• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • servicii de catering pentru profesionisti

Rezultate pentru

Servicii de catering pentru profesionisti - Import export

 1. CHEFS EVOLUTION

  Romania

  ChefsEvolution reprezintă cea mai complexă platformă de mâncare gătită la oală, livrată în cantități generoase. Misiunea Chefs Evolution este de a pune în valoare atât echipa extraordinară de profesioniști pasionați de bucătărie, cât și gusturile autentice ale clienților noștri, prin preparate culinare delicioase și serviciul impecabil pe care le livrăm zi de zi în București și Ilfov.

 2. VITESCA MENÜ REIMANN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania VITESCA MENÜ REIMANN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 3. MARIOSOMMELIER WINERY

  Italia

  Compania MARIOSOMMELIER WINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile red wines. Are sediul în Pescara (pe), Italia.

 4. OASI FRANCESCANA OMNIA

  Italia

  Compania OASI FRANCESCANA OMNIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de catering pentru profesionisti, rooms for ceremonies, with rooms, Servicii de catering pentru profesionisti, și convention centre. Are sediul în Vicovaro, Italia.

 5. FOOD-FIGHTER MIETKOCH-SERVICE

  Germania

  Compania FOOD-FIGHTER MIETKOCH-SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trade fair, show and conference organisation services, și catering - services. Are sediul în Eichstätt, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CAMPOS ESTELA

  Spania

  Compania CAMPOS ESTELA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, catering for schools, catering - services, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, și school canteen catering. Are sediul în Rubi, Spania.

 2. X-GIL COMPANY

  Franta

  Compania X-GIL COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate, applications for the catering sector, Distribuitoare automate, și Interactive kiosk suppliers. Are sediul în Nimes Cedex, Franta.

 3. FRUCHTPÄCKCHEN

  Germania

  Compania FRUCHTPÄCKCHEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. Are sediul în München, Germania.

 4. DUSSMANN SERVICE LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Compania DUSSMANN SERVICE LUXEMBOURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de catering pentru profesionisti, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, Servicii de catering pentru profesionisti, industrial laundry for institutions, security service, și Alarme si supraveghere - materiale si sisteme. Are sediul în Niederanven, Luxemburg.

 5. TRAITEUR VAN CAUTER

  Belgia

  Compania TRAITEUR VAN CAUTER, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de catering pentru profesionisti, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, Servicii de catering pentru profesionisti, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, lunches for functions, și chests. Are sediul în Genk, Belgia.

 1. EPIKUR

  Belgia

  Compania EPIKUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wrecks removed. Are sediul în Marchin, Belgia.

 2. ISS

  Belgia

  Compania ISS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatarea cladirilor, Servicii de catering pentru profesionisti, Curatarea cladirilor, catering, și Servicii de catering pentru profesionisti. Are sediul în Vilvoorde-Koningslo, Belgia.

 1. LES FRERES DEBEKKER - TRAITEUR

  Belgia

  Compania LES FRERES DEBEKKER - TRAITEUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, fittings out of caterers', banquet service, și banquets. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. BELGOCATERING

  Belgia

  Compania BELGOCATERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de catering pentru profesionisti, Servicii de catering pentru profesionisti, gastronomic product, minor renovations, și catering - services. Are sediul în Aalst, Belgia.

 3. BELAIR

  Belgia

  Compania BELAIR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de catering pentru profesionisti, Servicii de catering pentru profesionisti, business lunches and dinners, și airport service. Are sediul în Oostende, Belgia.

 4. COMPAGNIE HOBART

  Franta

  Compania COMPAGNIE HOBART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de catering pentru profesionisti, Furnituri pentru restaurante, Servicii de catering pentru profesionisti, și Furnituri pentru restaurante. Are sediul în Croissy Beaubourg, Franta.

 5. SANTOS S.A.S.

  Franta

  Compania SANTOS S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de catering pentru profesionisti, kitchen juice extractors, Servicii de catering pentru profesionisti, și object restoration. Are sediul în Vaulx En Velin, Franta.

 6. SOCAMEL TECHNOLOGIES

  Franta

  Compania SOCAMEL TECHNOLOGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics, și meal distribution trolleys. Are sediul în Renage, Franta.

 7. ÄRE-RESTO HAUSGEMACHTEN KICHEN

  Luxemburg

  Compania ÄRE-RESTO HAUSGEMACHTEN KICHEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, catering for schools, catering for hospitals, și Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. Are sediul în Dudelange, Luxemburg.

 8. FRESHFOOD CATERING OHG

  Germania

  Compania FRESHFOOD CATERING OHG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de catering pentru profesionisti, Furnituri pentru restaurante, Servicii de catering pentru profesionisti, catering for schools, și Furnituri pentru restaurante. Are sediul în Durmersheim, Germania.

 1. ARAMARK

  Belgia

  Compania ARAMARK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de catering, Servicii de catering pentru profesionisti, school canteen catering, retirement home cafeterias, Servicii de catering, și Servicii de catering pentru profesionisti. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. COMPASS GROUP

  Belgia

  Compania COMPASS GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de catering, catering - services, school canteen catering, și Servicii de catering. Are sediul în Brussel, Belgia.

 3. SODEXO BELGIQUE

  Belgia

  Compania SODEXO BELGIQUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de catering, meal voucher delivery and handling, porters, și Servicii de catering. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. API RESTAURATION SA

  Franta

  Compania API RESTAURATION SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. Are sediul în Mons En Baroeul, Franta.

 5. PASADO FOODTRUCK CATERING

  Belgia

  Compania PASADO FOODTRUCK CATERING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 6. MA CUISINE

  Belgia

  Compania MA CUISINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri gatite si delicatese, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, catering, Mancaruri gatite si delicatese, și Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. Are sediul în Tienen (bost), Belgia.

 7. ST ANDREWS EVENT CATERING

  Regatul Unit

  Compania ST ANDREWS EVENT CATERING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. Are sediul în St. Andrews, Regatul Unit.

 8. REWE MARKT GMBH

  Germania

  Compania REWE MARKT GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile small food sector distribution. Are sediul în Köln, Germania.

 9. CREARTCHI

  Franta

  Compania CREARTCHI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii - finisaje, third-party complexes, design and architecture, și Constructii - finisaje. Are sediul în Jouars-Pontchartrain, Franta.

 10. SODEXO LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Compania SODEXO LUXEMBOURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering pentru profesionisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatenie - servicii, Curatenie - servicii, wage premium, și porters. Are sediul în Bertrange, Luxemburg.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Servicii de catering pentru profesionisti - Import export

Număr de rezultate

1.218 Intreprinderile