• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • suruburi de strangere

Rezultate pentru

Suruburi de strangere - Import export

 1. NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  Compania NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Buloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suruburi de strangere, Dibluri de fixare, HDG Guardrail bolts, hexagonal bolts, stainless steel screws and nuts, special self-tapping screws, chipboard screws, eye bolt, și round head screws. Are sediul în Yuyao City,zhejiang, China.

 2. KAISER + CO. GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KAISER + CO. GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Suruburi de strangere. Are sediul în Breckerfeld, Germania.

 3. AIV HANDELSGES. MBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AIV HANDELSGES. MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Suruburi de strangere. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 4. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Echiparea ambarcatiunilor de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fixare - materiale, Suruburi de strangere, Lanturi - fier si otel, Balamale, Broaste, inchizatoare si chei, Stainless steel wire ropes, Stainless steel nuts, Stainless steel screws, și accessories and equipment for ships and sailboats. Are sediul în Bremen, Germania.

 5. DAVID DORFMÜLLER SÖHNE GMBH + CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DAVID DORFMÜLLER SÖHNE GMBH + CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Suruburi de strangere. Are sediul în Remscheid, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. U.S.A JUXIN INT'L ENTERPRISE DEV.CONTROL GROUP LIMITED

  Statele Unite ale Americii

  Compania U.S.A JUXIN INT'L ENTERPRISE DEV.CONTROL GROUP LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Suruburi de strangere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel screws and nuts, și Blind rivet technology. Are sediul în Guangzhou, Statele Unite ale Americii.

 2. GEBR. WITTLER GMBH & CO KG MASCHINENFABRIK

  Germania

  Compania GEBR. WITTLER GMBH & CO KG MASCHINENFABRIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi - accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suruburi de strangere, Centuri de ridicare si de fixare, Suruburi de strangere, rods, tap wenches, și Centuri de ridicare si de fixare. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 3. RENOLD FRANCE

  Franta

  Compania RENOLD FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fixare - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suruburi de strangere, Angrenaje, Suruburi de strangere, și Angrenaje. Are sediul în Vendeville, Franta.

 4. SHS GMBH

  Germania

  Compania SHS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Suruburi de strangere. Are sediul în Freiburg, Germania.

 5. MONTAGETECHNIK ROTENBURG UWE FRIEDRICH

  Germania

  Compania MONTAGETECHNIK ROTENBURG UWE FRIEDRICH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fixare - materiale, Suruburi de strangere, Buloane, Buloane produse dupa specificatii, Fixare - materiale, Suruburi de strangere, Buloane, și Buloane produse dupa specificatii. Are sediul în Rotenburg, Germania.

 1. E. KUHN GMBH PROSELECT EDELSTAHLSCHRAUBEN

  Germania

  Compania E. KUHN GMBH PROSELECT EDELSTAHLSCHRAUBEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Fixare - materiale, Suruburi de strangere, Buloane, Constructii metalice usoare, Fixare - materiale, Suruburi de strangere, și Buloane. Are sediul în Neustadt, Germania.

 2. SEILEREI SAMMT

  Germania

  Compania SEILEREI SAMMT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri - accesorii, Suruburi de strangere, Ridicare - materiale si accesorii, Automacarale, Cabluri - accesorii, Suruburi de strangere, Ridicare - materiale si accesorii, și Automacarale. Are sediul în Elsterberg, Germania.

 1. H. D. BRÖSECKE GMBH

  Germania

  Compania H. D. BRÖSECKE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fixare - materiale, Suruburi de strangere, Buloane, Robinetarie sanitara, Fixare - materiale, Suruburi de strangere, Buloane, și Robinetarie sanitara. Are sediul în Plettenberg, Germania.

 2. DAVID DIETRICHS -SEILEREI- INH. DIETMAR DONATH

  Germania

  Compania DAVID DIETRICHS -SEILEREI- INH. DIETMAR DONATH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi - fier si otel, Suruburi de strangere, Ridicare - materiale si accesorii, Automacarale, Lanturi - fier si otel, Suruburi de strangere, Ridicare - materiale si accesorii, și Automacarale. Are sediul în Salzwedel, Germania.

 3. HEBDA-WERKSVERTRETUNGEN E.K.

  Germania

  Compania HEBDA-WERKSVERTRETUNGEN E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Suruburi de strangere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bent wire parts. Are sediul în Freiburg, Germania.

 4. FERDINAND HÖFLE KG

  Austria

  Compania FERDINAND HÖFLE KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri - accesorii, Suruburi de strangere, Textile tehnice industriale, Tesaturi, Cabluri - accesorii, Suruburi de strangere, Textile tehnice industriale, și Tesaturi. Are sediul în Dornbirn, Austria.

 5. H+H CELCON GMBH

  Germania

  Compania H+H CELCON GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri - accesorii, Suruburi de strangere, Vopsele si lacuri, Papetarie - articole, Cabluri - accesorii, Suruburi de strangere, Vopsele si lacuri, și Papetarie - articole. Are sediul în Wittenborn, Germania.

 6. HENSSGEN INTERNATIONAL

  Germania

  Compania HENSSGEN INTERNATIONAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri - accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi cu zale sudate fara sustinere, Suruburi de strangere, Cabine pentru macarale si poduri rulante, Centuri de ridicare si de fixare, Lanturi cu zale sudate fara sustinere, Suruburi de strangere, Cabine pentru macarale si poduri rulante, și Centuri de ridicare si de fixare. Are sediul în Bocholt, Germania.

 7. WOLFGANG BOCKISCH

  Germania

  Compania WOLFGANG BOCKISCH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Fixare - materiale, Suruburi de strangere, Buloane, Oteluri si metale - prelucrare, Fixare - materiale, Suruburi de strangere, și Buloane. Are sediul în Oedheim, Germania.

 8. A. W. NIEMEYER GMBH

  Germania

  Compania A. W. NIEMEYER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale feroase, Cabluri - accesorii, Sarma si cablu din metale neferoase, Suruburi de strangere, Sarma si cablu din metale feroase, Cabluri - accesorii, Sarma si cablu din metale neferoase, și Suruburi de strangere. Are sediul în Kiel, Germania.

 1. ROSENTALER SCHRAUBEN

  Austria

  Compania ROSENTALER SCHRAUBEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fixare - materiale, Suruburi de strangere, Buloane, Piulite, Fixare - materiale, Suruburi de strangere, Buloane, și Piulite. Are sediul în St. Margareten Im Rosental, Austria.

 2. METALLVERARBEITUNG JANZ

  Germania

  Compania METALLVERARBEITUNG JANZ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fixare - materiale, Suruburi de strangere, Buloane, Suruburi, Fixare - materiale, Suruburi de strangere, Buloane, și Suruburi. Are sediul în Ockenheim, Germania.

 3. ADOLF WÜRTH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ADOLF WÜRTH GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Fixare - materiale, Suruburi de strangere, Buloane, Constructii metalice usoare, Fixare - materiale, Suruburi de strangere, și Buloane. Are sediul în Magdeburg, Germania.

 4. MUTTERN-ONLINESHOP

  Germania

  Compania MUTTERN-ONLINESHOP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fixare - materiale, Suruburi de strangere, Buloane, Piulite, Fixare - materiale, Suruburi de strangere, Buloane, și Piulite. Are sediul în Wehingen, Germania.

 5. HSK HAMBURGER SCHRAUBENKONTOR

  Germania

  Compania HSK HAMBURGER SCHRAUBENKONTOR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Fixare - materiale, Suruburi de strangere, Buloane, Constructii metalice usoare, Fixare - materiale, Suruburi de strangere, și Buloane. Are sediul în Hamburg, Germania.

 6. THAL-PARTS

  Germania

  Compania THAL-PARTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri - accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fixare - materiale, Suruburi de strangere, Buloane, Robinetarie industriala, Fixare - materiale, Suruburi de strangere, Buloane, și Robinetarie industriala. Are sediul în Raesfeld, Germania.

 7. SMK-WERTHER INH. BÄRBEL DOLNICAR

  Germania

  Compania SMK-WERTHER INH. BÄRBEL DOLNICAR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Fixare - materiale, Suruburi de strangere, Buloane, Oteluri si metale - prelucrare, Fixare - materiale, Suruburi de strangere, și Buloane. Are sediul în Duisburg, Germania.

 8. OLDENBURGER TAUWERK

  Germania

  Compania OLDENBURGER TAUWERK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din otel, Cabluri - accesorii, Suruburi de strangere, Material plastic - produse pentru industrie, Sarma si cablu din otel, Cabluri - accesorii, Suruburi de strangere, și Material plastic - produse pentru industrie. Are sediul în Oldenburg, Germania.

 9. G & J GRIEP UND JETEK HANDEL GMBH

  Germania

  Compania G & J GRIEP UND JETEK HANDEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri - accesorii, Lanturi, Lanturi - fier si otel, Suruburi de strangere, Cabluri - accesorii, Lanturi, Lanturi - fier si otel, și Suruburi de strangere. Are sediul în Bentwisch, Germania.

 10. RISCHE SEIL UND HEBETECHNIK GMBH

  Germania

  Compania RISCHE SEIL UND HEBETECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri - accesorii, Lanturi, Suruburi de strangere, Ridicare - materiale si accesorii, Cabluri - accesorii, Lanturi, Suruburi de strangere, și Ridicare - materiale si accesorii. Are sediul în Sarstedt, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit