• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sere de apartament

Rezultate pentru

Sere de apartament - Import export

 1. PRECIMET H.C.E. SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania PRECIMET H.C.E. SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere de apartament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nursery greenhouses, și fruit harvesting trolleys. Are sediul în Lodz, Polonia.

 2. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgaria

  Compania AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii pentru irigatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere si rasadnite, Sere de apartament, Sere calde, Sere si rasadnite, Sere de apartament, și Sere calde. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 3. BHK GREENHOUSE SYSTEMS

  Turcia

  Compania BHK GREENHOUSE SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere de apartament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile greenhouses for market gardening, și agricultural building. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. OGRODY ZIMOWE MARIA

  Polonia

  Compania OGRODY ZIMOWE MARIA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere de apartament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Outdoor terraces, și exotic wood decking. Are sediul în Cieszyn, Polonia.

 5. ORGANIC GROWSHOP

  Grecia

  Compania ORGANIC GROWSHOP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocultura - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere de apartament, hydroponics, indoor air quality, Sere de apartament, și fertilizer. Are sediul în Thesaloniki, Grecia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AGRO4PRO

  Israel

  Compania AGRO4PRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere de apartament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile greenhouses, și honeycomb polycarbonate. Are sediul în Kfar Pines, Israel.

 2. ECO MENUISERIE

  Belgia

  Compania ECO MENUISERIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere de apartament. Are sediul în Namur, Belgia.

 3. QINGDAO MINGHUI WEIYE METAL PRODUCT CO.,LTD.

  China

  Compania QINGDAO MINGHUI WEIYE METAL PRODUCT CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere de apartament. Are sediul în Qingdao, China.

 4. RASTLINJAKI GAJŠEK

  Slovenia

  Compania RASTLINJAKI GAJŠEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere de apartament, greenhouses for floriculture and gardening, și Sere de apartament. Are sediul în Slovenska Bistrica, Slovenia.

 5. APARTAHOTEL CRUZ DEL CAMPO EN SEVILLA

  Spania

  Compania APARTAHOTEL CRUZ DEL CAMPO EN SEVILLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere de apartament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile apartment rentals. Are sediul în Sevilla, Spania.

 1. ROVERO SYSTEMS B.V.

  Olanda

  Compania ROVERO SYSTEMS B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere de apartament, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Sere de apartament, și Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Raamsdonksveer, Olanda.

 2. FLAMINGO

  Libia

  Compania FLAMINGO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere de apartament. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile facial beauty courses, și health and beauty products and cosmetics. Are sediul în ber_elhellow, Libia.

 1. LOONBEDRIJF J.P. VAN NIEUWKOOP GOUDA B.V.

  Olanda

  Compania LOONBEDRIJF J.P. VAN NIEUWKOOP GOUDA B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere de apartament, și Sere de apartament. Are sediul în Haastrecht, Olanda.

 2. CHEAP CONSERVATORIES

  Regatul Unit

  Compania CHEAP CONSERVATORIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Verande metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere de apartament, și Sere de apartament. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 3. POSIGRADES

  China

  Compania POSIGRADES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere de apartament. Are sediul în Jiangyin, China.

 4. HARTLEY BOTANIC LIMITED

  Regatul Unit

  Compania HARTLEY BOTANIC LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere de apartament, și Sere de apartament. Are sediul în Ashton-Under-Lyne, Regatul Unit.

 5. GRÜBEL GMBH

  Germania

  Compania GRÜBEL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere de apartament, și Sere de apartament. Are sediul în Schrozberg, Germania.

 6. DEBETS SCHALKE B.V.

  Olanda

  Compania DEBETS SCHALKE B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere de apartament, și Sere de apartament. Are sediul în Monster, Olanda.

 7. MAURICE KASSENBOUW B.V.

  Olanda

  Compania MAURICE KASSENBOUW B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere de apartament, și Sere de apartament. Are sediul în Horst, Olanda.

 8. POLYBUILD LTD

  Regatul Unit

  Compania POLYBUILD LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere de apartament, și Sere de apartament. Are sediul în Pulborough, Regatul Unit.

 1. RASA GIMENES MAJA

  Letonia