• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sudarea cauciucului si a plasticului

Rezultate pentru

Sudarea cauciucului si a plasticului - Import export

 1. DOREY

  Franta

  Compania DOREY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ultrasound welding equipment, Welding, blanking, și ultrasound assembly. Are sediul în Chatillon St-Jean, Franta.

 2. SALDOPLAST SRL

  Italia

  Compania SALDOPLAST SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile envelopes and bags for packing, zip seal plastic bags, plastic sachets, și plastic sleeves for vacuum packing. Are sediul în Pero, Italia.

 3. MAKROSIS MAKINE SAN.A.Ş.

  Turcia

  Compania MAKROSIS MAKINE SAN.A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ZEMAT TECHNOLOGY GROUP

  Polonia

  Compania ZEMAT TECHNOLOGY GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Łódź, Polonia.

 5. WEGENER INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania WEGENER INTERNATIONAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, Masini-unelte pentru indoire, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sudarea cauciucului si a plasticului, Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, Masini-unelte pentru indoire, Sudarea materialelor plastice - utilaje, și Sudarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Eschweiler, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PLASTILUX

  Luxemburg

  Compania PLASTILUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si cuve din plastic, Sudarea cauciucului si a plasticului, Instalatii de piscicultura, Tratarea apei - aparate si instalatii, Tavi si cuve din plastic, Sudarea cauciucului si a plasticului, Instalatii de piscicultura, și Tratarea apei - aparate si instalatii. Are sediul în Wormeldange-Haut, Luxemburg.

 2. LEWIS AND MASON PLASTICS

  Regatul Unit

  Compania LEWIS AND MASON PLASTICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Telford, Regatul Unit.

 3. ULTRATEC S.L. ACABADOS PLÁSTICOS

  Spania

  Compania ULTRATEC S.L. ACABADOS PLÁSTICOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tampografie, silk-screen printing on plastic materials, și Tampografie. Are sediul în L'hospitalet Del Llobregat, Spania.

 4. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA is a Portuguese company founded in 1996 and specializing as the best outsourcing partner for the production and manufacturing of precision mechanics – cut 3, 4 or 5 pieces (aluminum, steel or stainless steel. We supply all Central and Northern Europe with CNC precision machining, welding, made-to-measure projects, bespoke outsourcing, production in medium series, precision CNC machining of components in metallic alloys, project development and assembly. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO has a technical team of experts that provides your company with fast delays and customer support throughout the entire journey. Contact us today to know more about!

 5. KEOL

  Franta

  Compania KEOL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Saint-Pierre-Lès-Nemours, Franta.

 1. ITCS - INSTITUT TÈCNIC CATALÀ DE LA SOLDADURA

  Spania

  Compania ITCS - INSTITUT TÈCNIC CATALÀ DE LA SOLDADURA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Quality assurance courses, distance training platform, for technological research and development, și education and training. Are sediul în Rubí, Spania.

 2. CARCELLER ULTRASONIDOS

  Spania

  Compania CARCELLER ULTRASONIDOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Sant Feliu De Llobregat, Spania.

 1. BUSTIFICIO ENNECI SNC

  Italia

  Compania BUSTIFICIO ENNECI SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saci din material plastic, ecological envelopes, bags, Saci din material plastic, și polypropylene bags. Are sediul în Montale, Italia.

 2. SADECHAF

  Belgia

  Compania SADECHAF, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cleiuri sintetice, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Cleiuri sintetice, și Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Turnhout, Belgia.

 3. WRS VAN DER WAL

  Olanda

  Compania WRS VAN DER WAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Halsteren, Olanda.

 4. I.L.P.R.A. S.P.A.

  Italia

  Compania I.L.P.R.A. S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, blister packing machinery, și Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Vigevano, Italia.

 5. EDERA S.R.L.

  Italia

  Compania EDERA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coupling and coating for shoe factories, și polyester fabrics. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 6. PLASTOTEX S.R.L.

  Italia

  Compania PLASTOTEX S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rubberizing textiles and textile products, și coating of fabrics and textile products. Are sediul în Montecchio Maggiore, Italia.

 7. ACCOPPIATURE PISANE

  Italia

  Compania ACCOPPIATURE PISANE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele vopsita. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Piele tabacita, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, și Piele tabacita. Are sediul în Santa Maria A Monte, Italia.

 8. ADRIADUE S.N.C. DI VAGNI MAURO E C.

  Italia

  Compania ADRIADUE S.N.C. DI VAGNI MAURO E C., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Calapoduri, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, și Calapoduri. Are sediul în Monte San Giusto, Italia.

 1. ACCOPPIATURE TOSCANE S.R.L.

  Italia

  Compania ACCOPPIATURE TOSCANE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Calapoduri, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, și Calapoduri. Are sediul în Santa Maria A Monte, Italia.

 2. SPERLING GMBH & CO KG

  Germania

  Compania SPERLING GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tuburi si tevi din cauciuc si plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - ambalaje, Plastic - pentru acoperit si plastifiere, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - ambalaje, și Plastic - pentru acoperit si plastifiere. Are sediul în Schneeberg, Germania.

 3. VIETZ SCHWEISSTECHNIK GMBH LEIPZIG

  Germania

  Compania VIETZ SCHWEISSTECHNIK GMBH LEIPZIG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hi-fi, televiziune si video - accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Electrocasnice - aparate mici, Electrocasnice - aparate mari, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Electrocasnice - aparate mici, și Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Leipzig, Germania.

 4. TEXPOL S.R.L.

  Italia

  Compania TEXPOL S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Vopsirea tesaturilor, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, și Vopsirea tesaturilor. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 5. BERETTA S.N.C. DI BERETTA LAURA E C

  Italia

  Compania BERETTA S.N.C. DI BERETTA LAURA E C, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, Plierea, indoirea, plierea-lipirea cauciucului si plasticului, și Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Milano, Italia.

 6. PAPER BAGS S.R.L.

  Italia

  Compania PAPER BAGS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper and board coupling, și paper and cardboard coating. Are sediul în Roncade, Italia.

 7. NUOVA ACCOPPIATURA S.R.L.

  Italia

  Compania NUOVA ACCOPPIATURA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silk-screen printing of textiles and textile products, și coating of fabrics and textile products. Are sediul în Montegranaro, Italia.

 8. FLESSIGOMMA S.R.L.

  Italia

  Compania FLESSIGOMMA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 9. UBBINK B.V.

  Olanda

  Compania UBBINK B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului, și Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Doesburg, Olanda.

 10. SOFIBO EMBALLAGES

  Franta

  Compania SOFIBO EMBALLAGES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea si lipirea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea cauciucului si a materialului plastic, și Taierea cauciucului si a materialului plastic. Are sediul în Valcourt, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Sudarea cauciucului si a plasticului - Import export

Număr de rezultate

1.989 Intreprinderile