• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sepiolyte

Rezultate pentru

Sepiolyte - Import export

 1. POLSEP MINING

  Turcia

  Compania POLSEP MINING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sepiolyte, și absorbents. Are sediul în Eskişehir, Turcia.

 2. ARCILLAS, MINERALES Y SUMINISTROS, S.L.

  Spania

  Compania ARCILLAS, MINERALES Y SUMINISTROS, S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bentonite, pumice stone, și sepiolyte. Are sediul în Molina De Segura, Spania.

 3. ERI MINING COMPANY

  Turcia

  Compania ERI MINING COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale si cresterea animalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sepiolyte, și kaolin. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. EVEREST MADENCILIK

  Turcia

  Compania EVEREST MADENCILIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru exploatari miniere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie zootehnica, litter box sand, sepiolyte, și Productie zootehnica. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. NUTRIMIX HAYVANSAL KATKI MADDELERI URT.TIC.SAN.AS.

  Turcia

  Compania NUTRIMIX HAYVANSAL KATKI MADDELERI URT.TIC.SAN.AS., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sepiolyte. Are sediul în Ankara, Turcia.