• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • taierea materialelor plastice - utilaje

Rezultate pentru

Taierea materialelor plastice - utilaje - Import export

 1. INAN PLASTIK MAKINALARI

  Turcia

  Compania INAN PLASTIK MAKINALARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea materialelor plastice - utilaje, și Taierea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Tekirdag Turkey, Turcia.

 2. SOLLEX AB

  Suedia

  Compania SOLLEX AB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame si cutite industriale, Lame si cutite industriale, Industrial blades, și blades for cutting plastic film. Are sediul în Malmö, Suedia.

 3. METZNER MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania METZNER MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile working rubber, Foam cutting machines, și cutters for rubber. Are sediul în Neu-Ulm, Germania.

 4. FRCNCTEC

  Franta

  Compania FRCNCTEC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laser cutting, CNC milling machine, și Plasma cutting. Are sediul în Le Plessis-Belleville, Franta.

 5. FREZALUKS

  Letonia

  Compania FREZALUKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CNC milling. Are sediul în Riga, Letonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MASCHINENBAU BARDOWICK GMBH

  Germania

  Compania MASCHINENBAU BARDOWICK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cutters for rubber, și shearing machines. Are sediul în Bardowick, Germania.

 2. CORMAK

  Polonia

  Compania CORMAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel forming machines, laser for metal heat treatment, și textile-cutting lasers. Are sediul în Siedlce, Polonia.

 3. ROLF SCHLICHT GMBH

  Germania

  Compania ROLF SCHLICHT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea materialelor plastice - utilaje, Taierea cauciucului si a materialului plastic, Taierea materialelor plastice - utilaje, și Taierea cauciucului si a materialului plastic. Are sediul în Reinfeld/holstein, Germania.

 4. APPLICATIONS PLASTIQUES DU RHONE

  Franta

  Compania APPLICATIONS PLASTIQUES DU RHONE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite si modele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Taierea materialelor plastice - utilaje, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Taierea materialelor plastice - utilaje, și injection. Are sediul în Saint-Symphorien-D'ozon, Franta.

 5. VELOX-TRADE

  Polonia

  Compania VELOX-TRADE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Odolanów, Polonia.

 1. P & F WARTACZ. DOSTAWCA MASZYN DLA PRZETWORCOW TWORZYW SZTUCZNYCH

  Polonia

  Compania P & F WARTACZ. DOSTAWCA MASZYN DLA PRZETWORCOW TWORZYW SZTUCZNYCH, care își desfășoară activitatea în domeniul Injectarea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie, Taierea materialelor plastice - utilaje, Extrudarea materialelor plastice - utilaje, Materiale plastice - utilaje industriale, Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie, Taierea materialelor plastice - utilaje, Extrudarea materialelor plastice - utilaje, și Materiale plastice - utilaje industriale. Are sediul în Wroclaw, Polonia.

 2. ESMAK ESKIN MAKINA SAN.TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania ESMAK ESKIN MAKINA SAN.TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in pungi - utilaje si echipament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea materialelor plastice - utilaje, Materiale plastice - utilaje industriale, Taierea materialelor plastice - utilaje, și Materiale plastice - utilaje industriale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. SISO - SOLUTIONS INDUSTRIELLES MÉTAUX ET PLASTIQUES

  Franta

  Compania SISO - SOLUTIONS INDUSTRIELLES MÉTAUX ET PLASTIQUES, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea materialelor plastice - utilaje, non-ferrous metal cutting, și Taierea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Vaulx En Velin, Franta.

 2. HANZATEC SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania HANZATEC SP. Z O.O., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile semi-finished items, chemical products for leather goods, cnc cut, și machining with automatic lathes. Are sediul în Gdańsk, Polonia.

 3. STOBRA JAKUB KRAWCZUK

  Polonia

  Compania STOBRA JAKUB KRAWCZUK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Kraków, Polonia.

 4. NMA

  Franta

  Compania NMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea materialelor plastice - utilaje, Taierea materialelor plastice - utilaje, Processing of plastics, și primary and semi-finished plastic products. Are sediul în Plan D'orgon, Franta.

 5. MICROTEC LABORGERÄTE GMBH

  Germania

  Compania MICROTEC LABORGERÄTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Walldorf, Germania.

 6. POLAR-MOHR MASCHINENVERTRIEBSGESELLSCHAFT GMBH & CO KG

  Germania

  Compania POLAR-MOHR MASCHINENVERTRIEBSGESELLSCHAFT GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si materiale pentru legare, Utilaje si materiale pentru legare, systems, machinery and equipment for paper and cardboard finishing and treatment, cutting machines, și automatic cutters. Are sediul în Hofheim, Germania.

 7. PACKMASCHINEN WERNER ZUMBROCK

  Germania

  Compania PACKMASCHINEN WERNER ZUMBROCK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - utilaje industriale, Taierea materialelor plastice - utilaje, Marcare si etichetare - utilaje, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Materiale plastice - utilaje industriale, Taierea materialelor plastice - utilaje, Marcare si etichetare - utilaje, și Imprimare si compozitie - utilaje si material. Are sediul în Hamm, Germania.

 8. BLACKMAN & WHITE LTD

  Regatul Unit

  Compania BLACKMAN & WHITE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Maldon, Regatul Unit.

 1. FUSTELLIFICIO MILANO DI AIELLO DANIEL

  Italia

  Compania FUSTELLIFICIO MILANO DI AIELLO DANIEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile punching tools, die-cutting machine dies, și plexiglass work. Are sediul în Rozzano, Italia.

 2. HOLES MÛANYAG-SIKLÓCSAPÁGY KFT.

  Ungaria

  Compania HOLES MÛANYAG-SIKLÓCSAPÁGY KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manufacturer of plastic protective end fittings, Plastic parts, și manufacture of plastics. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 3. ILATEC GMBH

  Germania

  Compania ILATEC GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea materialelor plastice - utilaje, Fasonare si legare - utilaje si materiale, Import-export de masini-unelte, Plastic - pentru acoperit si plastifiere, Taierea materialelor plastice - utilaje, Fasonare si legare - utilaje si materiale, Import-export de masini-unelte, și Plastic - pentru acoperit si plastifiere. Are sediul în Nufringen, Germania.

 4. WELDING ENGINEERS LTD

  Elvetia

  Compania WELDING ENGINEERS LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Materiale plastice - utilaje industriale, Taierea materialelor plastice - utilaje, Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Materiale plastice - utilaje industriale, și Taierea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Genève, Elvetia.

 5. GÜLDENRING MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania GÜLDENRING MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper and board products. Are sediul în Eitorf, Germania.

 6. BS PLASTIQUES

  Franta

  Compania BS PLASTIQUES, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - articole de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc si plastic - prelucrare, Taierea materialelor plastice - utilaje, Cauciuc si plastic - prelucrare, și Taierea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în St Priest En Jarez, Franta.

 7. FREEMAN SCHWABE MACHINERY

  Statele Unite ale Americii

  Compania FREEMAN SCHWABE MACHINERY, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea hartiei - utilaje si material, Masini-unelte de taiat, Croitorie, textile, Taierea materialelor plastice - utilaje, Taierea hartiei - utilaje si material, Masini-unelte de taiat, Croitorie, textile, și Taierea materialelor plastice - utilaje. Are sediul în Cincinnati, Statele Unite ale Americii.

 8. YDEAL

  Italia

  Compania YDEAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, Taierea hartiei - utilaje si material, Masini de gaurit pentru hartie si carton, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Pogliano Milanese, Italia.

 9. CUTTING SYSTEM S.R.L.

  Italia

  Compania CUTTING SYSTEM S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame si cutite industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea materialelor plastice - utilaje, Cutite industriale, Taierea materialelor plastice - utilaje, și Cutite industriale. Are sediul în CORMANO, Italia.

 10. SERVIFORM S.R.L.

  Italia

  Compania SERVIFORM S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, Taierea hartiei - utilaje si material, Masini de gaurit pentru hartie si carton, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Caravaggio, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Taierea materialelor plastice - utilaje - Import export

Număr de rezultate

1.570 Intreprinderile