• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului

Rezultate pentru

Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului - Import export

 1. KEOL

  Franta

  Compania KEOL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Saint-Pierre-Lès-Nemours, Franta.

 2. ITCS - INSTITUT TÈCNIC CATALÀ DE LA SOLDADURA

  Spania

  Compania ITCS - INSTITUT TÈCNIC CATALÀ DE LA SOLDADURA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Quality assurance courses, distance training platform, for technological research and development, și education and training. Are sediul în Rubí, Spania.

 3. BUSTIFICIO ENNECI SNC

  Italia

  Compania BUSTIFICIO ENNECI SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saci din material plastic, ecological envelopes, bags, Saci din material plastic, și polypropylene bags. Are sediul în Montale, Italia.

 4. CARCELLER ULTRASONIDOS

  Spania

  Compania CARCELLER ULTRASONIDOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Sant Feliu De Llobregat, Spania.

 5. SADECHAF

  Belgia

  Compania SADECHAF, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cleiuri sintetice, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Cleiuri sintetice, și Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Turnhout, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. WRS VAN DER WAL

  Olanda

  Compania WRS VAN DER WAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Halsteren, Olanda.

 2. ACCOPPIATURE PISANE

  Italia

  Compania ACCOPPIATURE PISANE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele vopsita. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Piele tabacita, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, și Piele tabacita. Are sediul în Santa Maria A Monte, Italia.

 3. VIETZ SCHWEISSTECHNIK GMBH LEIPZIG

  Germania

  Compania VIETZ SCHWEISSTECHNIK GMBH LEIPZIG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hi-fi, televiziune si video - accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Electrocasnice - aparate mici, Electrocasnice - aparate mari, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Electrocasnice - aparate mici, și Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Leipzig, Germania.

 4. PLASTOTEX S.R.L.

  Italia

  Compania PLASTOTEX S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rubberizing textiles and textile products, și coating of fabrics and textile products. Are sediul în Montecchio Maggiore, Italia.

 5. PAPER BAGS S.R.L.

  Italia

  Compania PAPER BAGS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper and board coupling, și paper and cardboard coating. Are sediul în Roncade, Italia.

 1. TEXPOL S.R.L.

  Italia

  Compania TEXPOL S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Vopsirea tesaturilor, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, și Vopsirea tesaturilor. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 2. EDERA S.R.L.

  Italia

  Compania EDERA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coupling and coating for shoe factories, și polyester fabrics. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 1. ACCOPPIATURE TOSCANE S.R.L.

  Italia

  Compania ACCOPPIATURE TOSCANE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Calapoduri, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, și Calapoduri. Are sediul în Santa Maria A Monte, Italia.

 2. ADRIADUE S.N.C. DI VAGNI MAURO E C.

  Italia

  Compania ADRIADUE S.N.C. DI VAGNI MAURO E C., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Calapoduri, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, și Calapoduri. Are sediul în Monte San Giusto, Italia.

 3. BERETTA S.N.C. DI BERETTA LAURA E C

  Italia

  Compania BERETTA S.N.C. DI BERETTA LAURA E C, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, și Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Milano, Italia.

 4. SPERLING GMBH & CO KG

  Germania

  Compania SPERLING GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tuburi si tevi din cauciuc si plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - ambalaje, Plastic - pentru acoperit si plastifiere, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - ambalaje, și Plastic - pentru acoperit si plastifiere. Are sediul în Schneeberg, Germania.

 5. I.L.P.R.A. S.P.A.

  Italia

  Compania I.L.P.R.A. S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, blister packing machinery, și Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Vigevano, Italia.

 6. ACCOPPIATURA GIOVANNA

  Italia

  Compania ACCOPPIATURA GIOVANNA, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coupling and coating for shoe factories, și coating of fabrics and textile products. Are sediul în Urgnano, Italia.

 7. ADE SINT DI PIERI PIERO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania ADE SINT DI PIERI PIERO & C. S.N.C., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coating of fabrics and textile products, și fabric and textile product coupling. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 8. FLESSIGOMMA S.R.L.

  Italia

  Compania FLESSIGOMMA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 1. MAVIFLEX S.R.L.

  Italia

  Compania MAVIFLEX S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipici, adezivi si aplicatoare, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Lipici, adezivi si aplicatoare, și Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Casorate Primo, Italia.

 2. GENCLA S.R.L.

  Italia

  Compania GENCLA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coating of fabrics and textile products, și soaked fabrics. Are sediul în Gorla Minore, Italia.

 3. ACCOPPIATURA SIMONA DI ROMANELLA GIORGIO & C. S.A.S.

  Italia

  Compania ACCOPPIATURA SIMONA DI ROMANELLA GIORGIO & C. S.A.S., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coupling and coating for shoe factories, și fabric and textile product coupling. Are sediul în Montegranaro, Italia.

 4. ACCOPPIATURA CALZOLAI S.R.L.

  Italia

  Compania ACCOPPIATURA CALZOLAI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coupling and coating for shoe factories, și coating of fabrics and textile products. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 5. SOFIBO EMBALLAGES

  Franta

  Compania SOFIBO EMBALLAGES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea cauciucului si a materialului plastic, și Taierea cauciucului si a materialului plastic. Are sediul în Valcourt, Franta.

 6. FAMA JERSEY S.P.A.

  Italia

  Compania FAMA JERSEY S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Pistoia, Italia.

 7. ACCOPPIATURA VIGEVANESE S.R.L.

  Italia

  Compania ACCOPPIATURA VIGEVANESE S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coupling and coating for shoe factories, și coating of fabrics and textile products. Are sediul în Mortara, Italia.

 8. NUOVA ACCOPPIATURA S.R.L.

  Italia

  Compania NUOVA ACCOPPIATURA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silk-screen printing of textiles and textile products, și coating of fabrics and textile products. Are sediul în Montegranaro, Italia.

 9. GI E GI ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania GI E GI ITALIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cotton fabrics, și linen fabrics. Are sediul în Vigevano, Italia.

 10. UBBINK B.V.

  Olanda

  Compania UBBINK B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, și Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Doesburg, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit