• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • servetele de unica folosinta

Rezultate pentru

Servetele de unica folosinta - Import export

 1. PAPER PRINT CONVERTING GMBH

  Austria

  Verified by europages badge
 2. ASTOR SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ASTOR SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. Are sediul în Bologna, Italia.

 3. ERNST HILSENBECK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ERNST HILSENBECK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. Are sediul în Laichingen, Germania.

 4. TINATEX GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TINATEX GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. Are sediul în Oelsnitz / Vogtl., Germania.

 5. AURORA OBJEKTWÄSCHE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AURORA OBJEKTWÄSCHE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. Are sediul în Dinslaken, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SPREETEXTIL GMBH

  Germania

  Compania SPREETEXTIL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. Are sediul în Neusalza-Spremberg, Germania.

 2. TEXTILE MIETDIENSTE WOLFGANG HILLER SCHMUTZFANG- UND WERBETEPPICHE

  Germania

  Compania TEXTILE MIETDIENSTE WOLFGANG HILLER SCHMUTZFANG- UND WERBETEPPICHE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. Are sediul în Emmering, Germania.

 3. WIRTEX GMBH

  Austria

  Compania WIRTEX GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. Are sediul în Thaya, Austria.

 4. TIDEKO® TISCHDECKEN-SHOP INH. MAGDALENE MOEKEN

  Germania

  Compania TIDEKO® TISCHDECKEN-SHOP INH. MAGDALENE MOEKEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. Are sediul în Sustrum, Germania.

 5. HANS-WILLI VON RÜSTEN

  Germania

  Compania HANS-WILLI VON RÜSTEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. Are sediul în Neu Wulmstorf, Germania.

 1. TORTEN DEKO SHOP

  Germania

  Compania TORTEN DEKO SHOP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. Are sediul în Lörrach, Germania.

 2. SAN MARINO TNT

  San Marino

  Compania SAN MARINO TNT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tablecloths made of paper and cellulose. Are sediul în Fiorentino, San Marino.

 1. SAN MARINO TNT

  Italia

  Compania SAN MARINO TNT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tablecloths made of paper and cellulose, disposable table cloths, tablecloths for restaurants, și tablecloth rolls. Are sediul în Fiorentino Di San Marino, Italia.

 2. DESIMED MEDIKAL SAN. VE DIS TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania DESIMED MEDIKAL SAN. VE DIS TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile disposable towels. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. PAPERCRAFT DISPOSABLES LTD

  Regatul Unit

  Compania PAPERCRAFT DISPOSABLES LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela si obiecte de unica folosinta din hartie si plastic, Hartie - vesela si obiecte de unica folosinta, paper plates, paper and plastic plates, Vesela si obiecte de unica folosinta din hartie si plastic, și Hartie - vesela si obiecte de unica folosinta. Are sediul în Watford, Regatul Unit.

 4. KMS PLASTIC MACHINERY PAPER TEXTILE PACKAGING INC.

  Turcia

  Compania KMS PLASTIC MACHINERY PAPER TEXTILE PACKAGING INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Saci din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servetele de unica folosinta, bags on a roll, Servetele de unica folosinta, recycled plastic bags, și manufacture of polyethylene bags. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 5. TIPOGRAFIA ARTIGIANA SNC

  Italia

  Compania TIPOGRAFIA ARTIGIANA SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. Are sediul în Foligno, Italia.

 6. POPPIES EUROPE LTD

  Regatul Unit

  Compania POPPIES EUROPE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele din hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servetele de unica folosinta, disposable napkins, custom napkins, și Servetele de unica folosinta. Are sediul în St Helens, Regatul Unit.

 7. NEVISPLASTIK

  Turcia

  Compania NEVISPLASTIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. Are sediul în Ankara, Turcia.

 8. KOPP UMWELT GMBH

  Germania

  Compania KOPP UMWELT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servetele de unica folosinta, disposable pareos, disposable kimonos, disposable needles, și Servetele de unica folosinta. Are sediul în Heidenrod-Kemel, Germania.

 1. COGIR

  Franta

  Compania COGIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper table cloth. Are sediul în Chateau Renault, Franta.

 2. HEIMTEX DIREKT GMBH & CO. KG I. GR.

  Germania

  Compania HEIMTEX DIREKT GMBH & CO. KG I. GR., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. Are sediul în Bad Schönborn, Germania.

 3. ECOSTRAWS EUROPE S. R. O.

  Olanda

  Compania ECOSTRAWS EUROPE S. R. O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. Are sediul în Bratislava, Olanda.

 4. DERIN EXPORT

  Turcia

  Compania DERIN EXPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. K. WERMUTH INH. KARL WERMUTH E. K.

  Germania

  Compania K. WERMUTH INH. KARL WERMUTH E. K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Tesaturi buclate ''eponge'', Rufarie, Prosoape si prosoape de baie, Tesaturi, Tesaturi buclate ''eponge'', Rufarie, și Prosoape si prosoape de baie. Are sediul în Donauwörth, Germania.

 6. PACARBEL

  Belgia

  Compania PACARBEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile table linen, și tablecloth. Are sediul în Petit-Rechain, Belgia.

 7. ÖRTÜSAN

  Turcia

  Compania ÖRTÜSAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile folders, și picnic tables. Are sediul în ANKARA, Turcia.

 8. DUNI GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DUNI GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela si obiecte de unica folosinta din hartie si plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servetele de unica folosinta, Ambalaje din hartie si carton, Servetele de unica folosinta, și Ambalaje din hartie si carton. Are sediul în Bramsche, Germania.

 9. ENERGY PACK S.R.L.

  Italia

  Compania ENERGY PACK S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele de unica folosinta. Are sediul în Catania, Italia.

 10. P.U.S. UNISPO, S.R.O.

  Slovacia

  Compania P.U.S. UNISPO, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela si obiecte de unica folosinta din hartie si plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet, Servetele de unica folosinta, Tapet, și Servetele de unica folosinta. Are sediul în Nitra , Slovacia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit