• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sisteme pentru incinte albe si procedee

Rezultate pentru

Sisteme pentru incinte albe si procedee - Import export

 1. WEISS UMWELTTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WEISS UMWELTTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme pentru incinte albe si procedee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare industriale, Automotive test benches and brake test benches, steam sterilisers, Cuptoare industriale, Air-conditioning systems for IT systems, Climatic chambers, Climatic testing in climatic chambers, Climatic chambers, și corrosion tests. Are sediul în Reiskirchen, Germania.

 2. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarii profesionale - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brutărie - Maşini şi echipament, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Magazine - amenajare, Sisteme pentru incinte albe si procedee, brutărie - Maşini şi echipament, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Magazine - amenajare, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Paris, Franta.

 3. PUREVER TECH

  Portugalia

  Compania PUREVER TECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Nelas, Portugalia.

 4. BELENOS GMBH

  Austria

  Compania BELENOS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Wien, Austria.

 5. CANAL 3 SRL

  Italia

  Compania CANAL 3 SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme pentru incinte albe si procedee, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, air ducting, ducts, Sisteme pentru incinte albe si procedee, și Climatizare, aerisire si ventilare - materiale. Are sediul în San Bonifacio, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BECKER MEDICAL-SODIPRHO

  Franta

  Compania BECKER MEDICAL-SODIPRHO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de material medico-chirurgical, Sterilizare si dezinfectie - materiale medicale, Sisteme pentru incinte albe si procedee, surgical furniture, Import-export de material medico-chirurgical, Sterilizare si dezinfectie - materiale medicale, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Strasbourg, Franta.

 2. CRAC, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania CRAC, SPOL. S R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme pentru incinte albe si procedee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clean rooms, Cleanroom Solution, hvac design, și sterile rooms. Are sediul în Prague, Republica Ceha.

 3. IPHCON GMBH

  Germania

  Compania IPHCON GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme pentru incinte albe si procedee, air conditioning systems, air conditioning systems for sterile rooms, air conditioning system filters, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Fulda, Germania.

 4. O+R (OPLUSR)

  Belgia

  Compania O+R (OPLUSR), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Montigny-Le-Tilleul, Belgia.

 5. ONI -WÄRMETRAFO GMBH

  Germania

  Compania ONI -WÄRMETRAFO GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme pentru incinte albe si procedee, Retratarea apei - material si instalatii, heat regeneration systems, Sisteme pentru incinte albe si procedee, air conditioning and ventilation systems for buildings, și Retratarea apei - material si instalatii. Are sediul în Lindlar, Germania.

 1. UAB "CLEAN SOLUTIONS"

  Lituania

  Compania UAB "CLEAN SOLUTIONS", este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme pentru incinte albe si procedee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cleaning services for banks, cleaning, cleaning services for institutions, și cleaning services for gyms. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 2. ALPHA IONSTATEX GMBH

  Germania

  Compania ALPHA IONSTATEX GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ionizarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Ionizarea aerului - aparate si instalatii, air freshening devices, room air conditioning, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Offenbach, Germania.

 1. THT SRL

  Italia

  Compania THT SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Milano, Italia.

 2. EUROFLUX

  Franta

  Compania EUROFLUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme pentru incinte albe si procedee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clean rooms, Stretch ceiling for clean rooms, și white and sterile chambers. Are sediul în Ballainvilliers, Franta.

 3. ONFAB LTD

  Regatul Unit

  Compania ONFAB LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Cheshire, Regatul Unit.

 4. MAX PETEK REINRAUMTECHNIK

  Germania

  Compania MAX PETEK REINRAUMTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme pentru incinte albe si procedee, Processing of plastics, Sisteme pentru incinte albe si procedee, special purpose chains, și white chambers. Are sediul în Radolfzell, Germania.

 5. ENVIFLEX

  Republica Ceha

  Compania ENVIFLEX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în České Budějovice, Republica Ceha.

 6. CONNECT 2 CLEANROOMS

  Regatul Unit

  Compania CONNECT 2 CLEANROOMS, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Lancaster,, Regatul Unit.

 7. GÖTTFERT WERKSTOFF - PRÜFMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania GÖTTFERT WERKSTOFF - PRÜFMASCHINEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea si reglarea debitului si a fluxului - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme pentru incinte albe si procedee, test instruments for the plastics industry, flowmeters, rheology, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Buchen, Germania.

 8. ROOM WHITE INSTALACIONES S.L.

  Spania

  Compania ROOM WHITE INSTALACIONES S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme pentru incinte albe si procedee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refrigerated warehouses for storing merchandise. Are sediul în Avila, Spania.

 1. SCHOPPMANN OBJEKTEINRICHTUNGEN GMBH

  Germania

  Compania SCHOPPMANN OBJEKTEINRICHTUNGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Climatizare, aerisire si ventilare - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Materiale plastice - produse pentru constructii, Tratarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, și Materiale plastice - produse pentru constructii. Are sediul în Schwerte, Germania.

 2. SIT SYSTEM INTEGRATION TECHNOLOGY AG

  Elvetia

  Compania SIT SYSTEM INTEGRATION TECHNOLOGY AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - productie si distributie, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Tratarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Apa - productie si distributie, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Tratarea aerului - aparate si instalatii, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Montlingen, Elvetia.

 3. TSE SYSTEME GMBH

  Germania

  Compania TSE SYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Climatizare, aerisire si ventilare - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, Produse farmaceutice, Tratarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, și Produse farmaceutice. Are sediul în Moos, Germania.

 4. LOEMAT GMBH

  Germania

  Compania LOEMAT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - productie si distributie, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Tratarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Apa - productie si distributie, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Tratarea aerului - aparate si instalatii, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. MELAPHONE

  Regatul Unit

  Compania MELAPHONE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH

  Germania

  Compania CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Schimbatoare de caldura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Tratarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, și Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 7. RHEOTEST MEDINGEN GMBH

  Germania

  Compania RHEOTEST MEDINGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme pentru incinte albe si procedee, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, și Masurarea si reglarea presiunii - aparate si instrumente. Are sediul în Ottendorf-Okrilla, Germania.

 8. BSR INGENIEUR-BÜRO

  Germania

  Compania BSR INGENIEUR-BÜRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Schimbatoare de caldura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Tratarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Tratarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, și Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. Are sediul în Oberhausen-Rheinhausen, Germania.

 9. CONNECT 2 CLEANROOMS

  Germania

  Compania CONNECT 2 CLEANROOMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - productie si distributie, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Tratarea aerului - aparate si instalatii, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Apa - productie si distributie, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Tratarea aerului - aparate si instalatii, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 10. INGO GEIGER

  Germania

  Compania INGO GEIGER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea aerului - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme pentru incinte albe si procedee, Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, Produse farmaceutice, Sisteme pentru incinte albe si procedee, Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, și Produse farmaceutice. Are sediul în Salach, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Sisteme pentru incinte albe si procedee - Import export

Număr de rezultate

264 Intreprinderile