• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sponsorizare

Rezultate pentru

Sponsorizare - Import export

 1. ADEVOLUTION S.L.

  Spania

  Compania ADEVOLUTION S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sponsorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing, communication agency, și Marketing. Are sediul în Las Palmas, Spania.

 2. CHERIPARIS

  Franta

  Compania CHERIPARIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sponsorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile social welfare office. Are sediul în Paris, Franta.

 3. TRADEMACHINES

  Germania

  Compania TRADEMACHINES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sponsorizare. Are sediul în Berlino, Germania.

 4. B + G & PARTNERS SA

  Elvetia

  Compania B + G & PARTNERS SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editare de publicitate - conceptie si realizare, Sponsorizare, Conceptie si realizare de campanii publicitare, Editare de publicitate - conceptie si realizare, Sponsorizare, și Conceptie si realizare de campanii publicitare. Are sediul în Montreux, Elvetia.

 5. FREAKKICK

  Franta

  Compania FREAKKICK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sponsorizare, Marketing sportiv, Sponsorizare, și Marketing sportiv. Are sediul în Clichy, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SIR COMMUNICATIEMANAGEMENT B.V.

  Olanda

  Compania SIR COMMUNICATIEMANAGEMENT B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Conceptie si realizare de campanii publicitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de publicitate, Sponsorizare, Agentii de publicitate, și Sponsorizare. Are sediul în Enschede, Olanda.

 2. FIRST PRO LTD

  Regatul Unit

  Compania FIRST PRO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sponsorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sponsoring and sponsor finding, și marketing services. Are sediul în Londra, Regatul Unit.

 3. KINETIC WORLDWIDE LIMITED

  Regatul Unit

  Compania KINETIC WORLDWIDE LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Conceptie si realizare de campanii publicitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de publicitate, Sponsorizare, Agentii de publicitate, și Sponsorizare. Are sediul în Harrogate, Regatul Unit.

 4. COPLAN GESELLSCHAFT FÜR COMMUNICATION MBH

  Germania

  Compania COPLAN GESELLSCHAFT FÜR COMMUNICATION MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Editare de publicitate - conceptie si realizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sponsorizare, și Sponsorizare. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 5. REPUBLICA GRUPPEN A/S

  Danemarca

  Compania REPUBLICA GRUPPEN A/S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sponsorizare, și Sponsorizare. Are sediul în Kobenhavn, Danemarca.

 1. GREY HEALTHCARE GMBH

  Germania

  Compania GREY HEALTHCARE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sponsorizare, și Sponsorizare. Are sediul în Köln, Germania.

 2. GALLUP A/S

  Danemarca

  Compania GALLUP A/S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sponsorizare, și Sponsorizare. Are sediul în Koebenhavn Oe, Danemarca.

 1. AGENCE GOOGLE ADS PARIS

  Franta

  Compania AGENCE GOOGLE ADS PARIS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Sponsorizare. Are sediul în Paris, Franta.

 2. IFM MEDIENANALYSE GMBH

  Germania

  Compania IFM MEDIENANALYSE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sponsorizare, Marketing - cercetari, Sponsorizare, și Marketing - cercetari. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 3. SWT SPERL WERBE-TEAM GMBH

  Germania

  Compania SWT SPERL WERBE-TEAM GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sponsorizare, și Sponsorizare. Are sediul în Weinstadt, Germania.

 4. WIGE MEDIA AG

  Germania

  Compania WIGE MEDIA AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sponsorizare, și Sponsorizare. Are sediul în Köln, Germania.

 5. G/B/O SALES COMMUNICATIONS GROUP GMBH

  Germania

  Compania G/B/O SALES COMMUNICATIONS GROUP GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sponsorizare, și Sponsorizare. Are sediul în Leonberg, Germania.

 6. NEXT COMMUNICATION SA

  Elvetia