• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sfecla rosie

Rezultate pentru

Sfecla rosie - Import export

 1. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume proaspete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sfecla rosie, Fructe, Fructe si legume - import-export, Alimente - import-export, cabbage plants, fresh fruit, melon, vegetables, și turnips. Are sediul în Torres Novas, Portugalia.

 2. FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sfecla rosie, Fresh fruits and vegetables, carrots, PARSNIPS, Sfecla rosie, celery, turnips, și cardoons. Are sediul în Alboraya-Valencia, Spania.

 3. INTERNATIONAL TRADERS

  Egipt

  Compania INTERNATIONAL TRADERS, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume deshidratate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sfecla rosie, Citrice, fresh vegetables, olives, Sfecla rosie, și Citrice. Are sediul în Alexandria, Egipt.

 4. VERDUYN FRANCE

  Franta

  Compania VERDUYN FRANCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Sfecla rosie, Legume, radacini si tuberculi alimentari, carrots, celery, și Sfecla rosie. Are sediul în Phalempin, Franta.

 5. BTG BOUTHEGOURD

  Franta

  Compania BTG BOUTHEGOURD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sfecla rosie. Are sediul în St Benoit Sur Loire, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PB DIALOG

  Ucraina

  Compania PB DIALOG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume proaspete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sfecla rosie, carrots, Sfecla rosie, și onions. Are sediul în Kakhovka, Ucraina.

 2. WIELKOPOLSKA HODOWLA BURAKA CUKROWEGO SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania WIELKOPOLSKA HODOWLA BURAKA CUKROWEGO SP. Z O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sfecla rosie, Cereale si seminte, Sfecla rosie, și Cereale si seminte. Are sediul în Poznan, Polonia.

 3. GUT DUMMERSTORF GMBH

  Germania

  Compania GUT DUMMERSTORF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bovine, Sfecla rosie, Bovine, și Sfecla rosie. Are sediul în Dummerstorf, Germania.

 4. J.L. PRIESTLEY & CO. LTD

  Regatul Unit

  Compania J.L. PRIESTLEY & CO. LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume proaspete, Sfecla rosie, Legume proaspete, și Sfecla rosie. Are sediul în Sleaford, Regatul Unit.

 5. DE WULF AGRO

  Belgia

  Compania DE WULF AGRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sfecla rosie. Are sediul în Gembloux, Belgia.

 1. DUTCH FARMERS SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania DUTCH FARMERS SP. Z O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cereale si seminte, Sfecla rosie, Cereale si seminte, și Sfecla rosie. Are sediul în Stargard Szczecinski, Polonia.

 2. AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G.

  Germania

  Compania AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G., care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vaci de lapte, Ovine si caprine, Sfecla rosie, Vaci de lapte, Ovine si caprine, și Sfecla rosie. Are sediul în Mühlberg, Germania.

 1. STE BTG AGR I

  Franta

  Compania STE BTG AGR I, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sfecla rosie, și Sfecla rosie. Are sediul în St Benoit Sur Loire, Franta.

 2. SZILARD-3KERESKEDO SZOLGALTATO ES TERMELO BT

  Ungaria

  Compania SZILARD-3KERESKEDO SZOLGALTATO ES TERMELO BT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cereale si seminte, Sfecla rosie, Cereale si seminte, și Sfecla rosie. Are sediul în Hajduszoboszlo, Ungaria.

 3. BOVINAS SP. Z O.O. GOSPODARSTWO NASIENNO ROLNE

  Polonia

  Compania BOVINAS SP. Z O.O. GOSPODARSTWO NASIENNO ROLNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Sfecla rosie, Horticultura, și Sfecla rosie. Are sediul în Chodow, Polonia.

 4. CIXI LOTEK ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD

  Statele Unite ale Americii

  Compania CIXI LOTEK ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sfecla rosie. Are sediul în Cixi, Statele Unite ale Americii.

 5. STJÖRNUGRÍS HF

  Islanda

  Compania STJÖRNUGRÍS HF, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sfecla rosie, și Sfecla rosie. Are sediul în Reykjavík, Islanda.

 6. GARAWOL

  Regatul Unit

  Compania GARAWOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sfecla rosie. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 7. AGRARGENOSSENSCHAFT KRIPPEHNA EG

  Germania

 8. A.P.N. AGRARPRODUKTION NEBELTAL GMBH

  Germania

 1. S.I.D.E.SUP.

  Franta

 2. DANCKERT KROHN AS

  Norvegia

 3. NORMAN OLVERSON LIMITED

  Regatul Unit

 4. NAPLES INVESTISSEMENTS

  Franta

 5. STE TRAVAUX AGRIC RICHER FILS

  Franta

 6. MATROT U.K. LTD

  Regatul Unit

 7. LHOTE SA

  Franta

 8. SDAD COOP CATALANA Y SECCIO DE CREDIT DE RESPONSABILIDAD LIMITADA

  Spania

 9. SKANDIA OERREDEKSPORT A/S

  Danemarca

Găsiți devize pentru