• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • taiere cu jet de plasma - aparate

Rezultate pentru

Taiere cu jet de plasma - aparate - Import export

 1. CNC-STEP GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  We are a German manufacturer of CNC milling machines, CNC engraving machines, CNC plasma cutting machines, water jet cutting systems, as well as marking systems, metering systems, cutting plotters and CAD/CAM software. Our machinery is manufactured in Germany and can be used for a virtually unlimited number of applications. Just a few of the main applications are 2D milling, 3D milling, engraving, metering, bonding, 3D scanning, cutting, welding, plasma cutting, water jet cutting, erosion and ultrasonic welding.

 2. BIZERBA SE & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  For generations, the Bizerba name has been closely associated with all things relating to weighing and measuring – not to mention high quality, innovative solutions and a comprehensive range of services. Bizerba offers customers in handicraft, trade, industry and logistics a globally unique portfolio of hardware and software solutions relating to the key parameter of weight. Comprehensive services that include consultation, servicing, labelling, consumables and leasing round off the range of solutions we have to offer. Since 1866, Bizerba has considerably shaped technological developments in the field of weighing technology and now operates in approximately 120 countries. Our customer base ranges from international commercial and industrial enterprises to the retail industry, and we also cater to the bakery and butchery trades. Our Group has over 3900 employees worldwide, has been family-run for five generations and is headquartered in Balingen in the German state of Baden-Württemberg.

 3. PLASMATECHNIK MARKUS COLLING GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PLASMATECHNIK MARKUS COLLING GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taiere cu jet de plasma - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Machines and installations for plasma cutting, Machinery and equipment for plasma welding, Micro-plasma welding, Plasma torches, Machinery and equipment for arc welding, Plasma cutting torches, Robotic welding torches, welding torches, și Welding nozzles. Are sediul în Oberthal, Germania.

 4. KOBILL SRL

  Romania

  Ne ocupam cu import si distributie a echipamentelor de sudare si taiere. Avem o gama larga de aparate de sudura, aparate taiere cu plasma, piese, consumabile pentru acestea. Va oferim cantitati mici si mari de sarma sudura pentru MIG, electrozi inveliti pentru sudare cu arc electric, baghete vergele pentru sudare TIG. De asemenea avem o varietate mare de echipamente de protectie pentru sudori, ca si masti sudura simple si automate, manusi sudor si lacatus, geci piele, sort si ochelari sudura si protectie. Pentru utilizatorii in regim industrial putem oferi aparate de inalta performanta si putere pentru sudari automatizate cu durata activa mare de lucru. Din stoc propriu, aparat de sudare sub strat de flux, statie sudare cu transformator triplu pentru sudarea cu arc electric. Pe partea solara, avem pe stoc tuburi, boilere, controlere solare si pompe pentru un set complet de incalzire a apei. Preturile noastre sunt negociabile si suntem deschisi la colaborari pe termen scurt sau lung, deasemenea produsele noastre pot fi livrate oriunde in tara cu curierat rapid. Va asteptam la magazinul din Brasov sau sa ne sunati pentru mai multe informatii.

 5. MESSER CUTTING SYSTEMS

  Belgia

  Compania MESSER CUTTING SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laser - aparate de sudura si de taiat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taiere cu jet de plasma - aparate, Sudarea autogena - aparate, Taiere cu jet de plasma - aparate, și Sudarea autogena - aparate. Are sediul în Edingen, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. WOUTERS CUTTING & WELDING

  Belgia

  Compania WOUTERS CUTTING & WELDING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea otelului si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taiere cu jet de plasma - aparate, Taiere cu jet de plasma - aparate, și water jet cutting. Are sediul în Turnhout, Belgia.

 2. HÄRTEL LASER + WASSER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HÄRTEL LASER + WASSER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taiere cu jet de plasma - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie industriala, Tinichigerie industriala, water jet cutting systems, și high-pressure pumps. Are sediul în Monheim Am Rhein, Germania.

 3. SELMACH MACHINERY LTD

  Regatul Unit

  Compania SELMACH MACHINERY LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taiere cu jet de plasma - aparate, Masini si materiale de ocazie, Taiere cu jet de plasma - aparate, Masini si materiale de ocazie, metalworking lathes, și Notching machine. Are sediul în Hereford, Regatul Unit.

 4. AGNELLO METALLURGICA SRL

  Italia

  Compania AGNELLO METALLURGICA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taiere cu jet de plasma - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, certified metal carpentry, Tinichgerie navala, și sheets made to measure. Are sediul în Termini Imerese, Italia.

 5. ARPEL D.O.O.

  Serbia

  Compania ARPEL D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taiere cu jet de plasma - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile high-definition laser cutting, și cutting machines for marble, granite and stone. Are sediul în Belgrade, Serbia.

 1. JMSCOLPITORI

  Italia

  Compania JMSCOLPITORI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taiere cu jet de plasma - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machine tools for cutting metals, computerised pantographs, și plasma cut machines. Are sediul în Mori, Italia.

 2. NUKON BULGARIA EOOD

  Bulgaria

  Compania NUKON BULGARIA EOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laser - aparate de sudura si de taiat, Taiere cu jet de plasma - aparate, Laser engraving machines, Laser - aparate de sudura si de taiat, și Taiere cu jet de plasma - aparate. Are sediul în Kuklen, Bulgaria.

 1. SPECIAL STEEL STOCK - C.S.C. S.P.A.

  Italia

  Compania SPECIAL STEEL STOCK - C.S.C. S.P.A., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Taiere cu jet de plasma - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal cutting, aluminum machining, Plasma cutting, și metal cutting. Are sediul în Schio, Italia.

 2. B&BARTONI SPOL. S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania B&BARTONI SPOL. S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taiere cu jet de plasma - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plasma cutting. Are sediul în Dolni Cetno, Republica Ceha.

 3. OTTO KLOSTERMANN GMBH

  Germania

  Compania OTTO KLOSTERMANN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Indoirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taiere cu jet de plasma - aparate, cold deformation of sheet metal, și Taiere cu jet de plasma - aparate. Are sediul în Castrop-Rauxel, Germania.

 4. BRETAGNE OXYCOUPAGE

  Franta

  Compania BRETAGNE OXYCOUPAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea otelului si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - modelare si taiere, Taiere cu jet de plasma - aparate, Oteluri si metale - modelare si taiere, și Taiere cu jet de plasma - aparate. Are sediul în Arzal, Franta.

 5. ESAB SALDATURA S.P.A.

  Italia

  Compania ESAB SALDATURA S.P.A., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudare si brazare - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - sudare si brazare, Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari, Taiere cu jet de oxigen - aparate, Taiere cu jet de plasma - aparate, Oteluri si metale - sudare si brazare, Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari, Taiere cu jet de oxigen - aparate, și Taiere cu jet de plasma - aparate. Are sediul în Locate Di Triulzi, Italia.

 6. SPEDNASKALIP

  Turcia

  Compania SPEDNASKALIP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taiere cu jet de plasma - aparate. Are sediul în Izmir, Turcia.

 7. ER-SAN MAKINA VE KALIP SANAYI

  Turcia

  Compania ER-SAN MAKINA VE KALIP SANAYI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taiere cu jet de plasma - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile copper pigs, Mould design using CAD/CAM technology, mould design and construction, și Mould design and production. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. AUTOSABINA METAL

  Lituania

  Compania AUTOSABINA METAL, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Taiere cu jet de plasma - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osaturi metalice usoare, Scari metalice, Feronerie pentru mobilier, Osaturi metalice usoare, Scari metalice, și Feronerie pentru mobilier. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 1. ORMASALD SRL

  Italia

  Compania ORMASALD SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taiere cu jet de plasma - aparate, welding machine repairs, welding materials, plasma welding, și Taiere cu jet de plasma - aparate. Are sediul în Gorgonzola, Italia.

 2. BEIJING SEIGNIORY NC EQUIPMENT CO., LTD

  China

  Compania BEIJING SEIGNIORY NC EQUIPMENT CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taiere cu jet de plasma - aparate. Are sediul în Beijing, China.

 3. YONTAR KALIP MAKINA VE INSAAT SANAYI TICARET L.T.D. S.T.I

  Turcia

  Compania YONTAR KALIP MAKINA VE INSAAT SANAYI TICARET L.T.D. S.T.I, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taiere cu jet de plasma - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Utilaje pentru constructii, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Utilaje pentru constructii, și Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. AUTO ZÁVOD CESKÝ DUB, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania AUTO ZÁVOD CESKÝ DUB, SPOL. S R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie, Taiere cu jet de plasma - aparate, Carucioare de transport cu motor, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Feronerie, Taiere cu jet de plasma - aparate, Carucioare de transport cu motor, și Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. Are sediul în Ceský Dub, Republica Ceha.

 5. PLASMATECH (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania PLASMATECH (UK) LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Taiere cu jet de plasma - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile safety glasses. Are sediul în Stafford, Regatul Unit.

 6. PASQUALI SRL

  Italia

  Compania PASQUALI SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Taiere cu jet de plasma - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laser - aparate de sudura si de taiat, plasma cut machines, metal bending, Laser - aparate de sudura si de taiat, și sheet shearing and pressing. Are sediul în Ferrara (Fe), Italia.

 7. FRAUNHOFER-INSTITUT FÜR ORGANISCHE ELEKTRONIK, ELEKTRONENSTRAHL- UND PLASMATECHNIK FEP

  Germania

  Compania FRAUNHOFER-INSTITUT FÜR ORGANISCHE ELEKTRONIK, ELEKTRONENSTRAHL- UND PLASMATECHNIK FEP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taiere cu jet de plasma - aparate, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Chirurgie - aparate si echipamente, Chirurgie - instrumente, Taiere cu jet de plasma - aparate, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Chirurgie - aparate si echipamente, și Chirurgie - instrumente. Are sediul în Dresden, Germania.

 8. GELSO S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania GELSO S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie industriala, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Frezare - masini-unelte, Taiere cu jet de plasma - aparate, Tinichigerie industriala, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Frezare - masini-unelte, și Taiere cu jet de plasma - aparate. Are sediul în Okrísky , Republica Ceha.

 9. PLUSTECH KALIP VE MAKINA

  Turcia

  Compania PLUSTECH KALIP VE MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taiere cu jet de plasma - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dies for machining sheet metal, și game pate. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. GAZTEK MAKINA

  Turcia

  Compania GAZTEK MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taiere cu jet de plasma - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plasma cutting. Are sediul în Konya, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit