independents with quality products that represent great value for money.

 2. POZA - WOMENSWEAR FASHION BRAND

  Polonia

  Compania POZA - WOMENSWEAR FASHION BRAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taioare pentru femei, Taioare pentru femei, women's jumpers, și women's jackets. Are sediul în Gdansk, Polonia.

 3. OSCARTRACHTEN

  Turcia

  Compania OSCARTRACHTEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taioare pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Costume populare, și Costume populare. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 4. GOUCAM - GOUVEIA & CAMPOS, S.A.

  Portugalia

  Compania GOUCAM - GOUVEIA & CAMPOS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru barbati, Confectii pentru femei, Taioare pentru femei, Costume - barbati, Confectii pentru barbati, Confectii pentru femei, Taioare pentru femei, și Costume - barbati. Are sediul în Viseu, Portugalia.

 5. BLACK FASHION

  Turcia

  Compania BLACK FASHION, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Taioare pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru femei, trimming, clothing supplies, Confectii pentru femei, și Ladies' fashion. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. XANTHE TEKSTIL TURIZM KOZMETIK

  Turcia

  Compania XANTHE TEKSTIL TURIZM KOZMETIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taioare pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Haine de dama, și clothes. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. BOGARA LTD - PAUSE JEANS - NEGATIVE WEAR

  Bulgaria

  Compania BOGARA LTD - PAUSE JEANS - NEGATIVE WEAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti, Haine de dama, Taioare pentru femei, Confectii pentru barbati, Haine barbatesti, Haine de dama, Taioare pentru femei, și Confectii pentru barbati. Are sediul în Svishtov, Bulgaria.

 3. SETRE

  Turcia

  Compania SETRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taioare pentru femei, trimming, Taioare pentru femei, ready to wear, și women's wear. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ROZE

  Lituania

  Compania ROZE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Confectii pentru femei, Taioare pentru femei, Mantouri si impermeabile, Haine de dama, Confectii pentru femei, Taioare pentru femei, și Mantouri si impermeabile. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 5. SZWIEJNAJA TRADICJA

  Belarus

  Compania SZWIEJNAJA TRADICJA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Taioare pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile women's wear, standardised sizes, și on-line boutique. Are sediul în Brest, Belarus.

 1. PEVA TEKSTIL

  Turcia

  Compania PEVA TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taioare pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile disposable shirts. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. PROIZVODITEL ODESSA

  Ucraina

  Compania PROIZVODITEL ODESSA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taioare pentru femei, evening wear, Taioare pentru femei, suits, și women's pants. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 1. TWINTEX - INDUSTRIA DE CONFECÇÕES LDA.

  Portugalia

  Compania TWINTEX - INDUSTRIA DE CONFECÇÕES LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - textile si imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taioare pentru femei, Costume - barbati, Taioare pentru femei, clothes manufacturing, și Costume - barbati. Are sediul în Fundão, Portugalia.

 2. ALLDAY

  Turcia

  Compania ALLDAY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taioare pentru femei. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. GUNEY VATKA SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania GUNEY VATKA SAN. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - textile si imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bluze de jogging, Haine pentru femei, Taioare pentru femei, Imbracaminte - import-export, Bluze de jogging, Haine pentru femei, Taioare pentru femei, și Imbracaminte - import-export. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. LA CAMBRE DIRECT TAILORING

  Belgia

  Compania LA CAMBRE DIRECT TAILORING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taioare pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile high fashion, și embroidery. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. NUYTS MODE - HEREN

  Belgia

  Compania NUYTS MODE - HEREN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru femei, Taioare pentru femei, Accesorii, Confectii pentru femei, Taioare pentru femei, suits, și Accesorii. Are sediul în Meerhout, Belgia.

 6. GERMAN VOLF

  Ucraina

  Compania GERMAN VOLF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taioare pentru femei. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 7. PANDA WORKWEAR

  China

  Compania PANDA WORKWEAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taioare pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile uniforms, work uniforms, și work clothes. Are sediul în zhengzhou, China.

 8. SVEEKERY, BERLIN

  Germania

  Compania SVEEKERY, BERLIN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Taioare pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organic cotton. Are sediul în Berlin, Germania.

 1. GRAZIE MODA

  Tunisia

  Compania GRAZIE MODA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Taioare pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Accesorii, textile accessories, accessories for valves, Accesorii, și women's coats. Are sediul în tozeur, Tunisia.

 2. AIKO-Õ OÜ

  Estonia

  Compania AIKO-Õ OÜ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru femei, Taioare pentru femei, Haine pentru femei, Imbracaminte pentru copii, Confectii pentru femei, Taioare pentru femei, Haine pentru femei, și Imbracaminte pentru copii. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 3. MODIS

  Bulgaria

  Compania MODIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Confectii pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haute couture pentru femei, Haine de dama, Taioare pentru femei, Haute couture pentru femei, Haine de dama, și Taioare pentru femei. Are sediul în 4 Tsar Kaloyan Str., Bulgaria.

 4. CÍL, VÝROBNÍ DRUZSTVO

  Republica Ceha

  Compania CÍL, VÝROBNÍ DRUZSTVO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taioare pentru femei, Incaltaminte de protectie, Incaltaminte pentru copii, Incaltaminte barbateasca, Taioare pentru femei, Incaltaminte de protectie, Incaltaminte pentru copii, și Incaltaminte barbateasca. Are sediul în Prostejov, Republica Ceha.

 5. SASTRERIA MADRID - DICKENS

  Spania

  Compania SASTRERIA MADRID - DICKENS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taioare pentru femei. Are sediul în Madrid, Spania.

 6. KOLEKTIVPLAN

  Turcia

  Compania KOLEKTIVPLAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taioare pentru femei. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. SHAZI FASHION

  Olanda

  Compania SHAZI FASHION, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Taioare pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile designer handbags. Are sediul în Eindhoven, Olanda.

 8. SEDA KIDS WEAR

  Turcia

  Compania SEDA KIDS WEAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taioare pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de ceremonie pentru copii, Haine de ceremonie pentru copii, și boys' wear. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. PPUH REJK

  Polonia

  Compania PPUH REJK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taioare pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile skirts. Are sediul în Łódź, Polonia.

 10. OK PFAFF, S.R.O.

  Slovacia

  Compania OK PFAFF, S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte, Taioare pentru femei, Lenjerie intima pentru femei, Incaltaminte barbateasca, Incaltaminte, Taioare pentru femei, Lenjerie intima pentru femei, și Incaltaminte barbateasca. Are sediul în Spisská Nová Ves, Slovacia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit