• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sisteme ultrasunete - transformarea plasticului

Rezultate pentru

Sisteme ultrasunete - transformarea plasticului - Import export

 1. WEBER ULTRASONICS AG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WEBER ULTRASONICS AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de decupat cu ultrasunete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Ultrasonic components, Consulting for ultrasonic technology, Development of ultrasonic technology, Ultrasonic disintegrators, ultrasound welders, Ultrasonic welding of plastics, Ultrasonic transducers, și Cleaning generators. Are sediul în Karlsbad, Germania.

 2. EUROSONIC ULTRASCHALL GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EUROSONIC ULTRASCHALL GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de decupat cu ultrasunete, Development of ultrasonic technology, Ultrasonic generators, Ultrasonic components, Aparate de decupat cu ultrasunete, Consulting for ultrasonic technology, Ultrasonic devices for processing plastics, Hand-operated ultrasonic welding equipment, și Ultrasonic sonotrodes for plastic technology. Are sediul în Keltern, Germania.

 3. TELSONIC AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania TELSONIC AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. Are sediul în Bronschhofen, Elvetia.

 4. KVT BIELEFELD GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KVT BIELEFELD GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 5. HTP EUROPE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania HTP EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc si plastic - prelucrare, Injectarea cauciucului si a plasticului, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport, Plastic - produse pentru industria mobilei, Plastic - produse pentru industria confectiilor, Plastic - produse pentru industria electrica, Plastic - produse pentru industria electronica, și Plastic - produse pentru industria jucariiilor. Are sediul în Dottignies, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HELM - SONOTRODENBAU INH. ERIK HELM

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HELM - SONOTRODENBAU INH. ERIK HELM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. Are sediul în Schaafheim, Germania.

 2. SONIC POWER GMBH CO & KG

  Germania

  Compania SONIC POWER GMBH CO & KG, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de decupat cu ultrasunete, sonotrodes, ultrasound equipment, Ultrasonic generators, și Aparate de decupat cu ultrasunete. Are sediul în Bredstedt, Germania.

 3. EMSFINISHING KUYUMCU MAKINA IMALAT VE SATIŞI

  Turcia

  Compania EMSFINISHING KUYUMCU MAKINA IMALAT VE SATIŞI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, drawing and stringing machines for jewellers and silversmiths, systems and machinery for polishing metals, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, și supplies for systems and equipment for foundries. Are sediul în Bahçelievler / Istanbul, Turcia.

 4. HERRMANN ULTRASCHALLTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HERRMANN ULTRASCHALLTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ultrasound welding, Ultrasonic cutting machines, ultrasound welding machines for plastics, și sonotrodes. Are sediul în Karlsbad, Germania.

 5. TIERRA TECH GMBH

  Germania

  Compania TIERRA TECH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. SONIKEL ULTRASONICS CO. LTD.

  Turcia

  Compania SONIKEL ULTRASONICS CO. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de decupat cu ultrasunete, Ultrasonic welding services, Ultrasonic generators, Aparate de decupat cu ultrasunete, și ultrasonic devices. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. ELKATEK UG & CO. KG

  Germania

  Compania ELKATEK UG & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. Are sediul în Heppenheim, Germania.

 1. KLN ULTRASCHALL AG

  Germania

  Compania KLN ULTRASCHALL AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Welding equipment for plastics, Equipment for ultrasonic washing, Machines, custom-built, și sonotrodes. Are sediul în Heppenheim, Germania.

 2. MELVSELLS LLC

  Statele Unite ale Americii

  Compania MELVSELLS LLC, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiologie medicala - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale medicale, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Materiale medicale, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, și fibre optic video-endoscopy. Are sediul în Indiana, Statele Unite ale Americii.

 3. FIG PLÁSTICOS

  Portugalia

  Compania FIG PLÁSTICOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Extrudarea cauciucului si a plasticului, Plastic injection, Injectarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, și Extrudarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Zona Industrial En 1 Norte, Portugalia.

 4. KLIPPEL-ULTRASCHALLTECHNIK E.K.

  Germania

  Compania KLIPPEL-ULTRASCHALLTECHNIK E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. SARL ALGERIENNE GEOMEMBRANE MECHRI

  Algeria

  Compania SARL ALGERIENNE GEOMEMBRANE MECHRI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. Are sediul în Alger, Algeria.

 6. JEKEN ULTRASONIC CLEANER

  China

  Compania JEKEN ULTRASONIC CLEANER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ultrasonic devices, și Ultrasonic components. Are sediul în Dongguan, China.

 7. MIRTEST ULTRASONIC LTD.STI

  Turcia

  Compania MIRTEST ULTRASONIC LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. SONIMAT

  Franta

  Compania SONIMAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de decupat cu ultrasunete, ultrasound welding, ultrasound welding machines for plastics, și Aparate de decupat cu ultrasunete. Are sediul în Lencloître, Franta.

 1. CETECH CLAUS ERB ELEKTROTECHNIK

  Germania

  Compania CETECH CLAUS ERB ELEKTROTECHNIK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masura - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, radar, fuel level sensors, capacitive, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, și Float switches. Are sediul în Neuhof, Germania.

 2. GRAVEURBETRIEB LEONHARDT

  Germania

  Compania GRAVEURBETRIEB LEONHARDT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gravarea metalelor - masini-unelte, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Gravarea metalelor - masini-unelte, systems and machinery for engraving metals, quick prototyping, și Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. Are sediul în Hochdorf, Germania.

 3. AHINDUSTRY.COM

  Germania

  Compania AHINDUSTRY.COM, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. Are sediul în Bad Soden Salmünster, Germania.

 4. SOLTEC ®

  Italia

  Compania SOLTEC ®, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile piezo-electric ultrasound. Are sediul în Milano, Italia.

 5. TAO TECHNOLOGIES GMBH

  Germania

  Compania TAO TECHNOLOGIES GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Mecanica generala - cu materialele clientului, Import-export de masini-unelte, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Mecanica generala - cu materialele clientului, și Import-export de masini-unelte. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 6. SEWING-HF-TECHNIK

  Germania

  Compania SEWING-HF-TECHNIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Robinetarie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - utilaje industriale, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Materiale plastice - utilaje industriale, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, și Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Bickhusen, Germania.

 7. RINCO ULTRASONICS GMBH

  Germania

  Compania RINCO ULTRASONICS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Mecanica generala - cu materialele clientului, Import-export de masini-unelte, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Mecanica generala - cu materialele clientului, și Import-export de masini-unelte. Are sediul în Straubenhardt, Germania.

 8. SWISS - SONIC JÜRG BERNET

  Elvetia

  Compania SWISS - SONIC JÜRG BERNET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru modelarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudare si brazare - aparate si materiale, Materiale plastice - utilaje industriale, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Sudare si brazare - aparate si materiale, Materiale plastice - utilaje industriale, Sudarea materialelor plastice - utilaje, și Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. Are sediul în Arbon, Elvetia.

 9. WITTMANN GES.

  Austria

  Compania WITTMANN GES., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - utilaje industriale, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Curatare industriala - masini, Materiale plastice - utilaje industriale, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, și Curatare industriala - masini. Are sediul în Wien, Austria.

 10. SCHMITT ULTRASCHALLTECHNIK

  Germania

  Compania SCHMITT ULTRASCHALLTECHNIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Curatare industriala - masini, Aparate si instrumente stiintifice, Sudarea materialelor plastice - utilaje, Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului, Curatare industriala - masini, și Aparate si instrumente stiintifice. Are sediul în Mühlheim-Lämmerspiel, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit