• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • stomatologie - echipamente si instrumentar

Rezultate pentru

Stomatologie - echipamente si instrumentar - Import export

 1. DENTAG SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Production and sale of surgical tools for odontology. Certified in line with: UNI EN ISO 9001 - UNI CEI EN 46001. Constant quality over time has enabled and continues to enable DenTag to manufacture dental and surgical instruments for a whole range of Italian and foreign companies, in addition to producing under our own brand name. For increased visibility and credibility with direct clients, we have created a line of instruments with a special, smooth handle, marketed exclusively under the name DenTag.

 2. SIATA COMPANY

  Ucraina

  Compania SIATA COMPANY, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente profesionale de fitness, Aparate si echipamente pentru reeducare functionala, electromyography machines, Echipamente profesionale de fitness, și Aparate si echipamente pentru reeducare functionala. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 3. KOOS EDELMETALLE GMBH

  Germania

  Compania KOOS EDELMETALLE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. Are sediul în Renningen, Germania.

 4. MHC TECHNOLOGY

  Franta

  Compania MHC TECHNOLOGY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - echipamente si instrumentar, Stomatologie - echipamente si instrumentar, și ultrasound tanks. Are sediul în La Gaude, Franta.

 5. J+K INSTRUMENTS LTD

  Regatul Unit

  Compania J+K INSTRUMENTS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - instrumentar, Chirurgie - instrumente, Stomatologie - instrumentar, Chirurgie - instrumente, dental implants, și dental products. Are sediul în Barking, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DENTAL UNIT

  Turcia

  Compania DENTAL UNIT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - aparate si echipamente, Stomatologie - produse, Mobilier pentru cabinete stomatologice, furniture for dental surgeries, Stomatologie - aparate si echipamente, Stomatologie - produse, și Mobilier pentru cabinete stomatologice. Are sediul în Antalya, Turcia.

 2. KDM KOHLSCHEIN DENTALDEPOT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KDM KOHLSCHEIN DENTALDEPOT GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. Are sediul în Altenberge, Germania.

 3. VITACON AS

  Norvegia

  Compania VITACON AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - instrumente, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Stomatologie - articole si furnituri, Chirurgie - aparate si echipamente, Chirurgie - instrumente, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Stomatologie - articole si furnituri, și Chirurgie - aparate si echipamente. Are sediul în Trondheim, Norvegia.

 4. ORTHO-CLINICAL DIAGNOSTICS GMBH

  Germania

  Compania ORTHO-CLINICAL DIAGNOSTICS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - aparate si echipamente, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Stomatologie - articole si furnituri, Chirurgie - aparate si echipamente, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Stomatologie - echipamente si instrumentar, și Stomatologie - articole si furnituri. Are sediul în Neckargemünd, Germania.

 5. STUDIO DENTISTICO GRIMALDI

  Italia

  Compania STUDIO DENTISTICO GRIMALDI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dental laboratory, și dental laboratory. Are sediul în Bologna, Italia.

 1. ADVANTA SERVICE GMBH

  Germania

  Compania ADVANTA SERVICE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. Are sediul în Hohenfels, Germania.

 2. GODT SMIL AALBORG

  Danemarca

  Compania GODT SMIL AALBORG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. Are sediul în Aalborg, Danemarca.

 1. DAM GROUP - FRESISSIMA

  Italia

  Compania DAM GROUP - FRESISSIMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - articole si furnituri, Franciza comerciala, Stomatologie - articole si furnituri, Franciza comerciala, Franchise contract, și advice for start-ups. Are sediul în Avigliana, Italia.

 2. CASADENT - ZAHNARZT FÜR ZAHNIMPLANTATE IN BERLIN SPANDAU

  Germania

  Compania CASADENT - ZAHNARZT FÜR ZAHNIMPLANTATE IN BERLIN SPANDAU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. MTG MEDIZINISCH, TECHNISCHE GERÄTEBAU GMBH

  Germania

  Compania MTG MEDIZINISCH, TECHNISCHE GERÄTEBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - instrumente, Stomatologie - articole si furnituri, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Chirurgie - instrumente, Stomatologie - articole si furnituri, Stomatologie - echipamente si instrumentar, și Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Sulzbach, Germania.

 4. MECHATRONIC AG

  Germania

  Compania MECHATRONIC AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - aparate si echipamente, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Stomatologie - articole si furnituri, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Chirurgie - aparate si echipamente, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Stomatologie - articole si furnituri, și Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Darmstadt, Germania.

 5. REDASHES INSTRUMENTS CO

  Germania

  Compania REDASHES INSTRUMENTS CO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - echipamente si instrumentar, Optica medicala si chirurgicala - instrumente, Chirurgie - aparate si echipamente, surgical forceps, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Optica medicala si chirurgicala - instrumente, și Chirurgie - aparate si echipamente. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 6. PRESIDENTAL LTD

  Regatul Unit

  Compania PRESIDENTAL LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipament biomedical, Echipament biomedical, și scalers. Are sediul în East Preston, Regatul Unit.

 7. SYSTEM ASSISTANCE MEDICALE

  Franta

  Compania SYSTEM ASSISTANCE MEDICALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - instrumente, Stomatologie - articole si furnituri, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Chirurgie - aparate si echipamente, Chirurgie - instrumente, Stomatologie - articole si furnituri, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, și Chirurgie - aparate si echipamente. Are sediul în Villeneuve-Sur-Lot, Franta.

 8. GODT SMIL FREDERIKSHAVN

  Danemarca

  Compania GODT SMIL FREDERIKSHAVN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. Are sediul în Frederikshavn, Danemarca.

 1. NORMATECH

  Franta

  Compania NORMATECH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - instrumente, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Dezinfectare si sterilizare - servicii, Chirurgie - instrumente, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Dezinfectare si sterilizare - servicii, și industrial sterilisers. Are sediul în Pechbonnieu, Franta.

 2. SCHWA MEDICO FRANCE SARL

  Franta

  Compania SCHWA MEDICO FRANCE SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - instrumente, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Stomatologie - articole si furnituri, Chirurgie - instrumente, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Stomatologie - echipamente si instrumentar, și Stomatologie - articole si furnituri. Are sediul în Rouffach, Franta.

 3. ZUBLER GERÄTEBAU GMBH

  Germania

  Compania ZUBLER GERÄTEBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - instrumentar, Stomatologie - instrumentar, și kiln for ceramics. Are sediul în Ulm, Germania.

 4. ANTHOGYR

  Franta

  Compania ANTHOGYR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - echipamente si instrumentar, Stomatologie - instrumentar, Stomatologie - echipamente si instrumentar, și Stomatologie - instrumentar. Are sediul în Sallanches, Franta.

 5. SCURATTI-DENTALTRADE.IT DI SCURATTI FABRIZIO

  Italia

  Compania SCURATTI-DENTALTRADE.IT DI SCURATTI FABRIZIO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile odontology equipment and supplies, odontology laboratory systems, equipment and supplies, și dentistry supplies. Are sediul în Nova Milanese, Italia.

 6. DENTAL QUALITY

  Belgia

  Compania DENTAL QUALITY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru cabinete stomatologice, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Mobilier pentru cabinete stomatologice, și Stomatologie - echipamente si instrumentar. Are sediul în Nivelles, Belgia.

 7. DEKOMED LTD

  Regatul Unit

  Compania DEKOMED LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - instrumente, Echipament biomedical, Chirurgie - instrumente, și Echipament biomedical. Are sediul în Stockport, Regatul Unit.

 8. BEMA GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BEMA GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - instrumente, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Stomatologie - echipamente si instrumentar, Radiologie - materiale, Chirurgie - instrumente, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Stomatologie - echipamente si instrumentar, și Radiologie - materiale. Are sediul în Peißenberg, Germania.

 9. DOCERAM MEDICAL CERAMICS GMBH

  Germania

  Compania DOCERAM MEDICAL CERAMICS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. Are sediul în Dortmund, Germania.

 10. EFC DENTAL

  Turcia

  Compania EFC DENTAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. Are sediul în Antalya, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Stomatologie - echipamente si instrumentar - Import export

Număr de rezultate

3.086 Intreprinderile