• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • slepuri - constructie

Rezultate pentru

Slepuri - constructie - Import export

 1. REITER BAU & FENSTER GMBH

  Austria

  Compania REITER BAU & FENSTER GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Slepuri - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air and helium gas balloons, și property leasing for businesses. Are sediul în Koppl, Austria.

 2. STELLA DI ARGIRÒ ADRIANO S.A.S.

  Italia

  Compania STELLA DI ARGIRÒ ADRIANO S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Slepuri - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile digging and demolitions, și maintenance and restructuring works. Are sediul în Aosta, Italia.

 3. SEAREM SP. Z O.O. BUDOWA I REMONTY STATKOW. KONSTRUKCJE STALOWE

  Polonia

  Compania SEAREM SP. Z O.O. BUDOWA I REMONTY STATKOW. KONSTRUKCJE STALOWE, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - constructie, Slepuri - constructie, Santiere navale - reparatii si intretinere, Nave - constructie, Slepuri - constructie, Santiere navale - reparatii si intretinere, și painting. Are sediul în Szczecin, Polonia.

 4. MNF LOGISTIC CONSTRUCT SRL

  Romania

  Compania MNF LOGISTIC CONSTRUCT SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Slepuri - constructie. Are sediul în Bucharest, Romania.

 5. PLANAS INVEST

  Spania

  Compania PLANAS INVEST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Slepuri - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building construction. Are sediul în Santa Coloma De Farners, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ETABLISSEMENTS ROUSSEAU

  Franta

  Compania ETABLISSEMENTS ROUSSEAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Slepuri - constructie, și Slepuri - constructie. Are sediul în Veneux-Les-Sablons, Franta.

 2. DESARROLLO TECNICAS INDUSTRIALES DE GALICIA SA

  Spania

  Compania DESARROLLO TECNICAS INDUSTRIALES DE GALICIA SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Slepuri - constructie, și Slepuri - constructie. Are sediul în Valdoviño, Spania.

 3. GARRIGA CUSELL SOCIEDAD LIMITADA.

  Spania

  Compania GARRIGA CUSELL SOCIEDAD LIMITADA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Slepuri - constructie, și Slepuri - constructie. Are sediul în Calonge, Spania.

 4. FORUM MARINE SOLE PARTNER LTD

  Grecia

  Compania FORUM MARINE SOLE PARTNER LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Slepuri - constructie. Are sediul în Attica, Grecia.