• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • seminte pentru peluze

Rezultate pentru

Seminte pentru peluze - Import export

 1. FERTIGRASEN-FARM WINKEL-KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FERTIGRASEN-FARM WINKEL-KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. Are sediul în Uetze, Germania.

 2. HERMANN MEYER KG

  Germania

  Compania HERMANN MEYER KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. Are sediul în Rellingen, Germania.

 3. MOBAU BAUZENTRUM GMBH

  Germania

  Compania MOBAU BAUZENTRUM GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. Are sediul în Nickenich, Germania.

 4. NORTHEIMER VERKEHRSTECHNIK

  Germania

  Compania NORTHEIMER VERKEHRSTECHNIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. Are sediul în Northeim, Germania.

 5. HANSEATISCHE UMWELT CAM GESELLSCHAFT FÜR NATURSTOFFE UND BIOLOGISCHE BODENSANIERUNG MBH

  Germania

  Compania HANSEATISCHE UMWELT CAM GESELLSCHAFT FÜR NATURSTOFFE UND BIOLOGISCHE BODENSANIERUNG MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. Are sediul în Sandhagen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ZULUETA

  Spania

  Compania ZULUETA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. Are sediul în Navarra, Spania.

 2. FRANKEN AGRO

  Belgia

  Compania FRANKEN AGRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, legumes, Fructe, potatoes, și lawns. Are sediul în Mol, Belgia.

 3. PRZEDSIĘBIORSTWO NASIENNE TORAF SPÓŁKA JAWNA

  Polonia

  Compania PRZEDSIĘBIORSTWO NASIENNE TORAF SPÓŁKA JAWNA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile seeds, basil seeds, flower seeds and fruit plants, și Leguminous vegetable seeds. Are sediul în Kujakowice Górne, Polonia.

 4. SEMBELTRAV

  Belarus

  Compania SEMBELTRAV, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. Are sediul în Minsk, Belarus.

 5. TOMA SEEDS TOMASZ MARASIK

  Polonia

  Compania TOMA SEEDS TOMASZ MARASIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. Are sediul în Rybna, Polonia.

 1. ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS

  Polonia

  Compania ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - servicii, Amestec de furaje pentru animale si pasari, Agricultura - servicii, herbaceous plant, fruit salads, și Amestec de furaje pentru animale si pasari. Are sediul în Załom, Polonia.

 2. VAN ISRAEL

  Belgia

  Compania VAN ISRAEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seminte pentru peluze, peat, și Seminte pentru peluze. Are sediul în Grammont, Belgia.

 1. AL MARRYAM INTERNATIONAL

  Pakistan

  Compania AL MARRYAM INTERNATIONAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sesame seeds. Are sediul în Hyderabad, Pakistan.

 2. PRIMO SEED

  Italia

  Compania PRIMO SEED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lawn seeds and bulbs. Are sediul în Reggio Emilia, Italia.

 3. SEMENARNA LJUBLJANA D.O.O.

  Slovenia

  Compania SEMENARNA LJUBLJANA D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie agricola. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seminte pentru peluze, Seeds for growers, Seminte pentru peluze, și Seeds for market gardeners. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 4. KALNAS SP. Z O.O. CENTRALA NASIENNA

  Polonia

  Compania KALNAS SP. Z O.O. CENTRALA NASIENNA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cereals, maize, rape seeds, și potatoes. Are sediul în Kalisz, Polonia.

 5. BEMS VENTURES GMBH

  Germania

  Compania BEMS VENTURES GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. Are sediul în Ratzeburg, Germania.

 6. AGROSEMTORG

  Belarus

  Compania AGROSEMTORG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. Are sediul în Minsk, Belarus.

 7. BARENBRUG BELGIUM

  Belgia

  Compania BARENBRUG BELGIUM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seminte pentru peluze, Seminte pentru peluze, lawn reconstruction, și lawns. Are sediul în Kruibeke, Belgia.

 8. NOVOGREEN CESPED NATURAL SA

  Spania

  Compania NOVOGREEN CESPED NATURAL SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lawns, și garden. Are sediul în Sevilla, Spania.

 1. SOVAROG

  Ucraina

  Compania SOVAROG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 2. MOOWY BV

  Olanda

  Compania MOOWY BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lawn seed. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 3. IVISONS SEEDS

  Regatul Unit

  Compania IVISONS SEEDS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seminte pentru peluze, Seminte pentru peluze, și lawn seeds and bulbs. Are sediul în Richmond, Regatul Unit.

 4. CORPAL S.A.C.

  Peru

  Compania CORPAL S.A.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. Are sediul în Tocache, Peru.

 5. SEED ME OUT

  Italia

  Compania SEED ME OUT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sowing seeds, și raw hemp. Are sediul în Carpenedolo, Italia.

 6. MEVOGRO PRODUCTS

  Belgia

  Compania MEVOGRO PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seminte pentru peluze, charcoal, și Seminte pentru peluze. Are sediul în Hulshout, Belgia.

 7. GERMINAL AMENITY

  Regatul Unit

  Compania GERMINAL AMENITY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. Are sediul în Lincoln, Regatul Unit.

 8. BOSTON SEEDS

  Regatul Unit

  Compania BOSTON SEEDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lawns, și lawn seed. Are sediul în Boston, Regatul Unit.

 9. GEOHERBS LTD.

  Georgia

  Compania GEOHERBS LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. Are sediul în Tbilisi, Georgia.

 10. LLC "FORMEL DES WACHSTUMS"

  Belarus

  Compania LLC "FORMEL DES WACHSTUMS", este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminte pentru peluze. Are sediul în Mozyr, Belarus.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit