• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sticla dubla pentru iluminat

Rezultate pentru

Sticla dubla pentru iluminat - Import export

 1. CRYSTAL STYLE S.N.C.

  Italia

  Compania CRYSTAL STYLE S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla pentru iluminat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass processing. Are sediul în RODANO, Italia.

 2. FIRST GLASS OPTICS GMBH

  Germania

  Compania FIRST GLASS OPTICS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla pentru iluminat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass tubes. Are sediul în Goslar, Germania.

 3. ZHEJIANG GLOBRIGHT OPTICAL TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Compania ZHEJIANG GLOBRIGHT OPTICAL TECHNOLOGY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla pentru iluminat. Are sediul în Yongkang, China.

 4. SHENZHEN VERYDISPLAY CO.,,LTD

  China

  Compania SHENZHEN VERYDISPLAY CO.,,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla pentru iluminat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile acrylic, și neon light signs. Are sediul în Songgang,Baoan,Shenzhen, China.

 5. BRILUM24

  Polonia

  Compania BRILUM24, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla pentru iluminat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tuburi cu neon, light fixtures, LED lighting, Tuburi cu neon, și light catchers. Are sediul în Kolonia Lesznowola, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VETRERIA ARTISTICA ROSA DI ROSA CARLO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania VETRERIA ARTISTICA ROSA DI ROSA CARLO & C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticla dubla pentru iluminat, Obiecte plate din sticla si oglinzi, și Sticla dubla pentru iluminat. Are sediul în Spinea, Italia.

 2. GL NEON

  Italia

  Compania GL NEON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla pentru iluminat. Are sediul în Bologna, Italia.

 3. SAR.CELL.SRL.

  Italia

  Compania SAR.CELL.SRL., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla pentru iluminat, Lustre, Sticla dubla pentru iluminat, și Lustre. Are sediul în Marcon, Italia.

 4. TIGLASS SRL

  Italia

  Compania TIGLASS SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla pentru iluminat. Are sediul în Castelfiorenitno, Italia.

 5. TECNOCRIS

  Spania

  Compania TECNOCRIS, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat pentru locuinte si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla pentru iluminat, glass components for centre lights, crystal lampshades, și Sticla dubla pentru iluminat. Are sediul în Bollullos De La Mitación, Spania.

 1. LUXVETRO S.R.L.

  Italia

  Compania LUXVETRO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticla dubla pentru iluminat, Obiecte plate din sticla si oglinzi, și Sticla dubla pentru iluminat. Are sediul în Santa Maria Di Sala, Italia.

 2. ABEL SANTOS & OLIVEIRA LDA.

  Portugalia

  Compania ABEL SANTOS & OLIVEIRA LDA., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla pentru iluminat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass for luminous furnishing accessories, și glass components for centre lights. Are sediul în Porto, Portugalia.

 1. SEAMOUNT PORCELÆN SELSKAB

  China

  Compania SEAMOUNT PORCELÆN SELSKAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla pentru iluminat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brilliantine, și street entertainment. Are sediul în Dongguan, China.

 2. VIDAL FABRIZIO E DEI ROSSI NICOLA E C. S.N.C.

  Italia

  Compania VIDAL FABRIZIO E DEI ROSSI NICOLA E C. S.N.C., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla pentru iluminat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass etching. Are sediul în Salzano, Italia.

 3. ANTONIO LOPEZ GARRIDO SA

  Spania

  Compania ANTONIO LOPEZ GARRIDO SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla pentru iluminat, și Sticla dubla pentru iluminat. Are sediul în Quart De Poblet, Spania.

 4. VETRO - POLSKA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania VETRO - POLSKA SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla pentru iluminat, și Sticla dubla pentru iluminat. Are sediul în Czeladz, Polonia.

 5. VETRERIA S. GIUSEPPE

  Italia

  Compania VETRERIA S. GIUSEPPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte plate din sticla si oglinzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla pentru iluminat, windows, și Sticla dubla pentru iluminat. Are sediul în Piombino Dese, Italia.

 6. ZHONGSHAN OUHE LIGHTING MANUFACTURING CO.,LTD

  China

  Compania ZHONGSHAN OUHE LIGHTING MANUFACTURING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla pentru iluminat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lighting. Are sediul în Zhongshan, China.

 7. ARTVETRO S.R.L.

  Italia

  Compania ARTVETRO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla pentru iluminat. Are sediul în Galbiate, Italia.

 8. GLOBAL HOLDINGS

  Egipt

  Compania GLOBAL HOLDINGS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla pentru iluminat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sweets on order. Are sediul în Cairo, Egipt.

 1. SHANGHAI BRITECH INDUSTRIAL CO., LTD.

  China

  Compania SHANGHAI BRITECH INDUSTRIAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla pentru iluminat. Are sediul în Shanghai, China.

 2. VETRERIA EFFETIEMME SNC DI ZANELLATO M. & C.

  Italia

  Compania VETRERIA EFFETIEMME SNC DI ZANELLATO M. & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla pentru iluminat, și Sticla dubla pentru iluminat. Are sediul în Scorze' (Ve), Italia.

 3. ZHEJIANG CONSIM TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania ZHEJIANG CONSIM TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla pentru iluminat. Are sediul în Wuyi, China.

 4. FABRICADOS DE CRISTAL S.L.

  Spania

 5. VETROFOND S.R.L.

  Italia

 6. FOSCARINI S.R.L.

  Italia

 7. LAMPISTERIA VALENCIANA SL

  Spania

 8. VOLENO FELICE S.R.L.

  Italia

 9. CO.RO.TRE. ( S.N.C. )

  Italia

 10. HUTA SZKLA KAROLINA WOJCIECH ROZALSKI FILIP ROZALSKI KAROLINA CHOINSKA

  Polonia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit