• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tabacarie

Rezultate pentru

Tabacarie - Import export

 1. 3 C - LAVORAZIONE PELLI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania 3 C - LAVORAZIONE PELLI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. Are sediul în Arzignano, Italia.

 2. RUSSO DI CASANDRINO SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania RUSSO DI CASANDRINO SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mica marochinarie, Genti, Incaltaminte, Canapele, Mica marochinarie, Genti, Incaltaminte, și Canapele. Are sediul în Casandrino, Italia.

 3. NUOVA ANTILOPE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania NUOVA ANTILOPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. Are sediul în San Miniato, Italia.

 4. PIELES Y CURTIDOS HIJOS DE PEDRO PÉREZ

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania PIELES Y CURTIDOS HIJOS DE PEDRO PÉREZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, vegetable shoulder, Piele, pielicele si blanuri, raw hides, tanning hides and fur, leather handicraft articles, cowhides for leather goods, și cowhides for clothing and accessories. Are sediul în Palencia, Spania.

 5. LMF BIOKIMICA SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania LMF BIOKIMICA SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tanning, strictly selected raw materials, exclusive creations, chemical products for the tanning industry, specialist staff, tanneries, skin transfer papers, stretch fabrics for leathers, și tannins for tanneries. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ENPELL ITHALAT IHRACAT SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania ENPELL ITHALAT IHRACAT SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. Are sediul în Tekirdag / Corlu, Turcia.

 2. ASEN LEATHER TANNERY

  Turcia

  Compania ASEN LEATHER TANNERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tanned hides and leather. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. TOPRAK KÜRK

  Turcia

  Compania TOPRAK KÜRK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, clothing leathers, Piele, pielicele si blanuri, merino wool, și shearling. Are sediul în Tekirdag, Turcia.

 4. CONCERIA MASINI S.P.A.

  Italia

  Compania CONCERIA MASINI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sports leather goods, luxury leather goods, leather goods clothing, și fashion leather goods. Are sediul în Castelfranco Di Sotto, Italia.

 5. CURTIDOS CABEZAS S.L.U.

  Spania

  Compania CURTIDOS CABEZAS S.L.U., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Tabacire - utilaje pentru industrie, Piele pentru incaltaminte, Piele, pielicele si blanuri, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Piele pentru incaltaminte. Are sediul în Ubrique, Spania.

 1. RANIERO F.LLI S.R.L.

  Italia

  Compania RANIERO F.LLI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marochinarie, Piele, pielicele si blanuri, Marochinarie, și Piele, pielicele si blanuri. Are sediul în Chiampo, Italia.

 2. OLCAY LEATHER CO.LTD.

  Turcia

  Compania OLCAY LEATHER CO.LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. Are sediul în Tekirdag, Turcia.

 1. EUROFINS BLC LEATHER TECHNOLOGY CENTRE LTD

  Regatul Unit

  Compania EUROFINS BLC LEATHER TECHNOLOGY CENTRE LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacarie, Tabacarie, chemical analyses, scientific laboratory, și Inspection technology. Are sediul în Northampton, Regatul Unit.

 2. LTM LEATHER CO.LTD

  Belarus

  Compania LTM LEATHER CO.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile veal split suede, wet blue leather for shoes, și crusts. Are sediul în Minsk, Belarus.

 3. TDL ODA

  Lituania

  Compania TDL ODA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wet blue leather, și hides. Are sediul în Siauliai, Lituania.

 4. KANI LEATHER

  Turcia

  Compania KANI LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vegetable tanned sheepskins, cowhides for leather goods, și shearling. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. CONCERIA DANIELA SRL

  Italia

  Compania CONCERIA DANIELA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri pentru marochinarie, tanning hides and fur, chrome tanning, Piei si blanuri pentru marochinarie, și finishing hides and leather. Are sediul în Arzignano, Italia.

 6. YAGMUR DERI SAN. VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Turcia

  Compania YAGMUR DERI SAN. VE TICARET ANONIM SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri pentru marochinarie, leather, leather and fur dyeing and finishing, tanned fur leather finishing, și Piei si blanuri pentru marochinarie. Are sediul în Usak, Turcia.

 7. LEATHER HOUSE

  Olanda

  Compania LEATHER HOUSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri pentru marochinarie, wholesale of hides, leather, Tools manufactured for leather goods making, și Piei si blanuri pentru marochinarie. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 8. ETS AZAIS ET CIE

  Franta

  Compania ETS AZAIS ET CIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Piei si blanuri pentru marochinarie, Piele, pielicele si blanuri, Piei si blanuri pentru marochinarie, și leather and skins for furnishings. Are sediul în MAZAMET, Franta.

 1. ÖZDEMIR DERI

  Turcia

  Compania ÖZDEMIR DERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tanned hides and leather, leather luggage, accessories for leather goods, și manufacturing of leather for shoes. Are sediul în Bolu, Turcia.

 2. DOLLFUS & MULLER

  Franta

  Compania DOLLFUS & MULLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza de uz tehnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacarie, felt fabrics, felt-tip pens, și Tabacarie. Are sediul în Heimsbrunn, Franta.

 3. TANNERY EU

  Republica Ceha

  Compania TANNERY EU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather. Are sediul în Frydlant Nad Ostravici, Republica Ceha.

 4. DEN OTTER

  Belgia

  Compania DEN OTTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile taxidermy services, și tanning hides and fur. Are sediul în Geel-Zammel, Belgia.

 5. JP GERARD SIMON

  Belgia

  Compania JP GERARD SIMON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tanning hides and fur, și taxidermy services. Are sediul în Romsée, Belgia.

 6. ATLANTIC LEATHER

  Islanda

  Compania ATLANTIC LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. Are sediul în Saudarkrokur, Islanda.

 7. EAST LEATHER SRL

  Italia

  Compania EAST LEATHER SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wet blue leather, și skin accessories for shoes. Are sediul în Arzignano, Italia.

 8. CTIC - CENTRO TECNOLÓGICO DAS INDÚSTRIAS DO COURO

  Portugalia

  Compania CTIC - CENTRO TECNOLÓGICO DAS INDÚSTRIAS DO COURO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite si modele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacarie, Tabacarie, și leather. Are sediul în Alcanena, Portugalia.

 9. DML UNIPESSOAL, LDA.

  Portugalia

  Compania DML UNIPESSOAL, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile finishing hides and leather, storage of leathers and hides, și tanneries. Are sediul în Gouxaria, Portugalia.

 10. MPS GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania MPS GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. Are sediul în Pero, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit