• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • segmente de piston

Rezultate pentru

Segmente de piston - Import export

 1. EL.TE. SEGMENTITALIA SAS

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania EL.TE. SEGMENTITALIA SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garnituri de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Segmente de piston, Waterproof bushes, seal elements, scrapers, Segmente de piston, way wipers, o-rings for revolving shafts, design of mechanical seals, și motor seal rings for motor vehicles. Are sediul în Milano, Italia.

 2. TEKNO OTOPART MAKINA VE SANAYI LTD. STI.

  Turcia

  Compania TEKNO OTOPART MAKINA VE SANAYI LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Segmente de piston. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile piston ring manufacture, brake disks, clutch pressure plate, și cone crusher. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. MAFA-SEBALD PRODUKTIONS-GMBH

  Germania

  Compania MAFA-SEBALD PRODUKTIONS-GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Segmente de piston. Are sediul în Breckerfeld, Germania.

 4. PROXMANN PISTON & LINER & RING

  Turcia

  Compania PROXMANN PISTON & LINER & RING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Segmente de piston, Motoare si piese, Cylinder liners, Segmente de piston, și Motoare si piese. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. HP RINGS LTD

  Regatul Unit

  Compania HP RINGS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Segmente de piston, și Segmente de piston. Are sediul în Chesterfield, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KONEKS

  Turcia

  Compania KONEKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Segmente de piston. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. CIPA AIR COMPRESOARE SRL

  Romania

  Societatea noastra si-a inceput activitatea cu lucrari de mica amploare in comercializarea si reparatia de compresoare in industria farmaceutica, productia de dulciuri, panificatie, executie mobilier si service auto iar prin profesionalismul si seriozitatea executiei angajamentelor contractuale cu clientii a obtinut capitalul de incredere care s-o recomande noilor colaboratori. Produse oferite spre vanzare : - compresoare cu surub cu injectie de ulei sau oil-free ; - compresoare cu piston lubrifiate cu ulei sau oil-free ; - uscatoare de aer comprimat si filtre retea ; - rezervoare aer comprimat vopsite sau zincate . Furnizam servicii de : - proiectare si executare retele de aer comprimat ; - reparatii si revizii/service compresoare . In prezent, cu un personal format din 6 angajati : 3 pe partea tehnica si 3 calificati in service si reparatii de compresoare de aer comprimat, societatea noastra a devenit dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care isi desfasoara activitatea prin comercializarea si executarea reviziilor si a retelelor de aer comprimat al caror element de referinta este PROFESIONALISMUL