• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • table si benzi din plumb

Rezultate pentru

Table si benzi din plumb - Import export

 1. JL GOSLAR GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  JL Goslar GmbH has been an expert in the processing of lead, tin and their alloys at our production location in Goslar for over a hundred years. We supply our exacting customers from the worlds of industry and research with forward-looking products and personalised service from our three business divisions of radiation shielding, apparatus construction and anodes – worldwide. Our success story is based on our philosophy, which we pursue without compromise. We blend the best from a spirit of innovation and a sense of tradition. With us, you are IN SAFE HANDS. We constantly strive for solutions that are even safer, more efficient, better value and better for the environment. Thanks to daring new approaches in the past, we now have some exclusive techniques that make us a popular partner, both at home and abroad. The people behind it and the excellent services they provide every day when working in vibrant markets, supported by leading technology and their own expertise.

 2. ARSLAN METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Turcia

  Verified by europages badge

  Înființată în 1964, Arslan Metal este principalul producător turc de produse din plumb și cupru de calitate superioară. Cu o atenție meticuloasă la detalii, furnizăm o gamă extinsă de produse din cupru adaptate cu precizie pentru a îndeplini specificațiile clienților noștri. Fie că sunt destinate industriei electrice, aplicațiilor pentru acoperișuri sau diverselor alte utilizări, produsele noastre din cupru sunt disponibile în variante moi, tari și semidure. La Arslan Metal, procesul nostru de fabricație implică turnarea precisă în sus a fluidului de cupru, urmată de presare sau laminare meticuloasă pentru a crea produse de cupru de înaltă calitate. Toate produsele noastre din cupru sunt 100% electrolitice, având o conductivitate excepțională de 58, 50 micrometri pe siemeni, provenind din catozi de calitate A. Foaia noastră de plumb este realizată numai din lingouri Rafined și cu o puritate minimă de 99, 95 %. Angajat să mențină cele mai înalte standarde de integritate de mediu, calitate și competitivitate a costurilor, fiecare aspect al operațiunilor noastre de afaceri reflectă dedicarea noastră pentru excelență. În plus, țambalurile noastre de tobe sunt meticulos lucrate manual, asigurând o calitate și o rezonanță de neegalat. Mai mult, produsele de strunjire a tijelor sunt proiectate cu precizie folosind strunguri automate CNC de tip elvețian, garantând consistența și acuratețea.

 3. MOLTON-WEB ROLING GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MOLTON-WEB ROLING GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din plumb. Are sediul în Freren, Germania.

 4. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania LAM LAVORAZIONE PIOMBO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plumb si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din plumb, și Table si benzi din plumb. Are sediul în Collegno, Italia.

 5. PTB SYSTEMTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PTB SYSTEMTECHNIK GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din plumb. Are sediul în Wiesbaum, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SYMANZIK STAHL-, METALL- UND ANLAGENBAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SYMANZIK STAHL-, METALL- UND ANLAGENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din plumb. Are sediul în Wolfenbüttel, Germania.

 2. GLOBOND ALUMINUM CLADDING MATERIALS CO.,LTD

  China

  Compania GLOBOND ALUMINUM CLADDING MATERIALS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din plumb. Are sediul în Daliang, China.

 3. CO.M.E.T.A. S.R.L.

  Italia

  Compania CO.M.E.T.A. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plumb si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din plumb, și Table si benzi din plumb. Are sediul în Ardea, Italia.

 4. CHEM-TEC BERT H. NAUJOKS GMBH

  Germania

  Compania CHEM-TEC BERT H. NAUJOKS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din plumb. Are sediul în Mülheim-Kärlich, Germania.

 5. TOK MEDİKAL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

  Turcia

  Compania TOK MEDİKAL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiologie - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din plumb, Table si benzi din plumb, nuclear medicine, lead shot, și radiation protection. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 1. EKOR KURSUN METAL

  Turcia

  Compania EKOR KURSUN METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din plumb. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sheets of lead, lead, și lead and alloys. Are sediul în Şehitkamil, Turcia.

 2. ISTANBUL KURSUN VE METAL SANAYI

  Turcia

  Compania ISTANBUL KURSUN VE METAL SANAYI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din plumb. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sheets of lead. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plumb si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din plumb, lead shot, Table si benzi din plumb, Aggregates, și lead profiles. Are sediul în Stolberg, Germania.

 2. GLOCON METALS LTD.

  Regatul Unit

  Compania GLOCON METALS LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din plumb, cast iron bars, bronze sheets in copper and brass, Table si benzi din plumb, și Titanium bars. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. GENA METALL GMBH

  Germania

  Compania GENA METALL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plumb si aliaje, Staniu si aliaje de staniu, Staniu - aliaje, Table si benzi din plumb, Plumb si aliaje, Staniu si aliaje de staniu, Staniu - aliaje, și Table si benzi din plumb. Are sediul în Leipzig, Germania.

 4. DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH

  Germania

  Compania DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plumb si aliaje, Staniu si aliaje de staniu, Table si benzi din plumb, Colectare si reciclare - produse diverse, Plumb si aliaje, Staniu si aliaje de staniu, Table si benzi din plumb, și Colectare si reciclare - produse diverse. Are sediul în Leverkusen, Germania.

 5. EURO-K

  Ucraina

  Compania EURO-K, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din plumb. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi - metale neferoase, pewter, și Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 6. KORTSA

  Turcia

  Compania KORTSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din plumb. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. DELTA GROUP

  Turcia

  Compania DELTA GROUP, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din plumb. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. ANTON SCHNEIDER SÖHNE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ANTON SCHNEIDER SÖHNE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din plumb. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 1. S.S.E. EHLENBRÖKER GMBH

  Germania

  Compania S.S.E. EHLENBRÖKER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din plumb, Generatoare de curent electric, Table si benzi din plumb, și Generatoare de curent electric. Are sediul în Friesenheim, Germania.

 2. KEMMETECH LTD

  Regatul Unit

  Compania KEMMETECH LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din plumb, Spuma de cauciuc si de material plastic, Table si benzi din plumb, și Spuma de cauciuc si de material plastic. Are sediul în Tonbridge, Regatul Unit.

 3. KOVOHUTE PRIBRAM, A.S. NQ

  Republica Ceha

  Compania KOVOHUTE PRIBRAM, A.S. NQ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din plumb, Plumb si aliaje, Table si benzi din plumb, și Plumb si aliaje. Are sediul în Pribram, Republica Ceha.

 4. UZIMET B.V.

  Olanda

  Compania UZIMET B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din plumb, și Table si benzi din plumb. Are sediul în Rijswijk Zh, Olanda.

 5. PAVUSIN D.O.O.

  Croatia

  Compania PAVUSIN D.O.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din plumb, Plumb si aliaje, Table si benzi din plumb, și Plumb si aliaje. Are sediul în Jastrebarsko, Croatia.

 6. KC DIEROVNA, SPOL. S R.O.

  Slovacia

 7. BRITANNIA REFINED METALS LTD

  Regatul Unit

 8. C:MET GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania C:MET GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Staniu si aliaje de staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Staniu - aliaje, Table si benzi din staniu, Plumb si aliaje, Bearing metals, Solder wire, pewter, Tin wire, Tin semi-finished products, și Staniu - aliaje. Are sediul în Wendelstein, Germania.

 9. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Germania

  Verified by europages badge

  People who share the same enthusiasm! That's what our employees want to be for customers in every business area and is the motto they embody in the Braun Group. As a medium-sized family business, we want to create an open, friendly and engaged environment in our daily work. We strive to be a classic example of a well-established corporate culture in Baden-Württemberg, a state renowned for its ideas and inventors. We think globally and act locally in our external engagement: Whether in our support for social facilities or in sponsoring sports. The Braun Group sets the standard in quality and influence. With our experience and technical expertise, we work together with you to take your product forwards. Experienced, quick and highly reliable. We seek out challenges. Online data in purchasing and sales plays a crucial role in ensuring that we are always able to give our customers the most up-to-date advice.

 10. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

  Germania

  Verified by europages badge

  Thanks to many years of co-operation with manufacturing plants and partners in the metal trade, we have the best contacts in the procurement market. Special solutions and urgent demands can therefore be realised at short notice. Contemporary service-oriented thinking is more than just providing and trading materials. As a good consultant and problem-solver, we see your requirements as our job. The perfect combination is generally what turns a service into a quality service – having the desired product of the right quality available at the right time and at the right price. The interplay of these factors ensures the long-term success of our customers. Our extraordinarily wide range of products in an extensive material warehouse for non-ferrous semi-finished products ensures fast and flexible order processing. We supply you with aluminium, copper, brass, bronze, nickel silver, stainless steel and many other special materials or alloys in the form of strips, sheets, plates, rods, pipes, profiles and much more. We offer not only standard products but also diameters that are less common, thin or thick, as well as intermediate and special dimensions, special formats and special products. Take advantage of the advisory service provided by our experienced metal specialists – regardless of whether you are interested in lead-free alloys or the possible applications of different alloys or strengths.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit