• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sticlarie decorativa

Rezultate pentru

Sticlarie decorativa - Import export

 1. INGLAS VETRI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania INGLAS VETRI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla tratata termic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla, Sticlarie decorativa, Sticla - pereti despartitori si usi, hollow glass, glassworks, Sticla, shower stalls, Sticlarie decorativa, și glass processing. Are sediul în Santa Maria a Monte, Italia.

 2. ANTICA BIGIOTTERIA VENEZIANA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ANTICA BIGIOTTERIA VENEZIANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterii fantezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticlarie decorativa, și Sticlarie decorativa. Are sediul în Roncade, Italia.

 3. ANTICA BIGIOTTERIA VENEZIANA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ANTICA BIGIOTTERIA VENEZIANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterii fantezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticlarie decorativa, și Sticlarie decorativa. Are sediul în Roncade, Italia.

 4. ART GLASS TISCHER

  Romania

  The glass workshop produces hand-blown glass for art galleries, souvenir shops, unique gift glass vases, lighting fixtures. The products from the glass workshop are the result of personal creations, the art gallery in the workshop is at your disposal for glass deliveries and receiving future orders.

  Toate produsele pentru "sticlarie decorativa"

 5. ADRIAN SISTEM SRL

  Romania

  Adrian Sistem Glassware manufactures and markets laboratory glassware manufactured by using the burner and blowing technology of thermoresistant glass tubes. The company's professional experience is great, since some of the company’s staff worked before 1992 in a state-owned factory producing similar product groups. The raw material for making laboratory glassware is borosilicate 3.3 thermoresistant glass, the composition and properties of which are defined by the ISO 3585 standard. Due to its high chemical stability, low expansion coefficient and thermal shock resistance, this glass is the ideal material for the manufacture of glassware Laboratory. We only use borosilicate glass tubes are produced in the world's most famous companies, Kavalier Glass (Simax) and Schott (Duran). The company's specialists are always receptive to customer requests as well as to technical novelties in the field of glassware produced using this technology. Beside laboratory glassware, our company also launched the decorative glassware brand with original designs by Gabriela Seres. Gabriela Seres is a luxury glassware brand founded in 2012, known for its elegant and unique handcrafted pieces made of borosilicate glass. The brand is the result of the creative collaboration between Gabriela Seres, a self-taught artist and designer, and her master glassblower husband, who is the technical mastermind and developer behind her designs.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MAISON SHANGHAI 2019

  China

  Compania MAISON SHANGHAI 2019, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pe baza de uleiuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru locuinte, Mobilier - designer, Mobilier - articole si accesorii decorative, Sticlarie decorativa, Mobilier pentru locuinte, Mobilier - designer, Mobilier - articole si accesorii decorative, și Sticlarie decorativa. Are sediul în Shanghai, China.

 2. B2 STUDIO

  Belarus

  Compania B2 STUDIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pictura pe sticla, Pictura pe sticla, Decorations Gifts, și glass vases. Are sediul în Minsk, Belarus.

 3. VM ART DESIGN GLASS BY VETRERIA ARTISTICA MICELI SRL

  Italia

  Compania VM ART DESIGN GLASS BY VETRERIA ARTISTICA MICELI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitrine pentru expozitii, display cases for stores, glass display cabinets for shops, Vitrine pentru expozitii, și shopfitting showcases. Are sediul în Casoria, Italia.

 4. SNABTORG LLC

  Rusia

  Compania SNABTORG LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pictura pe sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri, suveniruri si articole publicitare, Recipiente din sticla, Sticlarie decorativa, Sticla suflata, Cadouri, suveniruri si articole publicitare, Recipiente din sticla, Sticlarie decorativa, și Sticla suflata. Are sediul în Moscow, Rusia.

 5. ZUW DECOR AWARDS & BUSINESS GIFTS - WITOLD ŚLIWIŃSKI - STATUETKI SZKLANE

  Polonia

  Compania ZUW DECOR AWARDS & BUSINESS GIFTS - WITOLD ŚLIWIŃSKI - STATUETKI SZKLANE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile medals for awards, și statuettes. Are sediul în Zręcin, Polonia.

 1. MULTIFORME LIGHTING

  Italia

  Compania MULTIFORME LIGHTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat pentru locuinte si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre din cristal, Sticlarie decorativa, Lustre, Lustre din cristal, Sticlarie decorativa, Lustre, și blown glass chandelier. Are sediul în Trebaseleghe (pd), Italia.

 2. VETRERIA CUGINI GIANOTTI

  Italia

  Compania VETRERIA CUGINI GIANOTTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass-worker, glassworks, serigraphy, și mirrors. Are sediul în Lodi, Italia.

 1. SERGLAS S.R.L.

  Italia

  Compania SERGLAS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass doors, și glass doors. Are sediul în Martellago, Italia.

 2. SKY TECH

  Rusia

  Compania SKY TECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticlarie decorativa, Pictura pe sticla, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticlarie decorativa, Pictura pe sticla, și Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Zheleznogorsk, Rusia.

 3. VITRAGO GLASDESIGN GMBH

  Germania

  Compania VITRAGO GLASDESIGN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. Are sediul în Paderborn, Germania.

 4. BEDIR GLASS

  Turcia

  Compania BEDIR GLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cristaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticlarie decorativa, painted glass, glass vases, Sticlarie decorativa, și Home decoration accessories. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. TOR GLASS

  Ucraina

  Compania TOR GLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla suflata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticlarie decorativa, Visable supports the Ukrainian companies, Sticlarie decorativa, glass items, blown glass furniture accessories, și Visable supports the Ukrainian companies. Are sediul în Novoyavorivsk, Ucraina.

 6. MADEMURANOGLASS.COM

  Italia

  Compania MADEMURANOGLASS.COM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. Are sediul în Venezia, Italia.

 7. DINA R JAWICH - ART OF BOHEMIA

  Republica Ceha

  Compania DINA R JAWICH - ART OF BOHEMIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artistic glass, custom-made decorative glass, și bohemian crystal lights. Are sediul în Novy Bor, Republica Ceha.

 8. ZAOT S.R.L.

  Italia

  Compania ZAOT S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pictura pe sticla, Pictura pe sticla, bonbonniere, și sacred gift items. Are sediul în Vittuone, Italia.

 1. FARZIN CO.

  Iran

  Compania FARZIN CO., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Artizanat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticlarie decorativa, și Sticlarie decorativa. Are sediul în Tehran, Iran.

 2. PERSONALISED GIFTS

  Regatul Unit

  Compania PERSONALISED GIFTS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. Are sediul în Poole, Regatul Unit.

 3. DOBROVIČ GLASS

  Republica Ceha

  Compania DOBROVIČ GLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de sticla si produse din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla suflata, Recipiente din sticla, Sticlarie decorativa, Pahare din cristal, Sticla suflata, Recipiente din sticla, Sticlarie decorativa, și Pahare din cristal. Are sediul în Zahrádky, Republica Ceha.

 4. CONCEPT GLASS

  Finlanda

  Compania CONCEPT GLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coloured glasses, glass with ceramic decoration, și decorated crystals. Are sediul în Keuruu, Finlanda.

 5. REVOL PORCELAINE SA

  Franta

  Compania REVOL PORCELAINE SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Placi si dale, Cristaluri, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Placi si dale, și Cristaluri. Are sediul în St Uze, Franta.

 6. DECO24

  Grecia

  Compania DECO24, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile seasonal menus. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 7. VETRERIA BISSOLI

  Italia

  Compania VETRERIA BISSOLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flat glass, tiffany windows, și leaded windows. Are sediul în Bovolone, Italia.

 8. GLASTECH FIRE GMBH

  Elvetia

  Compania GLASTECH FIRE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticlarie decorativa, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticla pentru industrie, Sticlarie decorativa, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticla pentru industrie, și thermal cutting. Are sediul în Widnau, Elvetia.

 9. ATELIER JOELLE D'ALSACE

  Belgia

  Compania ATELIER JOELLE D'ALSACE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitralii, Sticla dubla colorata, Vitralii, Sticla dubla colorata, și church set-up. Are sediul în Lanaken, Belgia.

 10. DOLCE VERRE

  Irlanda

  Compania DOLCE VERRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticlarie decorativa, artistic ceramic gifts and fancy goods, designer gift, și Sticlarie decorativa. Are sediul în Dublin D16 Vp44, Irlanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit