• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sezlonguri

Rezultate pentru

Sezlonguri - Import export

 1. INPRINTMATTER

  Olanda

  Verified by europages badge

  You don't get a second chance to make a great first impression. It's vital that all your promotional materials are carefully made, right down to the smallest details. Whether it's an exhibition stand or banner, streamers, inflatable object or giant blow-up photo of your product to present your company. Create visuals, copies or inflatable items for your exhibitions? Print a giant photo or wall print ? We create superb XL prints in all shapes, 2D and 3D. We deliver worldwide.

 2. CUSTOM CRAFT LIMITED

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania CUSTOM CRAFT LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jucarii din lemn, Ambalaje din lemn, Sezlonguri, Servicii de ambalare, POS - promotii si animatori, Jucarii din lemn, wood displays, wooden signs, și Manufacturing of wooden packaging. Are sediul în Bournemouth, Regatul Unit.

 3. METALART GR LTD

  Grecia

  Compania METALART GR LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sezlonguri. Are sediul în Serres, Grecia.

 4. SHOP "DACHNIY MIR"

  Ucraina

  Compania SHOP "DACHNIY MIR", este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sezlonguri, rattan furniture, plastic furniture, și Sezlonguri. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 5. ATLANTIS OFFICE LTD

  Regatul Unit

  Compania ATLANTIS OFFICE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sezlonguri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bed furniture, și work table. Are sediul în Witham, ESSEX,, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CREATE YOUR STRANDKORB

  Germania

  Compania CREATE YOUR STRANDKORB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sezlonguri. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 2. DÖNMEZ SEZLONG

  Turcia

  Compania DÖNMEZ SEZLONG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sezlonguri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Umbrele de gradina, deckchairs, și Umbrele de gradina. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. PPI PLASTIC PRODUCTS INNOVATION GMBH & CO KG

  Austria

  Compania PPI PLASTIC PRODUCTS INNOVATION GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaun-balansoar pentru gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila si decoratiuni pentru gradina, Sezlonguri, Mobila si decoratiuni pentru gradina, și Sezlonguri. Are sediul în Ebensee, Austria.

 4. FURNISHINGS 2DAY

  Canada

  Compania FURNISHINGS 2DAY, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sezlonguri. Are sediul în Markham, Canada.

 5. AN HUI HUAYU CRAFTS GROUP CO.,LTD.

  China

  Compania AN HUI HUAYU CRAFTS GROUP CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sezlonguri. Are sediul în FUYANG, China.

 1. KORB GMBH SEEBAD HERINGSDORF & CO. BETRIEBS KG

  Germania

  Compania KORB GMBH SEEBAD HERINGSDORF & CO. BETRIEBS KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila si decoratiuni pentru gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sezlonguri, și Sezlonguri. Are sediul în Ostseebad Heringsdorf, Germania.

 2. MERDEF MOBILYA TURZ SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania MERDEF MOBILYA TURZ SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sezlonguri. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. FUTURA S.R.L.

  Italia

  Compania FUTURA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sezlonguri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila si decoratiuni pentru gradina, Scaun-balansoar pentru gradina, Mobila si decoratiuni pentru gradina, și Scaun-balansoar pentru gradina. Are sediul în Montefalco, Italia.

 2. LIBERTY WEALTH PLANNER

  Statele Unite ale Americii

  Compania LIBERTY WEALTH PLANNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sezlonguri. Are sediul în In, Statele Unite ale Americii.

 3. J.C. NASCIMENTO, LDA.

  Portugalia

 4. ALBERTO INACIO DA CONCEICAO & CA., LDA

  Portugalia

 5. MÜSING GMBH & CO. KG

  Germania

 6. ASIX-RO PRODCOM SRL

  Romania

  Incepand cu anul 1997 realizam imprimari serigrafice pe suport textil, non woven, PVC, hartie etc. Printre produsele finite se numara tricouri, pulovere, plase din BBC si nonwoven, huse costume, ghiozdane, genti cooler bag, umbrele de terasa si de ploaie, sezlonguri, pernite publicitare, echipamente de protectie. In departamentul de imprimare serigrafica, avem un carusel automat MHM pentru imprimari serigrafice, pe care se pot realiza imprimari pe suport textil intr-un numar de 6 culori, liniare sau policromie, 2 prese de transfer termic pneumatice cu dispozitiv pentru sepci, o masa de serigrafie pentru imprimari de dimensiuni mari intr-o singura culoare - 750 X 550 mm. Detinem de asemenea o imprimanta pentru print direct - sublimare D-GEN Teleios - latime maxima imprimare 1800 mm - pentru print direct pe tesaturi textile polyester. Standardele pe care le folosim pentru a stabili dacă o grafica si o tesatura se vor imprima bine sunt bazate pe experiența noastră de-a lungul anilor. Examinăm fiecare aspect și oferim sugestii și recomandări pentru eventuale imbunatatiri.