• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sondaje comerciale si masurarea audientei

Rezultate pentru

Sondaje comerciale si masurarea audientei - Import export

 1. NEXO

  Spania

  Compania NEXO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaje comerciale si masurarea audientei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anchete speciale, Anchete comerciale si industriale, call center, Anchete speciale, și Anchete comerciale si industriale. Are sediul în Sevilla, Spania.

 2. ZUZU MARKETING

  Franta

  Compania ZUZU MARKETING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Paris, Franta.

 3. VITUAL-OFFICE

  Ucraina

  Compania VITUAL-OFFICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaje comerciale si masurarea audientei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - externalizare, call centre, commercial outsourcing services., și Secretariat - externalizare. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 4. DIRACT

  Belgia

  Compania DIRACT, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaje comerciale si masurarea audientei, telemarketing, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Gent, Belgia.

 5. CEYLAN MEDIKAL

  Turcia

  Compania CEYLAN MEDIKAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sterilizare si dezinfectie - materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaje comerciale si masurarea audientei, quality control, best price, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Samsun, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PUBLICITY LINE

  Belgia

  Compania PUBLICITY LINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing online. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, Sondaje comerciale si masurarea audientei, inlay, telemarketing, Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Wuustwezel, Belgia.

 2. EFIALIA GLOBAL S.L.

  Spania

  Compania EFIALIA GLOBAL S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaje comerciale si masurarea audientei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trade advice, drilling, și trading. Are sediul în Irun, Spania.

 3. DSF DEUTSCHES SPORTFERNSEHEN GMBH

  Germania

  Compania DSF DEUTSCHES SPORTFERNSEHEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de publicitate, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Agentii de publicitate, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Ismaning, Germania.

 4. SALES DRIVE LIMITED

  Regatul Unit

  Compania SALES DRIVE LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaje comerciale si masurarea audientei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile telemarketing. Are sediul în Oxford, Regatul Unit.

 5. PHONETICA S.P.A.

  Italia

  Compania PHONETICA S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Paderno Dugnano, Italia.

 1. SKILLTELLIGENCE SP Z.O.O.

  Polonia

  Compania SKILLTELLIGENCE SP Z.O.O., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 2. YOUR COMPANY REPRESENTATIVE

  Italia

  Compania YOUR COMPANY REPRESENTATIVE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Pescia, Italia.

 1. OPERA NETCENTER S.R.L.

  Italia

  Compania OPERA NETCENTER S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaje comerciale si masurarea audientei, Call center-uri, Sondaje comerciale si masurarea audientei, și Call center-uri. Are sediul în ROMA, Italia.

 2. AGENTEL S.R.L. UNIPERSONALE

  Italia

  Compania AGENTEL S.R.L. UNIPERSONALE, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaje comerciale si masurarea audientei, Call center-uri, Sondaje comerciale si masurarea audientei, și Call center-uri. Are sediul în Cassola, Italia.

 3. IDEACALL S.R.L.

  Italia

  Compania IDEACALL S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Corsico, Italia.

 4. MARKA RESEARCH S.R.L.

  Italia

  Compania MARKA RESEARCH S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Milano, Italia.

 5. RO & RO PROMOTION S.R.L.

  Italia

  Compania RO & RO PROMOTION S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Turate, Italia.

 6. AUSER CAMUNO-SEBINO

  Italia

  Compania AUSER CAMUNO-SEBINO, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Pisogne, Italia.

 7. EFFETRE S.R.L.

  Italia

  Compania EFFETRE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Milano, Italia.

 8. CENTRO VENETO SERVIZI S.R.L.

  Italia

  Compania CENTRO VENETO SERVIZI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Padova, Italia.

 1. LA LOMBARDA DISTRIBUTORI S.R.L.

  Italia

  Compania LA LOMBARDA DISTRIBUTORI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Viadana, Italia.

 2. CALL ME S.R.L.S. S.R.L.S.

  Italia

  Compania CALL ME S.R.L.S. S.R.L.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Rignano Sull'arno, Italia.

 3. KEY PEOPLE S.R.L.

  Italia

  Compania KEY PEOPLE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Milano, Italia.

 4. NEW COM S.R.L.

  Italia

  Compania NEW COM S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Quarto, Italia.

 5. MAGICALL S.R.L.

  Italia

  Compania MAGICALL S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în San Benedetto Del Tronto, Italia.

 6. SOFRES COMMUNICATION

  Franta

  Compania SOFRES COMMUNICATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaje comerciale si masurarea audientei, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Montrouge, Franta.

 7. T - LINE S.R.L.

  Italia

  Compania T - LINE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaje comerciale si masurarea audientei, Call center-uri, Sondaje comerciale si masurarea audientei, și Call center-uri. Are sediul în Roma, Italia.

 8. IMPROVE S.R.L.

  Italia

  Compania IMPROVE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Como, Italia.

 9. PEOPLE S.R.L.

  Italia

  Compania PEOPLE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Aversa, Italia.

 10. PADOVANI SERVICE

  Italia

  Compania PADOVANI SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaje comerciale si masurarea audientei, Call center-uri, Sondaje comerciale si masurarea audientei, și Call center-uri. Are sediul în Roma, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit