• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement

Rezultate pentru

Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement - Import export

 1. INTERMER SA

  Franta

  Compania INTERMER SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si sisteme de arimaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vele si accesorii, Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement, Suprastructura de punte, Vele si accesorii, Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement, și Suprastructura de punte. Are sediul în Saint Martin De Crau, Franta.

 2. NAUTI SERVICES

  Franta

  Compania NAUTI SERVICES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în marseille, Franta.

 3. MICROSISTEMI SRL

  Italia

  Compania MICROSISTEMI SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, environmental monitoring, remote monitoring systems, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Terni (Tr), Italia.

 4. PIXSYS SRL

  Italia

  Compania PIXSYS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament electronic pentru nave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement, Electronice pentru aviatie, Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement, și Electronice pentru aviatie. Are sediul în Pianiga (Ve), Italia.

 5. GITRONICA SRL

  Italia

  Compania GITRONICA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament electronic pentru nave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement, Electronice pentru aviatie, Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement, și Electronice pentru aviatie. Are sediul în Montelupone (Mc), Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. WESTERN MARINE LIMITED

  Irlanda

  Compania WESTERN MARINE LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, și Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Dalkey, Irlanda.

 2. TECNOVOX S.R.L.

  Italia

  Compania TECNOVOX S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament electronic pentru nave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electronice pentru aviatie, Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement, Electronice pentru aviatie, și Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Alessandria (Al), Italia.

 3. TURKISH SEA LINES

  Turcia

  Compania TURKISH SEA LINES, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Mugla, Turcia.

 4. SENZOR, S.R.O. ICO 31687482

  Slovacia

  Compania SENZOR, S.R.O. ICO 31687482, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement, și Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Kosice-Stare Mesto, Slovacia.

 5. KONTIZAS EMMANUEL S. & CO E.E.

  Grecia

  Compania KONTIZAS EMMANUEL S. & CO E.E., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement, și Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Piraeus, Grecia.

 1. MAP MARINE

  Franta

  Compania MAP MARINE, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement, și Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Marseille, Franta.

 2. MEDITERRANNEENNE ELECTRICITE ELECTRONIQUE ELECTROTECHNIQUE

  Franta

  Compania MEDITERRANNEENNE ELECTRICITE ELECTRONIQUE ELECTROTECHNIQUE, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement, și Sistem electronic pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Marseille, Franta.

 1. CBE S.R.L.

  Italia

 2. INTRANSMASH ENGINEERING A D

  Bulgaria

 3. A.I.D.A. AUDIO KFT

  Ungaria

 4. RADIO HOLLAND PORTUGAL-SOCIEDADE DE ELECTRONICA MARITIMA, S.A.

  Portugalia

 5. AUTOLIV KLE SA

  Spania

 6. SODAPEM

  Franta