• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sondaje comerciale si masurarea audientei

Rezultate pentru

Sondaje comerciale si masurarea audientei - Import export

 1. NEXO

  Spania

  Compania NEXO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaje comerciale si masurarea audientei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anchete speciale, Anchete comerciale si industriale, call center, Anchete speciale, și Anchete comerciale si industriale. Are sediul în Sevilla, Spania.

 2. ZUZU MARKETING

  Franta

  Compania ZUZU MARKETING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Paris, Franta.

 3. VITUAL-OFFICE

  Ucraina

  Compania VITUAL-OFFICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaje comerciale si masurarea audientei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - externalizare, call centre, commercial outsourcing services., și Secretariat - externalizare. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 4. DSF DEUTSCHES SPORTFERNSEHEN GMBH

  Germania

  Compania DSF DEUTSCHES SPORTFERNSEHEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de publicitate, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Agentii de publicitate, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Ismaning, Germania.

 5. CHINA MALL

  China

  Compania CHINA MALL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Wuhan, China.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DIRACT

  Belgia

  Compania DIRACT, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaje comerciale si masurarea audientei, telemarketing, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Gent, Belgia.

 2. SALES DRIVE LIMITED

  Regatul Unit

  Compania SALES DRIVE LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaje comerciale si masurarea audientei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile telemarketing. Are sediul în Oxford, Regatul Unit.

 3. CEYLAN MEDIKAL

  Turcia

  Compania CEYLAN MEDIKAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sterilizare si dezinfectie - materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaje comerciale si masurarea audientei, quality control, best price, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Samsun, Turcia.

 4. EFIALIA GLOBAL S.L.

  Spania

  Compania EFIALIA GLOBAL S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaje comerciale si masurarea audientei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trade advice, drilling, și trading. Are sediul în Irun, Spania.

 5. PUBLICITY LINE

  Belgia

  Compania PUBLICITY LINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing online. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, Sondaje comerciale si masurarea audientei, inlay, telemarketing, Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Wuustwezel, Belgia.

 1. JQX ELECTRONIC GROUP LIMITED

  China

  Compania JQX ELECTRONIC GROUP LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaje comerciale si masurarea audientei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mobile phone accessories. Are sediul în Guznagzhou, China.

 2. SKILLTELLIGENCE SP Z.O.O.

  Polonia

  Compania SKILLTELLIGENCE SP Z.O.O., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 1. OPERA NETCENTER S.R.L.

  Italia

  Compania OPERA NETCENTER S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaje comerciale si masurarea audientei, Call center-uri, Sondaje comerciale si masurarea audientei, și Call center-uri. Are sediul în ROMA, Italia.

 2. MARKA RESEARCH S.R.L.

  Italia

  Compania MARKA RESEARCH S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Milano, Italia.

 3. EFFETRE S.R.L.

  Italia

  Compania EFFETRE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Milano, Italia.

 4. PEOPLE S.R.L.

  Italia

  Compania PEOPLE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Aversa, Italia.

 5. YOUR COMPANY REPRESENTATIVE

  Italia

  Compania YOUR COMPANY REPRESENTATIVE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Pescia, Italia.

 6. PHONETICA S.P.A.

  Italia

  Compania PHONETICA S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Paderno Dugnano, Italia.

 7. AGENTEL S.R.L. UNIPERSONALE

  Italia

  Compania AGENTEL S.R.L. UNIPERSONALE, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaje comerciale si masurarea audientei, Call center-uri, Sondaje comerciale si masurarea audientei, și Call center-uri. Are sediul în Cassola, Italia.

 8. IDEACALL S.R.L.

  Italia

  Compania IDEACALL S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Corsico, Italia.

 1. T - LINE S.R.L.

  Italia

  Compania T - LINE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaje comerciale si masurarea audientei, Call center-uri, Sondaje comerciale si masurarea audientei, și Call center-uri. Are sediul în Roma, Italia.

 2. AUSER CAMUNO-SEBINO

  Italia

  Compania AUSER CAMUNO-SEBINO, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Pisogne, Italia.

 3. CALL ME S.R.L.S. S.R.L.S.

  Italia

  Compania CALL ME S.R.L.S. S.R.L.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Rignano Sull'arno, Italia.

 4. MAGICALL S.R.L.

  Italia

  Compania MAGICALL S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în San Benedetto Del Tronto, Italia.

 5. IMPROVE S.R.L.

  Italia

  Compania IMPROVE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Como, Italia.

 6. NEW COM S.R.L.

  Italia

  Compania NEW COM S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Quarto, Italia.

 7. RO & RO PROMOTION S.R.L.

  Italia

  Compania RO & RO PROMOTION S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Turate, Italia.

 8. LA LOMBARDA DISTRIBUTORI S.R.L.

  Italia

  Compania LA LOMBARDA DISTRIBUTORI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing in medii sociale, Sondaje comerciale si masurarea audientei, Marketing in medii sociale, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Viadana, Italia.

 9. SOFRES COMMUNICATION

  Franta

  Compania SOFRES COMMUNICATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaje comerciale si masurarea audientei, și Sondaje comerciale si masurarea audientei. Are sediul în Montrouge, Franta.

 10. SCANMARKETING GMBH

  Germania

  Compania SCANMARKETING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaje comerciale si masurarea audientei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anchete comerciale, și Anchete comerciale. Are sediul în Deißlingen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit