• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sine de glisare pentru sertare

Rezultate pentru

Sine de glisare pentru sertare - Import export

 1. SCHOCK GROUP

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SCHOCK GROUP, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sine din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sine de glisare pentru sertare, Telescopic rails, Assemblies, Assembly production, Ball guides, Plastic injection-moulded parts, Powder coatings, Injection-moulded parts, și special profiles. Are sediul în Urbach, Germania.

 2. M-DREI GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania M-DREI GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sine de glisare pentru sertare. Are sediul în Garching, Germania.

 3. BAKRAY MOBILYA EKIPMANLARI

  Turcia

  Compania BAKRAY MOBILYA EKIPMANLARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sine de glisare pentru sertare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile upholstery for furnishings, și felts for furnishing. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. JEWA PROFI-MASSMÖBEL GMBH

  Austria

  Compania JEWA PROFI-MASSMÖBEL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sine de glisare pentru sertare. Are sediul în Mieders, Austria.

 5. AYSAM MOBILYA GERECLERI LTD STI

  Turcia

  Compania AYSAM MOBILYA GERECLERI LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sine de glisare pentru sertare. Are sediul în Kayseri, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HANDELSVERTRETUNGEN BLÖMELING INH. SABINE BLÖMELING

  Germania

  Compania HANDELSVERTRETUNGEN BLÖMELING INH. SABINE BLÖMELING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sine de glisare pentru sertare. Are sediul în Pulheim, Germania.

 2. Z.H.U. ALAN SP.Z O.O SP.K.

  Polonia

  Compania Z.H.U. ALAN SP.Z O.O SP.K., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - designer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sine de glisare pentru sertare, Sine de glisare pentru sertare, laminated kitchen counter top, chests of drawers, și furniture accessories. Are sediul în Bydgoszcz, Polonia.

 3. HOUBEN OHG

  Germania

  Compania HOUBEN OHG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sine de glisare pentru sertare. Are sediul în Lage, Germania.

 4. CHAMBRELAN

  Franta

  Compania CHAMBRELAN, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sine de glisare pentru sertare, Sine de glisare pentru sertare, zippers, și wings. Are sediul în Le Havre Cedex, Franta.

 5. HASENKOPF HOLZ UND KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HASENKOPF HOLZ UND KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sine de glisare pentru sertare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile work counters. Are sediul în Mehring, Germania.

 1. CEFEX FURNITURE HARDWARE & ACCESSORIES

  Turcia

  Compania CEFEX FURNITURE HARDWARE & ACCESSORIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Balamale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sine de glisare pentru sertare, hinges for doors and windows, Door knobs, Sine de glisare pentru sertare, și doorstops. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. CHAOLI HARDWARE PRODUCTS FACTORY

  China

  Compania CHAOLI HARDWARE PRODUCTS FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sine de glisare pentru sertare. Are sediul în Foshan, China.

 1. MERZ-MEYER A.G.

  Elvetia

  Compania MERZ-MEYER A.G., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, Sine de glisare pentru sertare, Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, și Sine de glisare pentru sertare. Are sediul în Sankt Margrethen, Elvetia.

 2. CHINA KINGRAIL HARDWARE MANUFACTURER

  China

  Compania CHINA KINGRAIL HARDWARE MANUFACTURER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sine de glisare pentru sertare. Are sediul în Dongguan City, China.

 3. SLIDE-MAKER EXPORT CORP.

  Taiwan (ROC)

  Compania SLIDE-MAKER EXPORT CORP., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sine de glisare pentru sertare. Are sediul în Taichung City, Taiwan (ROC).

 4. ALHAMBRAGRANADA.IT

  Olanda

  Compania ALHAMBRAGRANADA.IT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sine de glisare pentru sertare. Are sediul în Breda, Olanda.

 5. SPICHTIG AG, KUNSTSTOFFWERK, STEINEN

  Elvetia

  Compania SPICHTIG AG, KUNSTSTOFFWERK, STEINEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sine de glisare pentru sertare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si cuve din plastic, Cutii de scrisori, Tavi si cuve din plastic, și Cutii de scrisori. Are sediul în Steinen, Elvetia.

 6. TAIMING ENTERPRISE HOLDING CO., LTD.

  China

  Compania TAIMING ENTERPRISE HOLDING CO., LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Sine de glisare pentru sertare. Are sediul în Shunde, Guangdong, China.

 7. CHAMBRELAN LTD

  Regatul Unit

  Compania CHAMBRELAN LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sine de glisare pentru sertare, și Sine de glisare pentru sertare. Are sediul în Chipping Norton, Regatul Unit.

 8. CHAMBRELAN

  Republica Ceha

  Compania CHAMBRELAN, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sine de glisare pentru sertare, și Sine de glisare pentru sertare. Are sediul în Praha 8 Karlín, Republica Ceha.

 1. CHAMBRELAN BV

  Olanda

  Compania CHAMBRELAN BV, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sine de glisare pentru sertare, și Sine de glisare pentru sertare. Are sediul în Venlo, Olanda.

 2. KLEIN IBERICA SA

  Spania

  Compania KLEIN IBERICA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sine de glisare pentru sertare, și Sine de glisare pentru sertare. Are sediul în Montcada I Reixac, Spania.

 3. ADSER - ADMINISTRACAO, SERVICOS E REPRESENTACOES, LDA

  Portugalia

 4. ERNST MAIR-ZEININGER GMBH

  Austria

Găsiți devize pentru